This hostel is committed to following WHO and local government guidelines for Covid-19 sanitation. This includes increased cleaning routines, better hygiene measures and social distancing when required.
Gratis WiFi
gratis frukost‎

Zambeachouse Hostel Paradise

inga betyg
0 Recensioner
Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Beskrivningen av objektet

Zambeachouse Hostel Paradise är ett trevligt och mysigt väl inrett vandrarhem med alla nödvändiga saker för de grundläggande behoven, och ligger bara tre minuters promenad till stranden.

Huset har fina och rena ytor med rejäla sängar och bekväma madrasser som ger en perfekt nattsömn för en bekväm vistelse, perfekt för singlar, par, familjer eller grupper av vänner. Inuti hittar du en reception, cirkulationsutrymmen med toaletter.

Det finns flera sovrum med olika teman och typologier (dubbelrum, trebäddsrum, familjerum och delade rum), alla rum har ett badrum med dusch.

Ett fullt utrustat kök med matsal och vardagsrum inklusive kabel-TV och gratis internet (Wifi) runt hela huset.

Utanför hittar du en öppen utomhuspool med stora terrasser och fritidsområden för att njuta av solen året runt. Det finns även parkeringsplatser i närheten av vandrarhemmet gratis.

Det finns också en surfskola på vandrarhemmet och andra fritidsaktiviteter som kan rekommenderas. Inom gångavstånd hittar du flera stränder och även många kaféer, restauranger, shoppingmöjligheter och ett livligt nattliv. Och det är bara 15 minuters bilresa till de bästa surfplatserna i Europa!ZAMBEACHOUSE Hostel Paradises policy och villkor:

Incheckning från kl. 16.00 till 20.00 .
Utcheckning från kl. 00.00 till 12.00 .

Betalning vid ankomst med kreditkort.
Skatter ingår.
Inklusive frukost.

Allmän:
Reception: från kl. 08.00 till 20.00.
Inget utegångsförbud.

Avbokningsregler: Flexibel - 7 dagar

- Kunden kan avboka kostnadsfritt upp till 7 dagar före ankomst. Kunden måste betala hela bokningsbeloppet vid avbokning inom 7 dagar efter ankomst. Vid utebliven ankomst måste gästen också betala det totala beloppet för bokningen.

- Gästen accepterar kreditkort som betalningsmetod och förbehåller sig rätten att tillfälligt reservera en summa på ditt kort innan ankomst, endast som en säkerhetsmetod och deposition i händelse av utebliven ankomst.

- Gästen måste betala det totala beloppet för bokningen på plats när du checkar in på vandrarhemmets lokaler. Försäkra dig om att inget belopp kommer att dras från deras tidigare registrerade kort.


. Incheckning är kl. 16.00 och utcheckning fram till kl. 12.00 (om du bor i boendet efter kl. 12.00 debiteras du en extra dag). Om fastigheten inte har någon ytterligare reservation, kan det tillåtas att stanna kvar längre tid utöver den planerade avgångstiden, utan några extra kostnader.

. Incheckning är möjlig när som helst efter de angivna tiderna, förutsatt att du informerar oss i förväg om ankomsttiden.

. Bör leverera en deposition på 100 euro vid ankomst, som kommer att återbetalas vid utcheckning om egendomen och dess tillhörigheter inte är skadade.

. Det maximala antalet personer på bokningen måste uppfyllas. Om det rekommenderade antalet överskrids måste tillstånd begäras. Om det accepteras, betalar du en extra avgift.

. Alla avgifter ska vara betalda senast två dagar före avresa.

. Hundar och andra husdjur är inte tillåtna.

ANSVAR

. Zambeachhouse ansvarar inte för ogynnsamma väderförhållanden, inklusive havsstaten eller andra naturliga förhållanden som ligger utanför vår räckhåll.

. All utrustning (apparater, TV...) ska användas med vederbörlig försiktighet för att undvika att den går sönder eller inte fungerar. Om en av dessa situationer inträffar bör du informera oss och godkänna ersättning av densamma.

. Boendet är ordentligt städat vid din ankomst. Det är upp till kunderna att säkerställa hygienen i lokalerna under vistelsen, annars kommer en extra kostnad för städning att debiteras.

. Skada inte någon struktur eller föremål hos Zambeachhouse. Om det finns någon skada måste du meddela oss.

. Zambeachhouse ansvarar inte för eventuella stölder i fastigheten under din vistelse.

. Zambeachhouse ansvarar inte för eventuella incidenter som kan inträffa inom eller utanför boendet under din vistelse. I vilket fall som helst är vi redo att hjälpa dig att lösa problemet.

