Gratis avbokning Boka mer än 3 dagar i förväg för kostnadsfri avbokning.

8.9
Utmärkt
51 Recensioner
Perfekt läge
Enastående personal
Fantastisk renlighet

Beskrivningen av objektet

Ja tack! Hostel, ligger på Hermano Pedro Street nr. 14, precis vid ingången till Antigua Guatemala och 4 kvarter från Central Park.

Vi har olika rum för din komfort, mellan privata rum och delade rum. Vårt hotell har en pool och en unik utsikt över vattenvulkanen, elden och Acatenango. Vi erbjuder matservering i vår restaurang och vi har en bar. Det ska bli ett nöje att välkomna dig!

Hos Yes Please! Vandrarhemmet hittar du flera attraktioner och restauranger i närheten. När du anländer till La Aurora internationella flygplats kan du ta en pendelbuss eller en privat bil, vi är 24 km bort.

Ja tack! Vandrarhem - Regler och villkor:

Avbokningsregler: 3 dagar före ankomst. Vid sen avbokning eller utebliven ankomst kommer du att debiteras för hela vistelsen.
Incheckning från kl. 15.00 till 23.00 .
Utcheckning före kl. 11.00.

Vi accepterar inte kontanter, endast kredit- och betalkort.
Boendet kan komma att förauktorisera ditt kort före ankomst.

Skatter ingår ej - 10 % turistskatt och 12 % statlig skatt. Totalt 22% tillägg

24 timmars reception.
Inga husdjur tillåtna.
Vi tar inte emot kunder som är yngre än 18 år.

Observera att poolområdet och restaurangen är en annan leverantör är inte egendom från Hostel, även om du bor på vårt vandrarhem har du tillgång till poolen utan kostnad, endast restaurangavgifter och måltider tillkommer. (Auto-translated from original language)

Recensioner och betyg

8.9
Utmärkt
51 Recensioner
  • Säkerhet
    8.6
  • Plats
    8.1
  • Personal
    9.2
  • atmosfär
    8.6
  • Renlighet
    9.4
  • Värde för pengarna
    9.2
  • Utrustning
    8.9

Kolla tillgänglighet

Checka in
Checka ut
Gäster

Plats

Senaste recensionerna

7.1
Mycket bra
2024-7-05
No lockers in the room.
visa fler
Man, 18-24
8.6
Utmärkt
2024-7-01
Great little hostel, not much going on social wise but amazing price and amazing rooms, will definitely stay here again
visa fler
Kvinde, 18-24
8.3
Utmärkt
2024-6-24
I liked our stay here. It’s got a nice location - a bit of a walk to the centre but really not too bad. Staff was friendly too. There’s no lockers and you don’t get a key, which was slightly annoying considering that our roommate locked herself in the room and we couldn’t get in once. It was nice to have a hot shower. Overall a nice hostel and I would recommend it.
visa fler
Mixad grupp, 25-30

Utrustning

  • Kostnadsfri

    • Gratis WiFi
    • Gratis internetadgang
  • Tjänster

    • Kassaskåp
    • Simbassäng
    • Gemensamt rum
    • Cykelparkering
    • BBQ
    • Frukost ingår ej
    • Varma duschar
    • Kylskåp
    • Tørretumbler
    • Läslampa
    • Hårtorkar att hyra
    • Utomhuspool
    • Tvättmaskin
    • Handdukar ingår ej
  • Allmänt

    • Internetuppkoppling
    • Tvättmöjligheter
    • Flygplatstransport
    • Handdukar att hyra
    • Bagageförvaring
    • Dygnetruntöppen reception
    • Valutaveksling
    • Övervakning dygnet runt
    • Städning
    • Express-incheckning/-utcheckning
  • Mat och Dryck

    • Restaurang
    • Bar
    • måltider finns
    • Cafe
  • Underhållning

    • Wi-Fi

Fler hostels i Antigua