Hållbarhetsnivå 1
Gratis WiFi

The Hosteller Ooty

Gratis avbokning Boka mer än 8 dagar i förväg för kostnadsfri avbokning.

8.9
Utmärkt
14 Recensioner
Underbart läge
Enastående personal
Fantastisk renlighet

Beskrivningen av objektet

En plats där tiden står stilla, bekymmer försvinner och lycka tar emot dig med öppna armar! Ja, det är The Hosteller Ooty för dig. Med en extremt vacker och jordnära vibe, är detta arv vandrarhem mer än 100 år gammalt och tar dig tillbaka till ett annat sekel. Redo att resa i tid med oss?

Omgivet av natur är det det perfekta vandrarhemmet med stugtema och erbjuder de bästa bekvämligheterna för resenärer. Packa dina väskor och en hel del entusiasm eftersom vår enorma uteplats är platsen för att ta fram barnet i dig. Tagga tillsammans med dina kompisar för en omgång badminton eller välj att gå solo och få det välbehövliga yogapasset att hända. Den svala och blåsig luften, doftande av tallar, kommer att vara din följeslagare under hela resan. Om du älskar minimalism kommer vårt vandrarhem att vinna över dig med sina vintagemöbler, välvda interiörer och härliga värme. Du kan koppla av vid den dånande brasan och dela reseupplevelser med andra backpackers från hela landet.

När stadslivet blir lite för mycket hjälper vårt vandrarhem och dess läge på landsbygden dig att stressa ner. Med en stenskorsten i varje privat rum, gröna vyer som lugnar din själ och en fridfull atmosfär, kommer du att uppskatta varje sekund som spenderas på denna fridfulla plats. Eftersom vandrarhemmet ligger så nära många av Ootys bästa attraktioner kan du välja att spendera hela dagen med att utforska eller bara krypa ihop med din favoritbok i våra mysiga gemensamma utrymmen. Valet är helt ditt! Är du redan sugen på att planera din resa? Det är dags att #GetUpGo to The Hosteller Ooty.

The Hosteller är en kedja av vandrarhem för backpacker och lämpar sig väl för unga backpackerresenärer. Som varumärke rekommenderar vi inte familjer och tillåter inte alla personer under 18 år att bo hos oss, och vi tillåter inte heller inresa för barn eller spädbarn under 18 år, även om de reser med vårdnadshavare.

Incheckning - kl. 13.00 till 23.00
Utcheckning - 11:00

Receptionstid: 08.00 - 12.00

Besökartid: 10:00 till 20:00

Inget utegångsförbud.

Specifika policyer kan gälla för olika vandrarhem under varumärket vid specifika tider på året och desamma ska meddelas vid incheckningen.

Gästen kommer att debiteras en förskottsbetalning av det totala priset när som helst före ankomstdatumet för bokningsbekräftelsen, om gästen misslyckas med att göra förskottsbetalningen kan bokningen annulleras.

Betalningssätt som accepteras på våra vandrarhem: kontanter, betalkort, kreditkort och UPI:er.

Rumsavgifter är exklusive skatter. Skatter ingår inte, för ett rum under 7500 INR per natt tillkommer 12 % skatt; för ett rum över 7500 INR per natt tillkommer en extra skatt på 18 %.

Gästen kan använda en extra madrass vid incheckningen. Extra madrass erbjuds i mån av tillgång.

Om resenären anländer tidigare än incheckningstiden kan gästen hänga i det gemensamma området/kaféet fram till incheckningstiden. (Men om gästerna anländer så tidigt som 05.30-06.00 rekommenderas det starkt att boka en säng för föregående natt för att säkerställa en god natts sömn).

Sen utcheckning kan vara tillgänglig på begäran i förväg och i mån av tillgång.

Resenärer kan förvara bagaget, efter utcheckning, i vandrarhemmets kapprum, vid sen avresa från respektive stad.

Vi kan inte garantera boende i samma sovsal om 3 eller 4 personer reser tillsammans. Tilldelningen av ett rum i en specifik privat rumskategori kan variera beroende på tillgänglighet. Detta kommer att vara strikt beroende av tillgänglighet fram till tidpunkten för incheckningen.

Vi tillhandahåller endast skåp i sovsalarna. Varje säng har ett bifogat skåp så att gästerna kan förvara sina värdesaker. Det rekommenderas att du bär ett lås för skåpet om det behövs. Att använda ett hänglås från receptionen kommer dock att vara i mån av tillgång och mot en extra kostnad. Det rekommenderas att du bär ett lås.

Skulle någon åtgärd från en gäst anses olämplig av vandrarhemmet eller om något olämpligt beteende uppmärksammas av vandrarhemmet, förbehåller vandrarhemmet rätten att vidta åtgärder mot gästen. Du kan vara säker på att korrekta utredningar kommer att genomföras av administrationen för att säkerställa att affären hanteras på ett fullständigt rättvist sätt.


