Hållbarhetsnivå 1
Gratis WiFi

The Hosteller Mcleodganj, Upper Bhagsu

Gratis avbokning Boka mer än 8 dagar i förväg för kostnadsfri avbokning.

8.5
Utmärkt
124 Recensioner
Perfekt läge
Enastående personal
Fantastisk renlighet

Beskrivningen av objektet

Säg hej till The Hosteller Bhagsu, vårt tredje vandrarhem för backpacker i hjärtat av Little Lhasa. Varje rum här erbjuder en hisnande utsikt över de avlägsna topparna, vilket inbjuder gästerna att vakna upp till Mcleodganjs lockande skönhet. Detta vandrarhem är designat för att vara din perfekta tillflyktsort till berget och är bekvämt beläget och en perfekt bostad för dem som har blivit bitna av resefelet. Vandrarhemmets fasad är en imponerande glasstruktur, markerad med vinylarbeten och sticker ut som en gul fyr mitt i bergslandskapet. Hosteller Bhagsu erbjuder en enkel inkörsport för att utforska de förtrollande omgivningarna, på gångavstånd från det berömda Bhagsunag-templet, vattenfallet och Shiva Cafe.

Vandrarhemmet har tre distinkta gemensamma utrymmen, alla med sin unika charm. Inomhuscaféet, möblerat med massiva träbord och bänkar, är ett inbjudande utrymme för att njuta av en varm kopp kaffe. Den har också ett livligt fotbollsbord för en vänlig tävling. Det gemensamma området, med sina 4-sitsiga bänkar under markiser, erbjuder en mer intim miljö för samtal och avkoppling. Däremot är uteplatsen, prydd med hängmattor, gungor och parasoll, perfekt för att slappa i den friska bergsluften. Höjdpunkten här är brasan, som kommer att se många livliga nätter, det är vi säkra på. Hosteller Mcleodganj Bhagsu är en harmonisk blandning av moderna och lokala designelement. Inredningen kretsar kring lokala föremål, handplockade från närliggande marknader. En utmärkande funktion är den skräddarsydda dekalen med oändligt knutmönster som pryder kaféet och de privata rummen, och lägger till en touch av lokalt arv till det moderna utrymmet.

Beläget nära Bhagsunag-templet, det fascinerande vattenfallet Bhagsunag, det berömda tyska bageriet, Tibetmuseet och den berömda pizzerian Morgan's Place; vandrarhemmet är varje upptäcktsresandes fröjd. Själva staden, känd för sin natursköna skönhet och andliga betydelse, utgör en perfekt bakgrund för vandrarhemmet, som integrerar essensen av den lokala kulturen och naturliga prakt.

Le’s #GetUpGo till Bhagsu.Viktig notering:
The Hosteller är en kedja av vandrarhem för backpacker och lämpar sig väl för unga backpackerresenärer. Som varumärke rekommenderar vi inte familjer och tillåter inte alla personer under 18 år att bo hos oss, och vi tillåter inte heller inresa för barn eller spädbarn under 18 år, även om de reser med vårdnadshavare.

Incheckning - kl. 13.00 till 23.00
Utcheckning - 11:00

Hosteller's Unbox Cafe serverar såväl äggetariska som vegetariska alternativ. För att upprätthålla ryggsäckskulturen och gemenskapsandan främjar vi självbetjäning på alla våra kaféer.
Cafétid: 09.00–15.00 & 18.00–23.00


Vänligen notera: Längs stigen som följer Krishna General Store kommer du att se trappor som leder uppåt till höger sida (cirka 150 trappor). Fortsätt på den stigen tills du stöter på en stenväg med skyltar som leder till The Hosteller Mcleodganj, Bhagsu.

Inget utegångsförbud.

Specifika policyer kan gälla för olika vandrarhem under varumärket vid specifika tider på året och desamma ska meddelas vid incheckningen.

Gästen kommer att debiteras en förskottsbetalning av det totala priset när som helst före ankomstdatumet för bokningsbekräftelsen, om gästen misslyckas med att göra förskottsbetalningen kan bokningen annulleras.

Betalningssätt som accepteras på våra vandrarhem: kontanter, betalkort, kreditkort och UPI:er.

Rumsavgifter är exklusive skatter. Skatter ingår inte, för ett rum under 7500 INR per natt tillkommer 12 % skatt; för ett rum över 7500 INR per natt tillkommer en extra skatt på 18 %.

Gästen kan använda en extra madrass vid incheckningen. Extra madrass erbjuds i mån av tillgång.

Om resenären anländer tidigare än incheckningstiden kan gästen hänga i det gemensamma området/kaféet fram till incheckningstiden. (Men om gästerna anländer så tidigt som 05.30-06.00 rekommenderas det starkt att boka en säng för föregående natt för att säkerställa en god natts sömn).

Sen utcheckning kan vara tillgänglig på begäran i förväg och i mån av tillgång.

Resenärer kan förvara bagaget, efter utcheckning, i vandrarhemmets kapprum, vid sen avresa från respektive stad.

Vi kan inte garantera boende i samma sovsal om 3 eller 4 personer reser tillsammans. Tilldelningen av ett rum i en specifik privat rumskategori kan variera beroende på tillgänglighet. Detta kommer att vara strikt beroende av tillgänglighet fram till tidpunkten för incheckningen.

Vi tillhandahåller endast skåp i sovsalarna. Varje säng har ett bifogat skåp så att gästerna kan förvara sina värdesaker. Det rekommenderas att du bär ett lås för skåpet om det behövs. Att använda ett hänglås från receptionen kommer dock att vara i mån av tillgång och mot en extra kostnad. Det rekommenderas att du bär ett lås.

