Gratis WiFi

The Hosteller Opera House, Udaipur

Gratis avbokning Boka mer än 8 dagar i förväg för kostnadsfri avbokning.

9.6
Superb
2 Recensioner
Perfekt läge
Enastående personal
Fantastisk renlighet

Beskrivningen av objektet

Beläget i hjärtat av City of Lakes, är The Hosteller Opera House, Udaipur ett unikt vandrarhem för backpackers som förenar det bästa av Rajasthani-kulturen, samtida arkitektur och vår prisbelönta A+ gästfrihet. En gång i tiden var just detta utrymme ett livligt operahus och teater för kungligheterna i Rajasthan, som besöktes av både kungar och prinsar. Detta vandrarhem är en absolut fristad för konstälskare och är designad på ett sätt som blandar industriella, art déco- och traditionella teman. I höjd med lyxiga gemensamma utrymmen, att kliva in i Hosteller Opera House, Udaipur är en känsla som ingen annan.

På bottenvåningen har vandrarhemmet en stor inhägnad restaurang med högt i tak och överdådiga juveltonade soffor. Kejserliga trappor kramar denna nivå och leder till en dubbel entresolsittplats med vintage läder och trämöbler. Detta är omgivet på tre sidor av ett blåtonat al-fresco café som serverar de mest utsökta godsakerna. Detta utomhuskafé åtföljs av en pizzeria med en autentisk vedeldad ugn för de mest ostiga och rökiga "zzas". Det finns också en vidsträckt pool på denna våning, komplett med en plaskdamm och skuggad av frodiga gröna växter. En annan sittgrupp med rottingrör utomhus omger detta, vilket gör bottenvåningen fullt kapabel att ta emot mer än 300 personer. Detta enorma gemensamma område är mycket mångsidigt och kan fungera som ett samarbetsutrymme, ett eventutrymme, en klubb, en elegant restaurang, ett café och en seminarieplats. Och om du letar efter lite ledighet med ditt lag kan du alltid bege dig till biljardrummet för en spännande omgång spel. Dessa livliga områden kompletteras av klassiska The Hosteller privata rum och sovsalar, som blandar komfort, sak och charm. Och om allt detta inte var nog, så finns det också en storslagen foajé, flera utsläppsområden, gott om parkeringsplatser och några riktigt fantastiska väggmålningar.

Ett ultrapremiärt vandrarhem för backpacker med polerad interiör, en tropisk touch, en mängd oändliga bekvämligheter och vänlig personal för att tillgodose dina behov; Hosteller Opera House, Udaipur kommer att bli din vistelse i denna romantiska stad.

Viktig notering:
Hosteller Opera House, Udaipur är familjevänligt fram till 30 september 2023. Observera: Gäster under 18 år är inte tillåtna i sovsalarna.

Incheckning - kl. 13.00 till 23.00
Utcheckning - 11:00

Farm House Café (drivs inte av The Hosteller) serverar vegetariska såväl som icke-vegetariska alternativ. För att upprätthålla ryggsäckskulturen och gemenskapsandan främjar vi självbetjäning på alla våra kaféer.

Cafétider: 7:30 - 10:30 & 12:00 - 22:30.
Bartider: 12:30 - 23:00.

Pooltid: 09:00 till 18:00.

Inget utegångsförbud.

Specifika policyer kan gälla för olika vandrarhem under varumärket vid specifika tider på året och desamma ska meddelas vid incheckningen.

Gästen kommer att debiteras en förskottsbetalning av det totala priset när som helst före ankomstdatumet för bokningsbekräftelsen, om gästen misslyckas med att göra förskottsbetalningen kan bokningen annulleras.

Betalningssätt som accepteras på våra vandrarhem: kontanter, betalkort, kreditkort och UPI:er.

Rumsavgifter är exklusive skatter. Skatter ingår inte, för ett rum under 7500 INR per natt tillkommer 12 % skatt; för ett rum över 7500 INR per natt tillkommer en extra skatt på 18 %.

Gästen kan använda en extra madrass vid incheckningen. Extra madrass erbjuds i mån av tillgång.

Om resenären anländer tidigare än incheckningstiden kan gästen hänga i det gemensamma området/kaféet fram till incheckningstiden. (Men om gästerna anländer så tidigt som 05.30-06.00 rekommenderas det starkt att boka en säng för föregående natt för att säkerställa en god natts sömn).

Sen utcheckning kan vara tillgänglig på begäran i förväg och i mån av tillgång.

Vi kan inte garantera boende i samma sovsal om 3 eller 4 personer reser tillsammans. Tilldelningen av ett rum i en specifik privat rumskategori kan variera beroende på tillgänglighet. Detta kommer att vara strikt beroende av tillgänglighet fram till tidpunkten för incheckningen.

