Gratis avbokning Boka mer än 2 dagar i förväg för kostnadsfri avbokning.

9.7
Superb
16 Recensioner
Perfekt läge
Enastående personal
Fantastisk renlighet

Beskrivningen av objektet

Ettstjärnigt boende med femstjärniga minnen. För upptäcktsresande, äventyrslystna och kanske de som bara vill koppla av i en hängmatta vid världens utkant. Vi strävar efter att vara snälla mot varandra och mot miljön, så vi använder så lite plast och betong som möjligt, istället hittar du lokalproducerat trä och gräs som konstruktionsmaterial.

Vår mat följer samma regel, (mest) lokala råvaror tillagade från grunden av lokal personal för utmärkta resultat. Inom några sekunder efter att du har stigit av båten till vår strand kommer du att vara en del av vår familj, det här är någonstans du verkligen kan hitta avskildhet och utrymme att koppla av. Koh Ta Kiev är den minst befolkade av de 3 största Sihanoukville-öarna, perfekt om du vill komma bort från allt.

*** Fastighetspolicy och villkor:
1. Avbokningsregler: 1 dag före ankomst.
2. Incheckning från kl. 12.30 till 23.00.
3. Utcheckning före kl. 9.30.
4. Betalning endast kontant vid ankomst.
5. Receptionens öppettider 07.00-23.00.
6. Ingen åldersbegränsning.
7. Inklusive skatter.
8. Frukost ingår ej.
9. Rökning tillåten.

Vanliga frågor:

F. Hur tar jag mig dit?

S. Vår båt till ön avgår från den första platsen som kallas The Last Waiting Point på Marina Road i Otres2 kl. 11:45 (10.557341,103.5581665), och den andra platsen är vid LastPoint Departure Point på riksväg 45 i Ream nära Marinbasen kl. 12.30 (10.5169518,103.6089014). Tänk alltid på var du är och vilken riktning nära dig.
-The Last Waiting Point är för gäster som redan är i staden och kan ta en tuk-tuk eller pass-app för att ta båten där.
-LastPoint Departure Point är för gäster som kommer från Phnom Penh, Kampot, Kep, flygplatsen och Sihanoukvilles autonoma hamn.
Båten kostar 15$ per person för en öppen returbiljett och kan betalas när du anländer till The Last Point.


F. Hur tar jag mig från Koh Rong eller Koh Rong Samloem till Koh Ta Kiev?

A. Ta den tidigaste färjan till Sihanoukville autonoma hamn, ta en tuk-tuk eller en pass-app till Om's House (Ream Beach) som ligger 26 kilometer från hamnen, och ta vår båt kl. 12:30 till The Last Point ( $15 per öppen returbiljett).


F. Finns det en direktfärja från Koh Rong eller Koh Rong Samloem?

S. Nej, det finns det inte! Det tar KR- och KRS-motorbåtarna cirka 45 minuter att göra de 23,4 och 31 km från dessa öar till Sihanoukvilles autonoma hamn, det tar vår longtailbåt cirka 30 minuter att göra den 5 km långa resan från Om's House. Tyvärr finns det ingen direkt färja från KR och KRS, om det fanns en så skulle det vara cirka 30-40 km från Koh Ta Kiev vilket skulle vara en ohållbar 2-timmars motorbåtsresa eller en obekväm 4-timmars långfärd över havet.


F. