Hållbarhetsnivå 1

The Hosteller Coorg Rainforest, Madikeri

Gratis avbokning Boka mer än 8 dagar i förväg för kostnadsfri avbokning.

10
Superb
7 Recensioner
Perfekt läge
Enastående personal
Fantastisk renlighet

Beskrivningen av objektet

Mitt i ett vidsträckt skogsland och omgivet av kaffeplantager; Hosteller Coorg Rainforest Hostel, Madikeri är den perfekta flykten från stadslivet. Med 8 rymliga sovsalar och privata rum, var och en av dem har en balkong som öppnar för en vacker utsikt över vår privata damm. Det rymliga vandrarhemmet är täckt med svala gröna nyanser och lugnar omedelbart din själ. Älskar du att utbyta reseberättelser över en brasa? Gå över till vårt rustika eldstadsområde och umgås med andra backpackers. Behöver du lite tröst från all aktivitet? Ta en promenad runt vår privata damm och se eldflugorna dansa. Och hej, det är ett perfekt ställe att ordna en picknick också!

Gå med i det glada gänget på vårt coola takcafé där du kan njuta av allt från läckra rätter och roliga brädspel till boksamtal och spektakulära vyer. Vad mer? Har du någonsin hört talas om "flytande sängar"? Japp, det är det som gör caféet här ännu mer speciellt. Få din dagliga dos av vitamin D eftersom Skydeck här för in gott om naturligt ljus. Med en väggmonterad bokhylla och bekväma sittplatser är det lilla läsrummet på första våningen den perfekta platsen för att hinna med ditt arbete.

Så smutta bort dina bekymmer, andas in doften och lev i din egen takt på Indiens kaffehuvudstad. Låter #GetUpGå till Coorg!

The Hosteller är en kedja av vandrarhem för backpacker och lämpar sig väl för unga backpackerresenärer. Som varumärke rekommenderar vi inte familjer och tillåter inte alla personer under 18 år att bo hos oss, och vi tillåter inte heller inresa för barn eller spädbarn under 18 år, även om de reser med vårdnadshavare.

Incheckning - kl. 13.00 till 23.00
Utcheckning - 11:00

Hosteller's Unbox Cafe serverar såväl äggetariska som vegetariska alternativ. För att upprätthålla ryggsäckskulturen och gemenskapsandan främjar vi självbetjäning på alla våra kaféer.

Cafétid: 09.00-15.00 och 18.00-23.00

Besökartid: 10:00 till 20:00


Inget utegångsförbud.

Specifika policyer kan gälla för olika vandrarhem under varumärket vid specifika tider på året och desamma ska meddelas vid incheckningen.

Gästen kommer att debiteras en förskottsbetalning av det totala priset när som helst före ankomstdatumet för bokningsbekräftelsen, om gästen misslyckas med att göra förskottsbetalningen kan bokningen annulleras.

Betalningssätt som accepteras på våra vandrarhem: kontanter, betalkort, kreditkort och UPI:er.

Rumsavgifter är exklusive skatter. Skatter ingår inte, för ett rum under 7500 INR per natt tillkommer 12 % skatt; för ett rum över 7500 INR per natt tillkommer en extra skatt på 18 %.

Gästen kan använda en extra madrass vid incheckningen. Extra madrass erbjuds i mån av tillgång.

Om resenären anländer tidigare än incheckningstiden kan gästen hänga i det gemensamma området/kaféet fram till incheckningstiden. (Men om gästerna anländer så tidigt som 05.30-06.00 rekommenderas det starkt att boka en säng för föregående natt för att säkerställa en god natts sömn).

Sen utcheckning kan vara tillgänglig på begäran i förväg och i mån av tillgång.

Resenärer kan förvara bagaget, efter utcheckning, i vandrarhemmets kapprum, vid sen avresa från respektive stad.

Vi kan inte garantera boende i samma sovsal om 3 eller 4 personer reser tillsammans. Tilldelningen av ett rum i en specifik privat rumskategori kan variera beroende på tillgänglighet. Detta kommer att vara strikt beroende av tillgänglighet fram till tidpunkten för incheckningen.

Vi tillhandahåller endast skåp i sovsalarna. Varje säng har ett bifogat skåp så att gästerna kan förvara sina värdesaker. Det rekommenderas att du bär ett lås för skåpet om det behövs. Att använda ett hänglås från receptionen kommer dock att vara i mån av tillgång och mot en extra kostnad. Det rekommenderas att du bär ett lås.

Skulle någon åtgärd från en gäst anses olämplig av vandrarhemmet eller om något olämpligt beteende uppmärksammas av vandrarhemmet, förbehåller vandrarhemmet rätten att vidta åtgärder mot gästen. Du kan vara säker på att korrekta utredningar kommer att genomföras av administrationen för att säkerställa att affären hanteras på ett fullständigt rättvist sätt.

Gäster med lokala ID är inte tillåtna i den här fastigheten.

Alla avbokningar, om de informeras 7 dagar före incheckningsdatumet, är berättigade till 100 % återbetalning. Om avbokningar sker inom 7 dagar från incheckningsdatumet, skulle det inte finnas NÅGON återbetalning och kommer att dra på sig 100 % avbokningsavgifter. Om gästen inte dyker upp kommer de att debiteras det totala priset för bokningen.

