Gratis WiFi
gratis frukost‎

Soul Camp

Gratis avbokning Boka mer än 4 dagar i förväg för kostnadsfri avbokning.

9.3
Superb
13 Recensioner
Perfekt läge
Enastående personal
Fantastisk renlighet

Beskrivningen av objektet

Soul Surf House har en stor gemensam takterrass med utsikt över vågorna och dess surfare. Med 4 rum tar vi emot upp till 15 personer max så det finns tillräckligt med plats för alla.

Vårt surfhus ligger vid stranden av Anza, en charmig fiskeby känd för sin mat och gästfrihet. Och viktigast av allt, surfpauser i världsklass precis utanför dörren. Felfria högervågor, vackra stränder och lokala marockanska äventyr ligger bara ett stenkast bort – så från surfare till resenärer, digitala nomader till familjer – här finns något för alla.

Vi har höghastighetsinternet så att du kan arbeta på vår terrass också. Njut av våra solstolar för att komma ikapp med din solning eller för att titta på den fantastiska stjärnhimlen på natten. Gäster från hela världen delar öl på terrassen och njut av vår utsökta BBQ. Vi tittar på surffilmer på storskärm en gång i veckan.

Soul Camps policy och villkor:

Avbokningsregler: 3 dagar före ankomst.

Incheckning från 13.00 till 23.00
Utcheckning före 12.00

Betalning vid ankomst med kontanter, kreditkort och betalkort
Skatter ingår
Frukost ingår ej

Allmän:
24 timmars reception.
Detta är bokningsvillkoren för en semester bokad med Soul Surf Camp Almugar Surf and Yoga i Marocko och Pure Travel GmbH. Vänligen läs noggrant. Soul Surf Camp Almugar Surf & Yoga House Marocco visas här som "Soul Surf Camp". Du som kommer på semester anges som köpare/bokare/hyresgäst
Semesterkontrakt

Ditt kontrakt är med Pure Travel GmbH grundat och baserat i Zürich, Schweiz och Soul Surf Camp Almugar Surf & Yoga house. Pure Travel GmbH är agenturen för "Soul Surf Camp Almugar Surf House Marocco. Jurisdiktionsort är Schweiz. Pure Travel GmbH är företaget som hanterar alla bokningar och organisationsartiklar för Soul Surf Camp Almugar Surf House. "Soul Surf Camp" är besöksplatsen för din semester. Under namnet "Soul Surf Camp" hör flera platser till den.

Vid bokningstillfället skickar kontorsteamet ett bekräftelsemail med en länk till vår bokningsmotor. I den ber vi om personlig information samt reseinformation för att organisera din semester. Genom att acceptera villkoren förbinder sig kunden till bokningen. Bokningen går sedan från "väntande" till "bekräftad". Utan att acceptera villkoren inom 5 dagar har en bokning inte bekräftats och vi håller inte rummet tillgängligt. Våra ordinarie villkor kommer att tillämpas. Om en gruppbokning görs förväntar vi oss att gruppledaren har behörighet att skriva under på uppdrag av de andra gruppmedlemmarna. Huvudbokaren ansvarar för hela semesterkostnaden samt avbokning/ändring av bokningen. Vi förbehåller oss rätten att kunna vägra att acceptera en bokning utan absolut diskretion.
Priser

Alla priser på vår hemsida visas i EUR och anges per person/7 nätter om inget annat anges. Vi förbehåller oss rätten att kunna ändra/ändra priserna innan din ankomst. När en bokning väl är gjord kan rabatter inte tillämpas i efterhand.
Betalning

Betalningar måste genomföras inom 5 dagar efter bokningsbekräftelsen för att behålla bokningen. Ankomster inom 42 dagar ombeds att betala 100 % av det totala beloppet för bokningen. Ankomst senare än 42 dagar ombeds att betala en deposition på 25 % inom 5 dagar efter bokningsbekräftelsen och 75 % 42 dagar före ankomst. Depositionen på 25 % återbetalas ej. Beroende på kampanjer eller speciella tillfällen förbehåller vi oss rätten att begära en 100 % förskottsbetalning för att behålla bokningen.

Betalningar kan accepteras som nämnts i länken till vår bokningsmotor. Vi accepterar banköverföringar till vårt bankkonto i EUR eller CHF och vi accepterar betalningar som betalas med kreditkort i EUR (VISA/MASTERCARD) för din semesterbokning.

Soul Surf Camp garanterar bokningar endast mot full betalning. Vid överföring av en deposition på 25 % av det totala beloppet garanterar vi bokningen upp till 6 veckor före ankomstdatum. För att garantera bokningen kräver 100% Soul Surf Camp hela betalningen 6 veckor före ankomstdatum.

Bokningar bekräftas och behålls endast om villkoren uppfylls av "köparen". I övrigt äger vi rätten att ta emot andra bokningar.
Avbokningar

I det osannolika fallet att du måste avboka din semester ber vi dig att kontakta oss omedelbart. Avbokningsöversikten hittar du här ovan. Depositionen på 25 % återbetalas ej.

Annulering mer än 6 veckor före ankomst – förlust av 25 % av semestern (deposition)

Annulering under 6 veckor före ankomst - 75% av semestern + deposition

Vid meddelande om uppsägning förbehåller vi oss rätten att åtala klienten genom gäldentreprenad eller lag. Alla kostnader kommer att debiteras kunden.

Soul Surf Camp förbehåller sig rätten att under alla omständigheter avboka den bokade semestern med klienten men skulle göra det med ett meddelande på en min. på 8 veckor. Depositionen på 25 % skulle inte återbetalas. Undantag i tidpunkten för avbokning görs vid "force majeure".

Allmän återbetalning

Soul Surf Camp återbetalar enligt avbokningspolicyn som nämns i våra villkor på vår hemsida. Soul Surf Camp tar inte över några kostnader för missade flyg/sjukdomar/familjeavfall/eller andra fall. Soul Surf Camp förväntar sig att varje gäst har en egen reseförsäkring för att ta över eventuella andra fall. I den olyckliga händelsen av en avbokning för någon av ovanstående kan Soul Surf Camp upprätta en officiell faktura för försäkringen.

I händelse av att gäster anländer senare eller lämnar tidigare än vad som ursprungligen bokades med Soul Surf Camp, kommer vi inte att täcka någon återbetalning till klienten eller erbjuda ersättning. I händelse av en avbokning på grund av "force majeure" kommer Soul Surf Camp inte att återbetala pengarna som betalats för semestern utan erbjuder sig att upprätta en officiell faktura för reseförsäkringen.

Förbokade föremål som yogaklasser, surfsafari, lektioner och aktiviteter som inte används av personliga skäl återbetalas eller ersätts inte på något sätt. Soul Surf Camp ansvarar inte för personlig förändring eller sjukdom hos någon gäst.

I det osannolika fallet att yogaklasser, surfsafari, lektioner och aktiviteter inte kan äga rum på grund av Soul Surf Camps ansvar kommer aktiviteten att ersättas eller en återbetalning kommer att göras.
Surfbrädor

När skada orsakas på vår surfutrustning (bräda/koppel/fena/våtdräkt) samtycker "hyresgästen" till att ta över kostnaderna för brädan med dess ursprungliga inköpspris eller ta över fixeringskostnaderna (om de fortfarande går att fixa) på Almugar Surf Affär.

Kostnader för skadad Board/Koppel/Fin ersätts endast om ”Surfförsäkring” har betalats (hos oss) före användning av vår utrustning. Surfförsäkringen gäller inte för skadan om vi märker att vårt material inte hanteras varsamt enligt instruktioner och skadas av "hyresgästen".
Surfutrustningsförsäkring

Vi erbjuder försäkring för 25 EUR per person för en vistelse på 1-7 nätter, som täcker eventuella skador eller förluster av vår utrustning (surfbräda/koppel/fin) under surfing. För en längre vistelse stiger priset på försäkringen per dag.

Försäkringen omfattar brott av brädor, förlust av fenor, avbrutna koppel, skador/sprickor i brädorna orsakade av surfing i vattnet. Försäkringen ersätter inte skador som orsakas av att man sitter på/stående/släpper utrustningen på land, stenarna, sanden etc.
Risk

Att ta del av vårt semesterprogram sker på egen risk. Vi förväntar oss att bli informerade om alla typer av allergier – hälsoproblem hos våra kunder. Vi förväntar oss att deltagare från våra surf- eller yogaklasser följer våra surf-/yogaläraranvisningar noggrant. I alla fall av en olycka är vi inte ansvariga. Du deltar i kursen på egen risk. Det är ditt ansvar att avgöra om du har lämplig kondition för våra semestertjänster.

Du behöver ha en egen reseförsäkring och ansvarar för att ta hand om den innan de anländer. Vi tar inte över något ansvar för förluststöld eller skada på personer eller egendom under din vistelse.
Sjukdom

I händelse av sjukdom eller olycka under din semester kan Taghazout Villa, Villa Surya by Soul Surf Camp Almugar, Allegra Tours och Pure Travel GmbH inte hållas ansvariga. Genom att boka en semester accepterar "du" att vara ensam ansvarig för din egen hälsa och ditt välbefinnande. Du accepterar att ta de nödvändiga måtten för att tillbringa en hälsosam semester i Afrika, till exempel kroppshygien och så vidare.

Vid sjukdom och uteblivna aktiviteter, tjänster eller användning av anläggningen samtycker du till att vi som semesterarrangör inte i något fall återbetalar förlusten.
Ansvarsbefrielse

Genom att boka "Jag befriar Soul Surf Camp Almugar från allt ansvar, kostnader och skador som kan uppstå från användning av jacuzzin, faciliteter, utflykter och sportaktiviteter. Jag förstår att oavsiktlig skada kan uppstå vid användning av sådana faciliteter och jag ger mitt samtycke till att följa dessa avtalsvillkor.” Genom att boka min semester "bekräftar jag att jag accepterar det ekonomiska ansvaret för alla kostnader relaterade till akut behandling eller skada och ger min bekräftelse på ovanstående ansvarsfrigörelse."
Fotografi och videor

Du som "köpare" av vår semestertjänst samtycker till att vi kan använda alla inspelningar som video/fotografi/andra ljudmedier gjorda av Soul Surf Camp eller Soul Surf Camps personal som gjorts under din semester. Vi kan komma att använda materialet för vår hemsida/aktiviteter i sociala medier eller allmän reklam.
Väder

Marocko är känt som en mycket varm och solig plats men det finns fortfarande dåliga dagar. I händelse av dåliga väderförhållanden eller dåliga surfförhållanden kan vi inte acceptera något anspråk mot Soul Surf Camp/Pure Travel GmbH eller vår researrangör Allegra Tours.
Visum och pass

Ansvaret för att inneha ett giltigt pass och/eller visum när du reser till Soul Surf Camp ligger hos "köparen". Se till att ditt pass fortfarande är giltigt i minst 6 månader när du reser in i landet. Se till att kontrollera våra visumrestriktioner i god tid.
Utflykter

Utflykter som erbjuds av Soul Surf Camp/Allegra Tours/Pure Travel GmbH som bokats och betalats i förväg är ej återbetalningsbara. Det kommer endast att återbetalas om Soul Surf Camp inte kan köra dem på grund av vårt eget fel.
Integritetspolicy

Soul Surf Camp och Pure Travel GmbH kommer endast att använda dina personuppgifter i syfte att tillhandahålla bokningstjänsten och för att förbättra slutanvändarens upplevelse. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att säkerställa säkerheten för dina personuppgifter och kommer aldrig att vidarebefordra dina personuppgifter till tredje part eller skicka marknadsförings- eller reklammaterial till dig om du inte har registrerat dig för det. Vår leverantör av bokningsmotorer ser också till att dina uppgifter inte vidarebefordras till tredje part utan används för intern förbättring av systemet. När du registrerar dig för vårt nyhetsbrev och lojalitetsprogram kommer Soul Surf Camp att skicka dig uppdateringar varannan vecka.
Förbrukningsbetalning på plats

Kunden kan konsumera extramaterial på plats. Extra är föremål som köps eller ordnas åt kunden på plats. Dessa tillägg kan betalas i slutet av semestern kontant i Dirham eller EUR eller med kort (Visa eller Mastercard). Kortbetalningar via vår PIN-maskin kommer att debiteras i dirham. Vår växelkurs är konstant 1 EUR = 11 DH. (Auto-translated from original language)

Recensioner och betyg

9.3
Superb
13 Recensioner
 • Säkerhet
  9.2
 • Plats
  9
 • Personal
  9.6
 • atmosfär
  9.6
 • Renlighet
  9
 • Värde för pengarna
  9.6
 • Utrustning
  9

Kolla tillgänglighet

Checka in
Checka ut
Gäster

Plats

Senaste recensionerna

4.9
Betyg
2024-3-25
You get what you pay for. As well they are always pushing you to pay more. Like offering rides than saying have to pay for it
visa fler
Man, 25-30
9.1
Superb
2023-11-29
The hostel is nice and clean and aims to surfers with close proximity to the beach. It is actually not so close to Agadir that one can easily take the red taxis. Only the white ones go there. Everything was good except for the bunk beds. They are from chip board and not connected to the walls (screws). Some protecting boards for the upper beds were already missing and the ladders are not fixed to the bed but are just leant against them. Felt all night as if the bed might just break down.
visa fler
Kvinde, 31-40
9.7
Superb
2023-10-09
The staff was super helpful,breakfast Delicious. Soul Camp was a great place to stay not because of a location but because of a hostel staff which makes me feel like at home.
visa fler
Man, 31-40

Utrustning

 • Kostnadsfri

  • gratis frukost‎
  • Gratis parkering
  • Gratis WiFi
  • Gratis internetadgang
 • Tjänster

  • BBQ
  • Varma duschar
  • Kylskåp
  • Kabel TV
  • Tvättmaskin
  • Rooms 4 Refugees
 • Allmänt

  • Internetuppkoppling
  • Tvättmöjligheter
  • Flygplatstransport
  • Dygnetruntöppen reception
  • Rundresa/Kundtjänst
  • Valutaveksling
  • Pendelpuss
  • Städning
  • Express-incheckning/-utcheckning
  • Sen utcheckning
 • Mat och Dryck

  • Cafe
  • Möjligheter till te och kaffe
 • Underhållning

  • Wi-Fi

Fler hostels i Agadir