Hållbarhetsnivå 1
Gratis WiFi

The Hosteller Gurugram

Gratis avbokning Boka mer än 8 dagar i förväg för kostnadsfri avbokning.

8.1
Utmärkt
8 Recensioner
Perfekt läge
Fantastisk personal
Fantastisk renlighet

Beskrivningen av objektet

Beläget bara några kilometer från WorkMark Gurgaon, AIPL Joy Street och Airia Mall, är The Hosteller Gurugram det perfekta pitstop mitt i den livliga metropolen. Detta ljusa och rymliga vandrarhem i Gurgaon är byggt med tanke på den moderna resenärens nya ålderskrav och är perfekt för alla typer av resenärer. Oavsett om du är en affärsproffs som vill stanna några dagar, en ivrig resenär som utforskar området eller en digital nomad som vill etablera sig någonstans för ett par veckor - detta vandrarhem har alla bekvämligheter och ligger nära affärs- och fritidscentrumen i staden.

Detta förhöjda vandrarhem i fyra våningar har lyxiga privata rum och sovsalar med en respektabel utsikt över staden och omgivningarna. Vandrarhemmet är inrett med ett skräddarsytt kafé där du kan beställa från ett brett utbud av à la carte-rätter eller njuta av de oändliga fördelarna med en buffé. Varje våning är utrustad med en lyxig landningslobby för en stunds avkoppling. Tur för de upptagna bina, varje rum har moduluppbyggd förvaring, en egen arbetsyta och en balkong med sittutrymme - för att få ut det mesta av dessa fulla kalenderdagar. Och om det inte räcker, så finns det också ett stort konferensrum där du kan vara värd för dina möten eller att få en plats av arbetet utfört lugnt. Bara cirka 30 minuter från den internationella flygplatsen, är The Hosteller Gurugram en förstklassig blandning av komfort, modernt och chic; redo att ta emot dig.

Husregler:
The Hosteller är en kedja av vandrarhem för backpacker och lämpar sig väl för unga backpackerresenärer. Som varumärke rekommenderar vi inte familjer och tillåter inte alla personer under 18 år att bo hos oss, och vi tillåter inte heller inresa för barn eller spädbarn under 18 år, även om de reser med vårdnadshavare.

Incheckning - kl. 13.00 till 23.00
Utcheckning - 11:00

Cafe Inde (drivs inte av The Hosteller) serverar vegetariska såväl som icke-vegetariska alternativ. För att upprätthålla ryggsäckskulturen och gemenskapsandan främjar vi självbetjäning på alla våra kaféer.
Cafétid: 07:30–22:30
Varmvattentid: 05.00 till 10.00 och 19.00 till 22.00.
Besökartid: 10:00 till 20:00


Inget utegångsförbud.

Specifika policyer kan gälla för olika vandrarhem under varumärket vid specifika tider på året och desamma ska meddelas vid incheckningen.

Gästen kommer att debiteras en förskottsbetalning av det totala priset när som helst före ankomstdatumet för bokningsbekräftelsen, om gästen misslyckas med att göra förskottsbetalningen kan bokningen annulleras.

Betalningssätt som accepteras på våra vandrarhem: kontanter, betalkort, kreditkort och UPI:er.

Rumsavgifter är exklusive skatter. Skatter ingår inte, för ett rum under 7500 INR per natt tillkommer 12 % skatt; för ett rum över 7500 INR per natt tillkommer en extra skatt på 18 %.

Gästen kan använda en extra madrass vid incheckningen. Extra madrass erbjuds i mån av tillgång.

Om resenären anländer tidigare än incheckningstiden kan gästen hänga i det gemensamma området/kaféet fram till incheckningstiden. (Men om gästerna anländer så tidigt som 05.30-06.00 rekommenderas det starkt att boka en säng för föregående natt för att säkerställa en god natts sömn).

Sen utcheckning kan vara tillgänglig på begäran i förväg och i mån av tillgång.

Resenärer kan förvara bagaget, efter utcheckning, i vandrarhemmets kapprum, vid sen avresa från respektive stad.

Vi kan inte garantera boende i samma sovsal om 3 eller 4 personer reser tillsammans. Tilldelningen av ett rum i en specifik privat rumskategori kan variera beroende på tillgänglighet. Detta kommer att vara strikt beroende av tillgänglighet fram till tidpunkten för incheckningen.

Vi tillhandahåller endast skåp i sovsalarna. Varje säng har ett bifogat skåp så att gästerna kan förvara sina värdesaker. Det rekommenderas att du bär ett lås för skåpet om det behövs. Att använda ett hänglås från receptionen kommer dock att vara i mån av tillgång och mot en extra kostnad. Det rekommenderas att du bär ett lås.

