Hållbarhetsnivå 1
Gratis WiFi

The Hosteller Mussoorie, Mall Road

Gratis avbokning Boka mer än 8 dagar i förväg för kostnadsfri avbokning.

8.9
Utmärkt
29 Recensioner
Perfekt läge
Enastående personal
Fantastisk renlighet

Beskrivningen av objektet

Alla rum på The Hosteller Mussoorie Mini ligger precis intill Mall Road och har panoramautsikt över dalen. Med 4 sovsalar och 4 privata rum, ett spelrum och gemensamma utrymmen fulla av energi - det är den ultimata flykten från stadslivet. Med ett modernt tillvägagångssätt i åtanke har utrymmet förvandlats för att införliva en dynamisk designstil. Spiraltrappan som förbinder golven, trämöblerna med en portugisisk touch, rymliga himmelssängar och den minimalistiska konceptualiseringen gör vandrarhemmet extremt unikt.

Ett sött biblioteksområde välkomnar dig när du kommer in. Det är ett himmelrike för alla bokälskare eftersom det är fyllt med intressanta böcker. Föreställ dig att sitta på de där superbekväma stolarna medan du smuttar på en kopp chai och förlorar dig själv i Ruskin Bonds värld! Ganska drömmande, eller hur? Lämna alla dina bekymmer bakom dig och släpp all stress när du går med medresenärer på denna lugna och fridfulla flykt. Nära staden men ändå fridfull, är detta vandrarhem för alla författare, konstnärer, kreativa själar och reseälskare som vill leva sitt bästa bergsliv.

The Hosteller är en kedja av vandrarhem för backpacker och lämpar sig väl för unga backpackerresenärer. Som varumärke rekommenderar vi inte familjer och tillåter inte alla personer under 18 år att bo hos oss, och vi tillåter inte heller inresa för barn eller spädbarn under 18 år, även om de reser med vårdnadshavare.

Vänligen observera att på grund av vattenledningsbyggande vid Mall Road är alla vägar blockerade (från båda sidor av Library Chowk såväl som från bildpalatset).
4-hjulingar och 2-hjulingar är inte tillåtna på Mall Road (privat och gul registreringsskylt).
Om gästerna kommer i sitt eget fordon måste de parkera det nära Library Chowk. Det finns en parkering på flera nivåer och kommer nedåt cirka 100 Mtr. Det finns en skylt Padmini Niwas (det är en uppåtgående väg) som gästerna lätt kan nå TH Mussoorie Mall Road.

Vänligen se färdriktningen nedan.

Från Dehraduns järnvägsstation tar du en taxi/buss till Mussoorie-biblioteket. Hyttavgifter är Rs 350/- och bussen är Rs 70/-. Ta en vänstersväng från biblioteket och det kommer att finnas en tavla som säger "I Love Mussoorie". Kom sedan nedåt via Tibetan Market Gali, och där når du The Hosteller Mussoorie Mini.

Incheckning - kl. 13.00 till 23.00
Utcheckning - 11:00

Observera att det finns en lutande promenad på 5 minuter följt av cirka 50 trappor för att nå fastigheten.

Hosteller's Unbox Cafe serverar såväl äggetariska som vegetariska alternativ. För att upprätthålla ryggsäckskulturen och gemenskapsandan främjar vi självbetjäning på alla våra kaféer.
Cafétid: 08.00 - 14.00 & 18.00 - 23.00
Besökartid: 10:00 till 20:00


Inget utegångsförbud.

Specifika policyer kan gälla för olika vandrarhem under varumärket vid specifika tider på året och desamma ska meddelas vid incheckningen.

Gästen kommer att debiteras en förskottsbetalning av det totala priset när som helst före ankomstdatumet för bokningsbekräftelsen, om gästen misslyckas med att göra förskottsbetalningen kan bokningen annulleras.

Betalningssätt som accepteras på våra vandrarhem: kontanter, betalkort, kreditkort och UPI:er.

Rumsavgifter är exklusive skatter. Skatter ingår inte, för ett rum under 7500 INR per natt tillkommer 12 % skatt; för ett rum över 7500 INR per natt tillkommer en extra skatt på 18 %.

Gästen kan använda en extra madrass vid incheckningen. Extra madrass erbjuds i mån av tillgång.

Om resenären anländer tidigare än incheckningstiden kan gästen hänga i det gemensamma området/kaféet fram till incheckningstiden. (Men om gästerna anländer så tidigt som 05.30-06.00 rekommenderas det starkt att boka en säng för föregående natt för att säkerställa en god natts sömn).

Sen utcheckning kan vara tillgänglig på begäran i förväg och i mån av tillgång.

Resenärer kan förvara bagaget, efter utcheckning, i vandrarhemmets kapprum, vid sen avresa från respektive stad.

Vi kan inte garantera boende i samma sovsal om 3 eller 4 personer reser tillsammans. Tilldelningen av ett rum i en specifik privat rumskategori kan variera beroende på tillgänglighet. Detta kommer att vara strikt beroende av tillgänglighet fram till tidpunkten för incheckningen.

Vi tillhandahåller endast skåp i sovsalarna. Varje säng har ett bifogat skåp så att gästerna kan förvara sina värdesaker. Det rekommenderas att du bär ett lås för skåpet om det behövs. Att använda ett hänglås från receptionen kommer dock att vara i mån av tillgång och mot en extra kostnad. Det rekommenderas att du bär ett lås.

