Hållbarhetsnivå 1
Gratis WiFi

The Hosteller Shimla

Gratis avbokning Boka mer än 8 dagar i förväg för kostnadsfri avbokning.

8.7
Utmärkt
74 Recensioner
Perfekt läge
Enastående personal
Fantastisk renlighet

Beskrivningen av objektet

The Hosteller Shimla ligger precis vid Shimla Mall Road och är symbolen för komfort, stil och skönhet. Detta helt nya vandrarhem för backpacker är tre våningar högt - med 21 lyxiga rum; ger mer utrymme och komfort än de flesta. Du kan välja mellan rymliga sovsalar eller lyxiga privata rum; perfekt för vilken vängrupp som helst. Vandrarhemmet har också en distinkt smart designestetik som skiljer det åt. Du får njuta av en modern och cool interiör utan att behöva släppa bekvämligheten och värmen från ett livligt backpackervandrarhem. Vandrarhemmet har ett gemensamt område på bottenvåningen och ett speciellt takkafé med direkt utsikt över Mall Road.

Viktig notering:
The Hosteller är en kedja av vandrarhem för backpacker och lämpar sig väl för unga backpackerresenärer. Som varumärke rekommenderar vi inte familjer och tillåter inte alla personer under 18 år att bo hos oss, och vi tillåter inte heller inresa för barn eller spädbarn under 18 år, även om de reser med vårdnadshavare.
Incheckning - kl. 13.00 till 23.00

Utcheckning - 11:00

Hosteller's Unbox Cafe serverar såväl äggetariska som vegetariska alternativ. För att upprätthålla ryggsäckskulturen och gemenskapsandan främjar vi självbetjäning på alla våra kaféer.

Cafétid: 08.00 - 14.00 & 18.00 - 23.00

Hosteller Shimla är för resenärer som vill uppleva att bo i närheten av The Mall Road tillsammans med pittoreska vyer. Tänk på att köpcentrets väg endast är tillgänglig till fots och det är vi också (som ligger på ett avstånd av 10 - 12 minuter från hissparkeringen).

Besökartid: 10:00 till 20:00


Vänligen se färdriktningen nedan.

Från den nya busshållplatsen ta en hytt/buss till hissen.

Ta en biljett på Rs 10/- från hissdisken och trappa upp mot köpcentrets väg.

På framsidan ser du sportkomplexet Indira Gandhi.

Mot vänster kommer det att finnas en stig uppåt på väg till den indiska banken, ta den leden och gå i 10 minuter, den kommer direkt att tappa dig vid The Hosteller.

Hosteller Shimla Route - https://goo.gl/maps/maNX9gY82ga7aGh56

• Sätt 1: Längre men bekvämt ~ 20 min. gå https://goo.gl/maps/khWWeBPaknW6DWLDA

• Sätt 2: Kortare men ganska brant ~ 15 min. vandra https://goo.gl/maps/m8ujiHQ62xSvjVUw5

För övriga frågor kontakta oss direkt.

Inget utegångsförbud.

Specifika policyer kan gälla för olika vandrarhem under varumärket vid specifika tider på året och desamma ska meddelas vid incheckningen.

Gästen kommer att debiteras en förskottsbetalning av det totala priset när som helst före ankomstdatumet för bokningsbekräftelsen, om gästen misslyckas med att göra förskottsbetalningen kan bokningen annulleras.

Betalningssätt som accepteras på våra vandrarhem: kontanter, betalkort, kreditkort och UPI:er.

Rumsavgifter är exklusive skatter. Skatter ingår inte, för ett rum under 7500 INR per natt tillkommer 12 % skatt; för ett rum över 7500 INR per natt tillkommer en extra skatt på 18 %.

Gästen kan använda en extra madrass vid incheckningen. Extra madrass erbjuds i mån av tillgång.

Om resenären anländer tidigare än incheckningstiden kan gästen hänga i det gemensamma området/kaféet fram till incheckningstiden. (Men om gästerna anländer så tidigt som 05.30-06.00 rekommenderas det starkt att boka en säng för föregående natt för att säkerställa en god natts sömn).

Sen utcheckning kan vara tillgänglig på begäran i förväg och i mån av tillgång.

Resenärer kan förvara bagaget, efter utcheckning, i vandrarhemmets kapprum, vid sen avresa från respektive stad.

Vi kan inte garantera boende i samma sovsal om 3 eller 4 personer reser tillsammans. Tilldelningen av ett rum i en specifik privat rumskategori kan variera beroende på tillgänglighet. Detta kommer att vara strikt beroende av tillgänglighet fram till tidpunkten för incheckningen.

Vi tillhandahåller endast skåp i sovsalarna. Varje säng har ett bifogat skåp så att gästerna kan förvara sina värdesaker. Det rekommenderas att du bär ett lås för skåpet om det behövs. Att använda ett hänglås från receptionen kommer dock att vara i mån av tillgång och mot en extra kostnad. Det rekommenderas att du bär ett lås.

Skulle någon åtgärd från en gäst anses olämplig av vandrarhemmet eller om något olämpligt beteende uppmärksammas av vandrarhemmet, förbehåller vandrarhemmet rätten att vidta åtgärder mot gästen. Du kan vara säker på att korrekta utredningar kommer att genomföras av administrationen för att säkerställa att affären hanteras på ett fullständigt rättvist sätt.