Vi tillhandahåller endast skåp i sovsalarna. Varje säng har ett bifogat skåp så att gästerna kan förvara sina värdesaker. Det rekommenderas att du bär ett lås för skåpet om det behövs. Att använda ett hänglås från receptionen kommer dock att vara i mån av tillgång och mot en extra kostnad. Det rekommenderas att du bär ett lås.

Skulle någon åtgärd från en gäst anses olämplig av vandrarhemmet eller om något olämpligt beteende uppmärksammas av vandrarhemmet, förbehåller vandrarhemmet rätten att vidta åtgärder mot gästen. Du kan vara säker på att korrekta utredningar kommer att genomföras av administrationen för att säkerställa att affären hanteras på ett fullständigt rättvist sätt.


Alla avbokningar, om de informeras 7 dagar före incheckningsdatumet, är berättigade till 100 % återbetalning. Om avbokningar sker inom 7 dagar från incheckningsdatumet, skulle det inte finnas NÅGON återbetalning och kommer att dra på sig 100 % avbokningsavgifter. Om gästen inte dyker upp kommer de att debiteras det totala priset för bokningen.

Ej återbetalningsbara bokningar är inte berättigade till någon återbetalning vid avbokning när som helst.

Om gästen vill förlänga sin vistelse på något vandrarhem kommer bokningen att vara i mån av tillgång.

Rummet skulle tillhandahållas till gällande priser på webbplatsen och inte enligt de priser som den tidigare bokningen gjordes till.

Vandrarhemsledningen ska inte hållas ansvarig för förlust av bagage eller personliga tillhörigheter. Gästerna ska se till att inte lämna sina tillhörigheter utan uppsikt hela tiden.

Kafétider och tillgänglighet skiljer sig från en plats till en annan, gästerna kan hänvisa till vår officiella hemsida för detsamma.

Caféverksamheten är säsongsbetonad, detsamma kan bekräftas med vandrarhemmets reception vid incheckningen.

Måltider är inte inkluderade i rumstariffen och det kan avnjutas på à la carte-basis på våra interna kaféer.

För att upprätthålla ryggsäckskulturen och gemenskapsandan främjar vi självbetjäning på alla våra kaféer.

Gäster kan endast beställa och konsumera mat utanför de angivna matsalarna och privata rummen.

Missbruk av droger/substanser/alkohol är STRENGT förbjudet på alla våra vandrarhem. Om någon påträffas innehar eller konsumerar droger/alkohol under sin vistelse, ska strikta åtgärder vidtas mot honom/henne och personen skulle uppmanas att lämna vandrarhemmet omedelbart och skulle bli svartlistad från att bo på våra vandrarhem för alltid.

Alla våra vandrarhem har särskilda rökområden. Rökning inne i sovsalarna är strängt förbjudet.

Gästen ska anses olämplig att fortsätta på något av våra vandrarhem i händelse av drogmissbruk, bristande efterlevnad av gäst- och bokningspolicyer, felaktigt uppträdande (fysiskt/mentalt/verbalt eller av något slag), stöld, personlig hygien, vandalism, intrång, utebliven betalning/försening av betalning av avgifter, andra olägenheter för gäster eller sådana omotiverade handlingar. I alla sådana fall ska gästen uppmanas att lämna lokalen omedelbart utan någon återbetalning.

Säkerhetskopiering är tillgänglig för den här egenskapen.

För att hålla våra boendekostnader så överkomliga som möjligt för alla gäster, har vi antagit ett betalsystem för vissa bekvämligheter, såsom lås, badkit och handdukar. Genom att erbjuda dessa varor mot avgift kan vi behålla lägre baspriser för våra rum, vilket gör vårt vandrarhem tillgängligt för budgetmedvetna resenärer. Vi förstår att olika resenärer har olika preferenser och krav, så vi strävar efter att ge flexibilitet i våra erbjudanden. (Auto-translated from original language)

Recensioner och betyg

9.6
Superb
2 Recensioner
 • Säkerhet
  10
 • Plats
  10
 • Personal
  10
 • atmosfär
  8
 • Renlighet
  10
 • Värde för pengarna
  9
 • Utrustning
  10

Kolla tillgänglighet

Checka in
Checka ut
Gäster

Plats

Senaste recensionerna

9.1
Superb
2024-1-16
easy 5 out of 5 if i wanted to take rail or bus. 10 min to old town, lots of street food nearby. only complaint is the price changes day to day. my only day price was 205. the next day and since +600 for dormitory.
visa fler
Man, 41+
10
Superb
2023-11-08
Cool hostel with clean spaces.
visa fler
Man, 31-40

Utrustning

 • Kostnadsfri

  • Gratis parkering
  • Gratis WiFi
 • Tjänster

  • Simbassäng
  • Gemensamt rum
  • Frukost ingår ej
  • Luftkonditionering
  • Läslampa
  • Takfläkt
 • Allmänt

  • Bagageförvaring
  • Dygnetruntöppen reception
  • Rundresa/Kundtjänst
  • Städning
 • Mat och Dryck

  • Restaurang
  • Bar

Fler hostels i Udaipur