Skulle någon åtgärd från en gäst anses olämplig av vandrarhemmet eller om något olämpligt beteende uppmärksammas av vandrarhemmet, förbehåller vandrarhemmet rätten att vidta åtgärder mot gästen. Du kan vara säker på att korrekta utredningar kommer att genomföras av administrationen för att säkerställa att affären hanteras på ett fullständigt rättvist sätt.

Alla avbokningar, om de informeras 7 dagar före incheckningsdatumet, är berättigade till 100 % återbetalning. Om avbokningar sker inom 7 dagar från incheckningsdatumet, skulle det inte finnas NÅGON återbetalning och kommer att dra på sig 100 % avbokningsavgifter. Om gästen inte dyker upp kommer de att debiteras det totala priset för bokningen.

Ej återbetalningsbara bokningar är inte berättigade till någon återbetalning vid avbokning när som helst.

Om gästen vill förlänga sin vistelse på något vandrarhem kommer bokningen att vara i mån av tillgång.

Rummet skulle tillhandahållas till gällande priser på webbplatsen och inte enligt de priser som den tidigare bokningen gjordes till.

Vandrarhemsledningen ska inte hållas ansvarig för förlust av bagage eller personliga tillhörigheter. Gästerna ska se till att inte lämna sina tillhörigheter utan uppsikt hela tiden.

Kafétider och tillgänglighet skiljer sig från en plats till en annan, gästerna kan hänvisa till vår officiella hemsida för detsamma.

Caféverksamheten är säsongsbetonad, detsamma kan bekräftas med vandrarhemmets reception vid incheckningen.

Hostellers Unbox Café serverar eggitära och vegetariska alternativ.

Måltider är inte inkluderade i rumstariffen och det kan avnjutas på à la carte-basis på våra interna kaféer.

För att upprätthålla ryggsäckskulturen och gemenskapsandan främjar vi självbetjäning på alla våra kaféer.

Gäster kan endast beställa och konsumera mat utanför de angivna matsalarna och privata rummen.

Missbruk av droger/substanser/alkohol är STRENGT förbjudet på alla våra vandrarhem. Om någon påträffas innehar eller konsumerar droger/alkohol under sin vistelse, ska strikta åtgärder vidtas mot honom/henne och personen skulle uppmanas att lämna vandrarhemmet omedelbart och skulle bli svartlistad från att bo på våra vandrarhem för alltid.

Alla våra vandrarhem har särskilda rökområden. Rökning inne i sovsalarna är strängt förbjudet.

Gästen ska anses olämplig att fortsätta på något av våra vandrarhem i händelse av drogmissbruk, bristande efterlevnad av gäst- och bokningspolicyer, felaktigt uppträdande (fysiskt/mentalt/verbalt eller av något slag), stöld, personlig hygien, vandalism, intrång, utebliven betalning/försening av betalning av avgifter, andra olägenheter för gäster eller sådana omotiverade handlingar. I alla sådana fall ska gästen uppmanas att lämna lokalen omedelbart utan någon återbetalning.

Strömsäkerhetskopiering är inte tillgänglig på den här fastigheten.

För att hålla våra boendekostnader så överkomliga som möjligt för alla gäster, har vi antagit ett betalsystem för vissa bekvämligheter, såsom lås, badkit och handdukar. Genom att erbjuda dessa varor mot avgift kan vi behålla lägre baspriser för våra rum, vilket gör vårt vandrarhem tillgängligt för budgetmedvetna resenärer. Vi förstår att olika resenärer har olika preferenser och krav, så vi strävar efter att ge flexibilitet i våra erbjudanden. (Auto-translated from original language)

Recensioner och betyg

8.9
Utmärkt
29 Recensioner
 • Säkerhet
  9.2
 • Plats
  9
 • Personal
  9.4
 • atmosfär
  8.6
 • Renlighet
  8.6
 • Värde för pengarna
  9
 • Utrustning
  8.4

Kolla tillgänglighet

Checka in
Checka ut
Gäster

Hållbarhetsnivå 1

Detta vandrarhem har börjat introducera metoder som resulterar i en positiv social och miljömässig inverkan, och förstår grunderna i Trappan till hållbarhet.
Läs mer

Plats

Senaste recensionerna

9.4
Superb
2024-2-09
Top place!
visa fler
Man, 25-30
7.7
Mycket bra
2024-1-25
A Decent Stay
visa fler
Man, 18-24
7.1
Mycket bra
2023-12-17
The hostel is newly built and still requires tiny modifications- for example, a place to dry clothes instead of tables. I also think the location requires clearer navigation signs on the way. In my opinion, the hostel would greatly benefit from using their glass windows as places where people can stick their notes. I love the view from the common area which would benefit greatly from fairy lights. I also think the fireplaces provided in individual rooms are of no use and can be repurposed.
visa fler
Kvinde, 18-24

Utrustning

 • Kostnadsfri

  • Gratis WiFi
 • Tjänster

  • Gemensamt rum
  • Takfläkt
 • Allmänt

  • Handdukar att hyra
  • Dygnetruntöppen reception
  • Städning
 • Mat och Dryck

  • Cafe

Fler hostels i Mussoorie