Skulle någon åtgärd från en gäst anses olämplig av vandrarhemmet eller om något olämpligt beteende uppmärksammas av vandrarhemmet, förbehåller vandrarhemmet rätten att vidta åtgärder mot gästen. Du kan vara säker på att korrekta utredningar kommer att genomföras av administrationen för att säkerställa att affären hanteras på ett fullständigt rättvist sätt.

Alla avbokningar, om de informeras 7 dagar före incheckningsdatumet, är berättigade till 100 % återbetalning. Om avbokningar sker inom 7 dagar från incheckningsdatumet, skulle det inte finnas NÅGON återbetalning och kommer att dra på sig 100 % avbokningsavgifter. Om gästen inte dyker upp kommer de att debiteras det totala priset för bokningen.

Ej återbetalningsbara bokningar är inte berättigade till någon återbetalning vid avbokning när som helst.

Om gästen vill förlänga sin vistelse på något vandrarhem kommer bokningen att vara i mån av tillgång.

Rummet skulle tillhandahållas till gällande priser på webbplatsen och inte enligt de priser som den tidigare bokningen gjordes till.

Vandrarhemsledningen ska inte hållas ansvarig för förlust av bagage eller personliga tillhörigheter. Gästerna ska se till att inte lämna sina tillhörigheter utan uppsikt hela tiden.

Kafétider och tillgänglighet skiljer sig från en plats till en annan, gästerna kan hänvisa till vår officiella hemsida för detsamma.

Caféverksamheten är säsongsbetonad, detsamma kan bekräftas med vandrarhemmets reception vid incheckningen.

Hostellers Unbox Café serverar såväl äggetariska som vegetariska alternativ.

Måltider är inte inkluderade i rumstariffen och det kan avnjutas på à la carte-basis på våra interna kaféer.

För att upprätthålla ryggsäckskulturen och gemenskapsandan främjar vi självbetjäning på alla våra kaféer.

Missbruk av droger/substanser/alkohol är STRENGT förbjudet på alla våra vandrarhem. Om någon påträffas innehar eller konsumerar droger/alkohol under sin vistelse, ska strikta åtgärder vidtas mot honom/henne och personen skulle uppmanas att lämna vandrarhemmet omedelbart och skulle bli svartlistad från att bo på våra vandrarhem för alltid.

Alla våra vandrarhem har särskilda rökområden. Rökning inne i sovsalarna är strängt förbjudet.

Gästen ska anses olämplig att fortsätta på något av våra vandrarhem i händelse av drogmissbruk, bristande efterlevnad av gäst- och bokningspolicyer, felaktigt uppträdande (fysiskt/mentalt/verbalt eller av något slag), stöld, personlig hygien, vandalism, intrång, utebliven betalning/försening av betalning av avgifter, andra olägenheter för gäster eller sådana omotiverade handlingar. I alla sådana fall ska gästen uppmanas att lämna lokalen omedelbart utan någon återbetalning.

Säkerhetskopiering finns tillgänglig på boendet.

För att hålla våra boendekostnader så överkomliga som möjligt för alla gäster, har vi antagit ett betalsystem för vissa bekvämligheter, såsom lås, badkit och handdukar. Genom att erbjuda dessa varor mot avgift kan vi behålla lägre baspriser för våra rum, vilket gör vårt vandrarhem tillgängligt för budgetmedvetna resenärer. Vi förstår att olika resenärer har olika preferenser och krav, så vi strävar efter att ge flexibilitet i våra erbjudanden. (Auto-translated from original language)

Recensioner och betyg

8.1
Utmärkt
8 Recensioner
 • Säkerhet
  9.1
 • Plats
  8.6
 • Personal
  7.1
 • atmosfär
  8.6
 • Renlighet
  8.3
 • Värde för pengarna
  8
 • Utrustning
  6.9

Kolla tillgänglighet

Checka in
Checka ut
Gäster

Hållbarhetsnivå 1

Detta vandrarhem har börjat introducera metoder som resulterar i en positiv social och miljömässig inverkan, och förstår grunderna i Trappan till hållbarhet.
Läs mer

Plats

Senaste recensionerna

6.9
Bra
2024-6-13
The AC was blocked by a bed as it was straight into it's face. A single wall fan was mounted and thus it was suffocating.
visa fler
Man, 18-24
9.7
Superb
2024-4-02
staff could be more helpful when requesting for help otherwise great experience
visa fler
Kvinde, 18-24
7.1
Mycket bra
2024-2-16
Overall a good experience but the beds need better privacy curtains. And towels were charged extra. Security could have been better in terms of the dorm room gate. It was open 24/7 and there was no keycard system
visa fler
Man, 25-30

Utrustning

 • Kostnadsfri

  • Gratis parkering
  • Gratis WiFi
 • Tjänster

  • Frukost ingår ej
  • Luftkonditionering
  • Läslampa
  • Parkering
  • Takfläkt
 • Allmänt

  • Dygnetruntöppen reception
  • Städning
 • Underhållning

  • Wi-Fi