. Kunden ska inte lämna fastigheten utan att be ägaren bekräfta att allt är som det hittats vid ankomsten. Annars kommer du inte att få tillbaka din deposition och kan visa sig vara ansvarig för skada som upptäcks senare.

. Vi råder dig att teckna en reseförsäkring, speciellt om du tar med barn.

. I händelse av avvikelser skulle vi uppskatta att du kontaktar oss per telefon för att lösa problemet.

SURFFÖRHÅLLANDEN
. Alla medlemmar som deltar i surflektioner, kurser, surfguidning eller hyrutrustning måste deklarera eventuella medicinska tillstånd och samtycka till att de deltar på egen risk;

. Vår sportförsäkring täcker endast olyckor som kan hända under våra surflektioner eller kurser och var och en ansvarar för sitt eget material som levereras under kursen. Utrustningsskador, surfguidning, uthyrning av material och personliga olyckor utan lektioner ingår inte i vårt försäkringsskydd. Är av användarnas exklusiva ansvar och täcks inte under några omständigheter av vår försäkring;

. Surfutrustningen ingår endast på surflektioner och kurser samt surfguidning. Om du vill använda den efter lektionerna eller på helgen är det upp till oss att avgöra om kunden kan använda utrustningen säkert och tillsammans med andra;

. Respektera lektionernas scheman och följ alltid din lärares instruktioner. Om du förväntas för surflektioner och du inte dyker upp, kommer inte att ge några undantag från det vanliga surflektionsschemat;

. Inga återbetalningar görs för surflektioner, kurser eller guidande avbokningar förutom av medicinska skäl. Beloppet som hänför sig till de inställda surflektionerna kommer att kvarstå som en kredit som du kan använda för att boka ett alternativt datum som du väljer i upp till maximalt 1 år efter datumet för det ursprungliga ankomstdatumet för bokningen;

. Vi är inte ansvariga och vi kommer inte att ersätta en student om surfaktiviteter inte kan inträffa på grund av ogynnsamma väderförhållanden, inklusive havsstaten eller andra naturliga förhållanden som ligger utanför vår räckhåll. Men, och om det händer, kommer vi att försöka skapa alternativa scheman eller valfria aktiviteter;

. Förutom dina personliga tillhörigheter, ta med mat att äta mellan surfsessionerna.

SURF HYRESVILLKOR

. Var medveten om att du är personligt och ekonomiskt ansvarig för det hyrda materialet under hela hyresperioden, från avhämtningsögonblicket tills det återlämnas;

. Betalning av utrustning måste göras innan du börjar använda och kräver insättning av giltigt ID (pass, identitetskort eller körkortsdokument eller kort) och en deposition i förhållande till den hyrda utrustningen;

. Utrustningen ska returneras tvättad och ren utan skador. Påföljder tillämpas för skador orsakade av utrustning, helt eller delvis förlust.

INTEGRITET
Alla uppgifter om gästerna (namn, adress, e-post, identitetskort) ska sparas och är konfidentiella. Den kommer endast att användas för att kontakta dig eller för att skicka reklammaterial till dig, som du kan neka att ta emot när som helst om du så önskar.

Foton och videomaterial av gäster som deltar i surfkurser och andra aktiviteter som främjas av ZAMBEACHOUSE - Portugal, är tillåtna att användas på webbplatsen och andra medier. Alla gäster har dock rätten att vägra att använda dina foton eller videor och måste begära din integritet vid ankomst eller avresa.

Efter att ha läst dessa villkor kan kunden förklara sig medveten om och samtycka till de uppställda villkoren. (Auto-translated from original language)

Kolla tillgänglighet

Checka in
Checka ut
Gäster

Plats

Utrustning

 • Kostnadsfri

  • gratis frukost‎
  • Lakan ingår
  • Gratis parkering
  • Handdukar ingår
  • Gratis WiFi
  • Gratis internetadgang
 • Tjänster

  • Gemensamt rum
  • Cykelparkering
  • Varma duschar
  • Opvaskemaskine
  • Kylskåp
  • Utensilier
  • Kabel TV
  • Utomhusterrass
  • Läslampa
  • Parkering
  • Utomhuspool
  • Hårtorkar
  • Mikrovågsugn
  • Barnens lekområde
  • Covid-19 Safe idag
  • Rooms 4 Refugees
 • Allmänt

  • Flygplatstransport
  • Cykeluthyrning
  • Reception (begränsade öppettider)
 • Underhållning

  • Spelsal
  • Wi-Fi