Ej återbetalningsbara bokningar är inte berättigade till någon återbetalning vid avbokning när som helst.

Om gästen vill förlänga sin vistelse på något vandrarhem kommer bokningen att vara i mån av tillgång.

Rummet skulle tillhandahållas till gällande priser på webbplatsen och inte enligt de priser som den tidigare bokningen gjordes till.

Vandrarhemsledningen ska inte hållas ansvarig för förlust av bagage eller personliga tillhörigheter. Gästerna ska se till att inte lämna sina tillhörigheter utan uppsikt hela tiden.

Kafétider och tillgänglighet skiljer sig från en plats till en annan, gästerna kan hänvisa till vår officiella hemsida för detsamma.

Caféverksamheten är säsongsbetonad, detsamma kan bekräftas med vandrarhemmets reception vid incheckningen.

Kaféet Hostellers Unbox serverar såväl äggetariska som vegetariska alternativ.

Måltider är inte inkluderade i rumstariffen och det kan avnjutas på à la carte-basis på våra interna kaféer.

För att upprätthålla ryggsäckskulturen och gemenskapsandan främjar vi självbetjäning på alla våra kaféer.

Missbruk av droger/substanser/alkohol är STRENGT förbjudet på alla våra vandrarhem. Om någon påträffas innehar eller konsumerar droger/alkohol under sin vistelse, ska strikta åtgärder vidtas mot honom/henne och personen skulle uppmanas att lämna vandrarhemmet omedelbart och skulle bli svartlistad från att bo på våra vandrarhem för alltid.

Alla våra vandrarhem har särskilda rökområden. Rökning inne i sovsalarna är strängt förbjudet.

Gästen ska anses olämplig att fortsätta på något av våra vandrarhem i händelse av drogmissbruk, bristande efterlevnad av gäst- och bokningspolicyer, felaktigt uppträdande (fysiskt/mentalt/verbalt eller av något slag), stöld, personlig hygien, vandalism, intrång, utebliven betalning/försening av betalning av avgifter, andra olägenheter för gäster eller sådana omotiverade handlingar. I alla sådana fall ska gästen uppmanas att lämna lokalen omedelbart utan någon återbetalning.

Strömsäkerhetskopiering är endast tillgänglig på utvalda platser och inte på alla Hosteller-fastigheter.

För att hålla våra boendekostnader så överkomliga som möjligt för alla gäster, har vi antagit ett betalsystem för vissa bekvämligheter, såsom lås, badkit och handdukar. Genom att erbjuda dessa varor mot avgift kan vi behålla lägre baspriser för våra rum, vilket gör vårt vandrarhem tillgängligt för budgetmedvetna resenärer. Vi förstår att olika resenärer har olika preferenser och krav, så vi strävar efter att ge flexibilitet i våra erbjudanden. (Auto-translated from original language)

Recensioner och betyg

10
Superb
7 Recensioner
 • Säkerhet
  10
 • Plats
  10
 • Personal
  10
 • atmosfär
  10
 • Renlighet
  10
 • Värde för pengarna
  10
 • Utrustning
  10

Kolla tillgänglighet

Checka in
Checka ut
Gäster

Hållbarhetsnivå 1

Detta vandrarhem har börjat introducera metoder som resulterar i en positiv social och miljömässig inverkan, och förstår grunderna i Trappan till hållbarhet.
Läs mer

Plats

Senaste recensionerna

10
Superb
2024-5-06
One of the best backpacker hostel In coorg. Beautiful location in middle of rainforest just like its name.
visa fler
Kvinde, 25-30
9.4
Superb
2022-11-23
Hostel is located around 10 kms from Midikeri. The ride till the hosteller are through winding roads. There are few spots which have no lights and potholes so it's a bit adventures to ride after sunset. Hostel view and surrounding were beautiful. The hostel manager and the cafe manager were really good and made our stay comfortable. You'll get good North Indian veg/egg food. The crowd is a mix of group and couples so it takes some efforts if you are traveling solo. Overall an incredible exp.
visa fler
Man, 25-30
8.3
Utmärkt
2022-10-13
The place is not that far from the city centre. But we need to go there before 5pm. Or else there are no proper road signs or lights in the route from city. Staff was very friendly. As the hostel was new the food was not that diverse. Cost was a bit high for the taste provided. Food was not Economy friendly for a travellers or hostellers. But the location and view are next to AMAZING. Suggestion:There are few leeches at the lake area. It would be better to provide first aid and inform new people
visa fler
Man, 25-30

Utrustning

 • Kostnadsfri

  • Gratis parkering
 • Tjänster

  • Gemensamt rum
  • Frukost ingår ej
  • Varma duschar
  • Läslampa
  • Parkering
  • Takfläkt
 • Allmänt

  • Bagageförvaring
  • Dygnetruntöppen reception
  • Städning
 • Mat och Dryck

  • Cafe
 • Underhållning

  • Brädspel
  • Wi-Fi

Fler hostels i Coorg