Gratis avbokning Boka mer än 3 dagar i förväg för kostnadsfri avbokning.

9.1
Superb
43 Recensioner
Perfekt läge
Enastående personal
Fantastisk renlighet

Beskrivningen av objektet

Ja tack! Hostel, ligger på Hermano Pedro Street nr. 14, precis vid ingången till Antigua Guatemala och 4 kvarter från Central Park.

Vi har olika rum för din komfort, mellan privata rum och delade rum. Vårt hotell har en pool och en unik utsikt över vattenvulkanen, elden och Acatenango. Vi erbjuder matservering i vår restaurang och vi har en bar. Det ska bli ett nöje att välkomna dig!

Hos Yes Please! Vandrarhemmet hittar du flera attraktioner och restauranger i närheten. När du anländer till La Aurora internationella flygplats kan du ta en pendelbuss eller en privat bil, vi är 24 km bort.

Ja tack! Vandrarhem - Regler och villkor:

Avbokningsregler: 3 dagar före ankomst. Vid sen avbokning eller utebliven ankomst kommer du att debiteras för hela vistelsen.
Incheckning från kl. 15.00 till 23.00 .
Utcheckning före kl. 11.00.

Vi accepterar inte kontanter, endast kredit- och betalkort.
Boendet kan komma att förauktorisera ditt kort före ankomst.

Skatter ingår ej - 10 % turistskatt och 12 % statlig skatt. Totalt 22% tillägg

24 timmars reception.
Inga husdjur tillåtna.
Vi tar inte emot kunder som är yngre än 18 år.

Observera att poolområdet och restaurangen är en annan leverantör är inte egendom från Hostel, även om du bor på vårt vandrarhem har du tillgång till poolen utan kostnad, endast restaurangavgifter och måltider tillkommer. (Auto-translated from original language)

Recensioner och betyg

9.1
Superb
43 Recensioner
  • Säkerhet
    9.1
  • Plats
    8.3
  • Personal
    9.4
  • atmosfär
    9
  • Renlighet
    9.6
  • Värde för pengarna
    9.4
  • Utrustning
    9.1

Kolla tillgänglighet

Checka in
Checka ut
Gäster

Plats

Senaste recensionerna

8.3
Utmärkt
2024-3-08
So great that you can use the pool in the restaurant behind, meant you could chill. Hot showers were a nice surprise. An issue with the booking system meant we were moved to the glamping tent in the garden. Although this meant we didn’t share the space it was very cold and noisy at night and not ideal before the Acetenango hike. I’d recommend the hostel but only if you’re inside in a dorm.
visa fler
Par, 25-30
8.9
Utmärkt
2024-2-03
Really nice hostel. Loved having the pool and capsule beds as well as a nice kitchen. The pool/restaurant is independently owned and so there was many people going there who weren’t a part of the hostel and so it was harder to meet people. Also it is slightly further from the center than some other hostels but not bad really
visa fler
Par, 25-30
8.6
Utmärkt
2024-1-14
Best Wi-Fi we’ve experienced on this trip! Nice beds as well. The pool wasn’t very clean so I didn’t use it. But overall a really nice hostel
visa fler
Kvinde, 18-24

Utrustning

  • Kostnadsfri

    • Gratis WiFi
    • Gratis internetadgang
  • Tjänster

    • Kassaskåp
    • Simbassäng
    • Gemensamt rum
    • Cykelparkering
    • BBQ
    • Frukost ingår ej
    • Varma duschar
    • Kylskåp
    • Tørretumbler
    • Läslampa
    • Hårtorkar att hyra
    • Utomhuspool
    • Tvättmaskin
    • Handdukar ingår ej
  • Allmänt

    • Internetuppkoppling
    • Tvättmöjligheter
    • Flygplatstransport
    • Handdukar att hyra
    • Bagageförvaring
    • Dygnetruntöppen reception
    • Valutaveksling
    • Övervakning dygnet runt
    • Städning
    • Express-incheckning/-utcheckning
  • Mat och Dryck

    • Restaurang
    • Bar
    • måltider finns
    • Cafe
  • Underhållning

    • Wi-Fi

Fler hostels i Antigua