Alla avbokningar, om de informeras 7 dagar före incheckningsdatumet, är berättigade till 100 % återbetalning. Om avbokningar sker inom 7 dagar från incheckningsdatumet, skulle det inte finnas NÅGON återbetalning och kommer att dra på sig 100 % avbokningsavgifter. Om gästen inte dyker upp kommer de att debiteras det totala priset för bokningen.

Ej återbetalningsbara bokningar är inte berättigade till någon återbetalning vid avbokning när som helst.

Om gästen vill förlänga sin vistelse på något vandrarhem kommer bokningen att vara i mån av tillgång.

Rummet skulle tillhandahållas till gällande priser på webbplatsen och inte enligt de priser som den tidigare bokningen gjordes till.

Vandrarhemsledningen ska inte hållas ansvarig för förlust av bagage eller personliga tillhörigheter. Gästerna ska se till att inte lämna sina tillhörigheter utan uppsikt hela tiden.

Kafétider och tillgänglighet skiljer sig från en plats till en annan, gästerna kan hänvisa till vår officiella hemsida för detsamma.

Caféverksamheten är säsongsbetonad, detsamma kan bekräftas med vandrarhemmets reception vid incheckningen.

Kaféet Hostellers Unbox serverar såväl äggetariska som vegetariska alternativ.

Måltider är inte inkluderade i rumstariffen och det kan avnjutas på à la carte-basis på våra interna kaféer.

För att upprätthålla ryggsäckskulturen och gemenskapsandan främjar vi självbetjäning på alla våra kaféer.

Gäster kan endast beställa och konsumera mat utanför de angivna matsalarna och privata rummen.

Missbruk av droger/substanser/alkohol är STRENGT förbjudet på alla våra vandrarhem. Om någon påträffas innehar eller konsumerar droger/alkohol under sin vistelse, ska strikta åtgärder vidtas mot honom/henne och personen skulle uppmanas att lämna vandrarhemmet omedelbart och skulle bli svartlistad från att bo på våra vandrarhem för alltid.

Alla våra vandrarhem har särskilda rökområden. Rökning inne i sovsalarna är strängt förbjudet.

Gästen ska anses olämplig att fortsätta på något av våra vandrarhem i händelse av drogmissbruk, bristande efterlevnad av gäst- och bokningspolicyer, felaktigt uppträdande (fysiskt/mentalt/verbalt eller av något slag), stöld, personlig hygien, vandalism, intrång, utebliven betalning/försening av betalning av avgifter, andra olägenheter för gäster eller sådana omotiverade handlingar. I alla sådana fall ska gästen uppmanas att lämna lokalen omedelbart utan någon återbetalning.

Strömsäkerhetskopiering är inte tillgänglig på den här fastigheten.

För att hålla våra boendekostnader så överkomliga som möjligt för alla gäster, har vi antagit ett betalsystem för vissa bekvämligheter, såsom lås, badkit och handdukar. Genom att erbjuda dessa varor mot avgift kan vi behålla lägre baspriser för våra rum, vilket gör vårt vandrarhem tillgängligt för budgetmedvetna resenärer. Vi förstår att olika resenärer har olika preferenser och krav, så vi strävar efter att ge flexibilitet i våra erbjudanden. (Auto-translated from original language)

Recensioner och betyg

8.7
Utmärkt
74 Recensioner
 • Säkerhet
  9.1
 • Plats
  8.7
 • Personal
  8.9
 • atmosfär
  8.5
 • Renlighet
  9.2
 • Värde för pengarna
  8.5
 • Utrustning
  8

Kolla tillgänglighet

Checka in
Checka ut
Gäster

Hållbarhetsnivå 1

Detta vandrarhem har börjat introducera metoder som resulterar i en positiv social och miljömässig inverkan, och förstår grunderna i Trappan till hållbarhet.
Läs mer

Plats

Senaste recensionerna

8.3
Utmärkt
2024-4-09
The place is nearby mall road with a good view of whole city. Visit if you are looking a place near mall road. Last 5 mins climb is bit hard because of steep slope.
visa fler
Man, 31-40
9.4
Superb
2024-4-09
Comfortable beds, our room was cleaned every day, bathroom cleaned and refilled with toilet paper daily. Our room got cold occasionally, not sure if they offer heating options.
visa fler
Man, 25-30
9.1
Superb
2024-3-17
great place, staff very friendly. but location is on top of massive hill so but of a pain to get to.
visa fler
Man, 18-24

Utrustning

 • Kostnadsfri

  • Gratis WiFi
 • Tjänster

  • Kassaskåp
  • Gemensamt rum
 • Allmänt

  • Tvättmöjligheter
  • Flygplatstransport
  • Handdukar att hyra
  • Bagageförvaring
  • Dygnetruntöppen reception
  • Rundresa/Kundtjänst
  • Städning
 • Mat och Dryck

  • måltider finns
  • Cafe
 • Underhållning

  • Brädspel
  • Wi-Fi

Fler hostels i Shimla