Hållbarhetsnivå 1
Gratis WiFi

The Hosteller Dehradun

Gratis avbokning Boka mer än 8 dagar i förväg för kostnadsfri avbokning.

8.5
Utmärkt
21 Recensioner
Underbart läge
Enastående personal
Utmärkt renlighet

Beskrivningen av objektet

Känn lugnet och sakta ner tempot när du bor på marken där vismännen en gång bodde. The Hosteller Dehradun är nästan helt av glas och är ett unikt vandrarhem som är redo att vara värd för dig. Njut av känslan av inre frid när starkt naturligt ljus översvämmar vandrarhemmet och din själ. Verkligen en plats att överlämna till ditt lugn. Med 5 sovsalar och 6 privata rum att välja mellan och flera kitschiga gemensamma utrymmen, fira varje ögonblick med dina vänner och andra entusiastiska backpackers.

Det stora vandrarhemmet har rymlig parkering och har goda förbindelser till närliggande populära platser, vilket gör det lättillgängligt för alla resenärer. Njut av en avkopplande semester eller arbeta med utsikt eftersom vandrarhemmet är utrustat med udda arbetsutrymmen som kommer att göra även dina arbetsdagar roliga. Mata din själ med den fascinerande utsikten och mata din hunger med de smaskiga rätterna från vårt interna kafé. Glöm inte att prova pastan! Med bekväma säten och väggmonterade bänkar är det gemensamma området på första våningen den perfekta vrån om du letar efter lugn och ro för att läsa din favoritroman.

Är du alltid nyfiken på att dela historier och träffa nya människor? Gå sedan över till den ljusa öppna terrassen där du hittar något nytt som händer varje dag. Utmana någon för en bordtennismatch, låtsas vara huvudpersonen när du tittar på din favoritfilm, eller kanske gör en rulle om dina resor? Möjligheterna är oändliga. Så kasta dina bekymmer ut genom våra enorma glasfönster och låt #GetUpGo till Dehradun.

The Hosteller är en kedja av vandrarhem för backpacker och lämpar sig väl för unga backpackerresenärer. Som varumärke rekommenderar vi inte familjer och tillåter inte alla personer under 18 år att bo hos oss, och vi tillåter inte heller inresa för barn eller spädbarn under 18 år, även om de reser med vårdnadshavare.

Incheckning - kl. 13.00 till 23.00
Utcheckning - 11:00

Hosteller's Unbox Cafe serverar såväl äggetariska som vegetariska alternativ. För att upprätthålla ryggsäckskulturen och gemenskapsandan främjar vi självbetjäning på alla våra kaféer.

Cafétid: 09.00–14.00 & 18.00–23.00

Besökartid: 10:00 till 20:00


Inget utegångsförbud.

Specifika policyer kan gälla för olika vandrarhem under varumärket vid specifika tider på året och desamma ska meddelas vid incheckningen.

Gästen kommer att debiteras en förskottsbetalning av det totala priset när som helst före ankomstdatumet för bokningsbekräftelsen, om gästen misslyckas med att göra förskottsbetalningen kan bokningen annulleras.

Betalningssätt som accepteras på våra vandrarhem: kontanter, betalkort, kreditkort och UPI:er.

Rumsavgifter är exklusive skatter. Skatter ingår inte, för ett rum under 7500 INR per natt tillkommer 12 % skatt; för ett rum över 7500 INR per natt tillkommer en extra skatt på 18 %.

Gästen kan använda en extra madrass vid incheckningen. Extra madrass erbjuds i mån av tillgång.

Om resenären anländer tidigare än incheckningstiden kan gästen hänga i det gemensamma området/kaféet fram till incheckningstiden. (Men om gästerna anländer så tidigt som 05.30-06.00 rekommenderas det starkt att boka en säng för föregående natt för att säkerställa en god natts sömn).

Sen utcheckning kan vara tillgänglig på begäran i förväg och i mån av tillgång.

Resenärer kan förvara bagaget, efter utcheckning, i vandrarhemmets kapprum, vid sen avresa från respektive stad.

Vi kan inte garantera boende i samma sovsal om 3 eller 4 personer reser tillsammans. Tilldelningen av ett rum i en specifik privat rumskategori kan variera beroende på tillgänglighet. Detta kommer att vara strikt beroende av tillgänglighet fram till tidpunkten för incheckningen.

Vi tillhandahåller endast skåp i sovsalarna. Varje säng har ett bifogat skåp så att gästerna kan förvara sina värdesaker. Det rekommenderas att du bär ett lås för skåpet om det behövs. Att använda ett hänglås från receptionen kommer dock att vara i mån av tillgång och mot en extra kostnad. Det rekommenderas att du bär ett lås.

Skulle någon åtgärd från en gäst anses olämplig av vandrarhemmet eller om något olämpligt beteende uppmärksammas av vandrarhemmet, förbehåller vandrarhemmet rätten att vidta åtgärder mot gästen. Du kan vara säker på att korrekta utredningar kommer att genomföras av administrationen för att säkerställa att affären hanteras på ett fullständigt rättvist sätt.

