Hostels i Franz Josef

5 Hostels in Franz Josef, Nya Zeeland
Sorterat efter vår organiska, provisionsfria algoritm.
Haka House Franz Josef
9.2Superb
(39)
Hostel- 0.18km från city
Haka House Franz Josef är ett högkvalitativt vandrarhem som erbjuder bekvämt och modernt backpackerboende, med västkustens regnskog precis utanför.
Privatrum från
€18.89
Sovesale fra
€18.89
Rainforest Retreat Backpackers
9.0Superb
(511)
Hostel- 0.42km från city
Oscar och teamet är här för att ta hand om dina behov och erbjuder gratis 24 timmars WiFi på rummet, gratis te och kaffe, gratis användning av den största bubbelpoolen i NZ, gratis bastu, gratis push-cykel.
Privatrum från
€23.27
Sovesale fra
€18.29
Glow Worm Accommodation
9.4Superb
(1306)
Hostel- 0.19km från city
Låt Glow Worm Accommodation vara ditt hem hemifrån. Vi har en mysig brasa, varm bubbelpool, serverar läcker gratis hemgjord grönsakssoppa på kvällarna och gratis frukost på morgonen
Privatrum från
€25.63
Sovesale fra
€18.84
Chateau Backpacker & Motels
8.9Utmärkt
(1234)
Hostel- 0.15km från city
Bo i de mest privata sovsalarna i Franz Josef, var och en med avskildhetsgardiner, din egen läslampa och dubbla eluttag med usb-laddare. Med vår ultimata komfort och avskildhet, i kombination med vårt obegränsade GRATIS WiFi, vill du inte gå upp ur sängen
Privatrum från
€15.79
Sovesale fra
€16.85
Montrose Lodge Franz Josef
8.1Utmärkt
(1067)
Hostel- 0.12km från city
Franz Josef Montrose är det "bästa prisvärda boendet"!! Vi erbjuder gratis frukost, gratis obegränsad WiFi, gratis hemlagad soppa varje kväll (under vintersäsongen), gratis filmer och popcorn varje kväll.
Privatrum från
€13.16
Inga sovsalar tillgängliga

Om Franz Josef

Hostelworld.com ger dig online-bokningar på det bästa urvalet av vandrarhem i Franz Josef . Läs recensioner på Franz Josef vandrarhem, visa vandrarhem på kartan över Franz Josef och utnyttja erbjudanden såsom gratis SMS bekräftelser. Och varför inte kolla in våra tips på de bästa sakerna att se och göra i Franz Josef när du är där. Hostelworld.com - den kompletta guiden till Franz Josef vandrarhem för backpackers.

FAQS

Andra platser i Nya Zeeland