Skulle någon åtgärd från en gäst anses olämplig av vandrarhemmet eller om något olämpligt beteende uppmärksammas av vandrarhemmet, förbehåller vandrarhemmet rätten att vidta åtgärder mot gästen. Du kan vara säker på att korrekta utredningar kommer att genomföras av administrationen för att säkerställa att affären hanteras på ett fullständigt rättvist sätt.


Alla avbokningar, om de informeras 7 dagar före incheckningsdatumet, är berättigade till 100 % återbetalning. Om avbokningar sker inom 7 dagar från incheckningsdatumet, skulle det inte finnas NÅGON återbetalning och kommer att dra på sig 100 % avbokningsavgifter. Om gästen inte dyker upp kommer de att debiteras det totala priset för bokningen.

Ej återbetalningsbara bokningar är inte berättigade till någon återbetalning vid avbokning när som helst.

Om gästen vill förlänga sin vistelse på något vandrarhem kommer bokningen att vara i mån av tillgång.

Rummet skulle tillhandahållas till gällande priser på webbplatsen och inte enligt de priser som den tidigare bokningen gjordes till.

Vandrarhemsledningen ska inte hållas ansvarig för förlust av bagage eller personliga tillhörigheter. Gästerna ska se till att inte lämna sina tillhörigheter utan uppsikt hela tiden.

Kafétider och tillgänglighet skiljer sig från en plats till en annan, gästerna kan hänvisa till vår officiella hemsida för detsamma.

Caféverksamheten är säsongsbetonad, detsamma kan bekräftas med vandrarhemmets reception vid incheckningen.

Kaféet Hostellers Unbox serverar såväl äggetariska som vegetariska alternativ.

Måltider är inte inkluderade i rumstariffen och det kan avnjutas på à la carte-basis på våra interna kaféer.

För att upprätthålla ryggsäckskulturen och gemenskapsandan främjar vi självbetjäning på alla våra kaféer.

Missbruk av droger/substanser/alkohol är STRENGT förbjudet på alla våra vandrarhem. Om någon påträffas innehar eller konsumerar droger/alkohol under sin vistelse, ska strikta åtgärder vidtas mot honom/henne och personen skulle uppmanas att lämna vandrarhemmet omedelbart och skulle bli svartlistad från att bo på våra vandrarhem för alltid.

Alla våra vandrarhem har särskilda rökområden. Rökning inne i sovsalarna är strängt förbjudet.

Gästen ska anses olämplig att fortsätta på något av våra vandrarhem i händelse av drogmissbruk, bristande efterlevnad av gäst- och bokningspolicyer, felaktigt uppträdande (fysiskt/mentalt/verbalt eller av något slag), stöld, personlig hygien, vandalism, intrång, utebliven betalning/försening av betalning av avgifter, andra olägenheter för gäster eller sådana omotiverade handlingar. I alla sådana fall ska gästen uppmanas att lämna lokalen omedelbart utan någon återbetalning.

Strömsäkerhetskopiering är endast tillgänglig på utvalda platser och inte på alla Hosteller-fastigheter.

För att hålla våra boendekostnader så överkomliga som möjligt för alla gäster, har vi antagit ett betalsystem för vissa bekvämligheter, såsom lås, badkit och handdukar. Genom att erbjuda dessa varor mot avgift kan vi behålla lägre baspriser för våra rum, vilket gör vårt vandrarhem tillgängligt för budgetmedvetna resenärer. Vi förstår att olika resenärer har olika preferenser och krav, så vi strävar efter att ge flexibilitet i våra erbjudanden. (Auto-translated from original language)

Recensioner och betyg

8.5
Utmärkt
124 Recensioner
 • Säkerhet
  8.7
 • Plats
  9
 • Personal
  9
 • atmosfär
  7.3
 • Renlighet
  8.7
 • Värde för pengarna
  8.8
 • Utrustning
  8.3

Kolla tillgänglighet

Checka in
Checka ut
Gäster

Hållbarhetsnivå 1

Detta vandrarhem har börjat introducera metoder som resulterar i en positiv social och miljömässig inverkan, och förstår grunderna i Trappan till hållbarhet.
Läs mer

Plats

Senaste recensionerna

9.7
Superb
2019-6-16
After quite intense traveling in India this was a great place to come to relax. It was a bit of a hike to get there but my stay was great. Staff were super kind, chill and helpful and made me feel welcome. Meals at the hostel kitchen were great in my opinion (mostly had the veg thali with different curries).
visa fler
Man, 18-24
4.9
Betyg
2024-4-27
Stinky rooms, water literally dripping from the ceiling, only one okay common area, door to room fully broken from attack doesn't close or lock, even when booking multiple nights they made us change rooms partway they stay, getting a cheaper room then we paid for no credit or refund. This is 100% naive or poor management, the cleaning staff and helpers do what they are trained to, but no one cares to make good system or training here.Worst. Hosteller. Ever 🤮🤢. staff were informed, no response
visa fler
Mixad grupp, 31-40
10
Superb
2024-4-26
best place to stay...
visa fler
Man, 25-30

Utrustning

 • Kostnadsfri

  • Gratis WiFi
 • Tjänster

  • Kassaskåp
  • Gemensamt rum
  • Varma duschar
  • Läslampa
  • Takfläkt
 • Allmänt

  • Internetuppkoppling
  • Handdukar att hyra
  • Bagageförvaring
  • Rundresa/Kundtjänst
  • Övervakning dygnet runt
  • Städning
 • Mat och Dryck

  • måltider finns
  • Cafe
 • Underhållning

  • Brädspel
  • Wi-Fi

Fler hostels i Dharamshala