Alla avbokningar, om de informeras 7 dagar före incheckningsdatumet, är berättigade till 100 % återbetalning. Om avbokningar sker inom 7 dagar från incheckningsdatumet, skulle det inte finnas NÅGON återbetalning och kommer att dra på sig 100 % avbokningsavgifter. Om gästen inte dyker upp kommer de att debiteras det totala priset för bokningen.

Ej återbetalningsbara bokningar är inte berättigade till någon återbetalning vid avbokning när som helst.

Om gästen vill förlänga sin vistelse på något vandrarhem kommer bokningen att vara i mån av tillgång.

Rummet skulle tillhandahållas till gällande priser på webbplatsen och inte enligt de priser som den tidigare bokningen gjordes till.

Vandrarhemsledningen ska inte hållas ansvarig för förlust av bagage eller personliga tillhörigheter. Gästerna ska se till att inte lämna sina tillhörigheter utan uppsikt hela tiden.

Kafétider och tillgänglighet skiljer sig från en plats till en annan, gästerna kan hänvisa till vår officiella hemsida för detsamma.

Caféverksamheten är säsongsbetonad, detsamma kan bekräftas med vandrarhemmets reception vid incheckningen.

Hostellers Unbox Café serverar eggitära och vegetariska alternativ.

Måltider är inte inkluderade i rumstariffen och det kan avnjutas på à la carte-basis på våra interna kaféer.

För att upprätthålla ryggsäckskulturen och gemenskapsandan främjar vi självbetjäning på alla våra kaféer.

Gäster kan endast beställa och konsumera mat utanför de angivna matsalarna och privata rummen.

Missbruk av droger/substanser/alkohol är STRENGT förbjudet på alla våra vandrarhem. Om någon påträffas innehar eller konsumerar droger/alkohol under sin vistelse, ska strikta åtgärder vidtas mot honom/henne och personen skulle uppmanas att lämna vandrarhemmet omedelbart och skulle bli svartlistad från att bo på våra vandrarhem för alltid.

Alla våra vandrarhem har särskilda rökområden. Rökning inne i sovsalarna är strängt förbjudet.

Gästen ska anses olämplig att fortsätta på något av våra vandrarhem i händelse av drogmissbruk, bristande efterlevnad av gäst- och bokningspolicyer, felaktigt uppträdande (fysiskt/mentalt/verbalt eller av något slag), stöld, personlig hygien, vandalism, intrång, utebliven betalning/försening av betalning av avgifter, andra olägenheter för gäster eller sådana omotiverade handlingar. I alla sådana fall ska gästen uppmanas att lämna lokalen omedelbart utan någon återbetalning.

Strömsäkerhetskopiering är inte tillgänglig på den här fastigheten.

För att hålla våra boendekostnader så överkomliga som möjligt för alla gäster, har vi antagit ett betalsystem för vissa bekvämligheter, såsom lås, badkit och handdukar. Genom att erbjuda dessa varor mot avgift kan vi behålla lägre baspriser för våra rum, vilket gör vårt vandrarhem tillgängligt för budgetmedvetna resenärer. Vi förstår att olika resenärer har olika preferenser och krav, så vi strävar efter att ge flexibilitet i våra erbjudanden. (Auto-translated from original language)

Recensioner och betyg

8.9
Utmärkt
14 Recensioner
 • Säkerhet
  9.7
 • Plats
  7.7
 • Personal
  9.7
 • atmosfär
  8.7
 • Renlighet
  9
 • Värde för pengarna
  8.7
 • Utrustning
  8.7

Kolla tillgänglighet

Checka in
Checka ut
Gäster

Hållbarhetsnivå 1

Detta vandrarhem har börjat introducera metoder som resulterar i en positiv social och miljömässig inverkan, och förstår grunderna i Trappan till hållbarhet.
Läs mer

Plats

Senaste recensionerna

10
Superb
2024-4-08
The staff was very helpful liked the property
visa fler
Man, 18-24
9.7
Superb
2024-3-17
The staff were one of the nicest ive encountered. very polite and relaxed. very cool atmosphere.
visa fler
Man, 18-24
7.1
Mycket bra
2024-2-29
Located far from grocery and restaurants, no in house kitchen. The rooms are not insulated and freezing at night. Electric heating blanket could be provided but for a fee (weird as it is needed for being comfortable). But the staff is helpful and really nice! Clean overall.
visa fler
Man, 31-40

Utrustning

 • Kostnadsfri

  • Gratis WiFi
 • Tjänster

  • Frukost ingår ej
  • Takfläkt
 • Allmänt

  • Bagageförvaring
  • Övervakning dygnet runt
  • Städning
  • Reception (begränsade öppettider)

Fler hostels i Ooty