Alla avbokningar, om de informeras 7 dagar före incheckningsdatumet, är berättigade till 100 % återbetalning. Om avbokningar sker inom 7 dagar från incheckningsdatumet, skulle det inte finnas NÅGON återbetalning och kommer att dra på sig 100 % avbokningsavgifter. Om gästen inte dyker upp kommer de att debiteras det totala priset för bokningen.

Ej återbetalningsbara bokningar är inte berättigade till någon återbetalning vid avbokning när som helst.

Om gästen vill förlänga sin vistelse på något vandrarhem kommer bokningen att vara i mån av tillgång.

Rummet skulle tillhandahållas till gällande priser på webbplatsen och inte enligt de priser som den tidigare bokningen gjordes till.

Vandrarhemsledningen ska inte hållas ansvarig för förlust av bagage eller personliga tillhörigheter. Gästerna ska se till att inte lämna sina tillhörigheter utan uppsikt hela tiden.

Kafétider och tillgänglighet skiljer sig från en plats till en annan, gästerna kan hänvisa till vår officiella hemsida för detsamma.

Caféverksamheten är säsongsbetonad, detsamma kan bekräftas med vandrarhemmets reception vid incheckningen.

Kaféet Hostellers Unbox serverar såväl äggetariska som vegetariska alternativ.

Måltider är inte inkluderade i rumstariffen och det kan avnjutas på à la carte-basis på våra interna kaféer.

För att upprätthålla ryggsäckskulturen och gemenskapsandan främjar vi självbetjäning på alla våra kaféer.

Missbruk av droger/substanser/alkohol är STRENGT förbjudet på alla våra vandrarhem. Om någon påträffas innehar eller konsumerar droger/alkohol under sin vistelse, ska strikta åtgärder vidtas mot honom/henne och personen skulle uppmanas att lämna vandrarhemmet omedelbart och skulle bli svartlistad från att bo på våra vandrarhem för alltid.

Alla våra vandrarhem har särskilda rökområden. Rökning inne i sovsalarna är strängt förbjudet.

Gästen ska anses olämplig att fortsätta på något av våra vandrarhem i händelse av drogmissbruk, bristande efterlevnad av gäst- och bokningspolicyer, felaktigt uppträdande (fysiskt/mentalt/verbalt eller av något slag), stöld, personlig hygien, vandalism, intrång, utebliven betalning/försening av betalning av avgifter, andra olägenheter för gäster eller sådana omotiverade handlingar. I alla sådana fall ska gästen uppmanas att lämna lokalen omedelbart utan någon återbetalning.

Strömsäkerhetskopiering är endast tillgänglig på utvalda platser och inte på alla Hosteller-fastigheter.

För att hålla våra boendekostnader så överkomliga som möjligt för alla gäster, har vi antagit ett betalsystem för vissa bekvämligheter, såsom lås, badkit och handdukar. Genom att erbjuda dessa varor mot avgift kan vi behålla lägre baspriser för våra rum, vilket gör vårt vandrarhem tillgängligt för budgetmedvetna resenärer. Vi förstår att olika resenärer har olika preferenser och krav, så vi strävar efter att ge flexibilitet i våra erbjudanden. (Auto-translated from original language)

Recensioner och betyg

8.5
Utmärkt
21 Recensioner
 • Säkerhet
  9.3
 • Plats
  7.3
 • Personal
  10
 • atmosfär
  9.3
 • Renlighet
  7.3
 • Värde för pengarna
  8.7
 • Utrustning
  7.7

Kolla tillgänglighet

Checka in
Checka ut
Gäster

Hållbarhetsnivå 1

Detta vandrarhem har börjat introducera metoder som resulterar i en positiv social och miljömässig inverkan, och förstår grunderna i Trappan till hållbarhet.
Läs mer

Plats

Senaste recensionerna

5.4
Betyg
2024-6-27
Was there for few days, the whole time I didn’t see the house keeper change sheets once. Probably 3-4 people used each bed while I was there, the house keeper just padded the sheets but didn’t change them. Most people complained about itching. Everything else was good
visa fler
Man, 25-30
9.1
Superb
2024-5-23
The best part about this hostel is the good atmosphere. I met some really great people. Big shoutout to Avdhesh for going above and beyond to get me to my train on time. Thank you!
visa fler
Kvinde, 25-30
10
Superb
2024-3-22
Amazing place stayed there for just 1 days but it was nice
visa fler
Man, 18-24

Utrustning

 • Kostnadsfri

  • Gratis WiFi
 • Tjänster

  • Gemensamt rum
  • Elevator
  • Frukost ingår ej
  • Luftkonditionering
  • Läslampa
  • Parkering
  • Takfläkt
 • Allmänt

  • Bagageförvaring
  • Dygnetruntöppen reception
  • Städning
 • Mat och Dryck

  • Cafe
 • Underhållning

  • Brädspel
  • Bordfodbold

Fler hostels i Dehradun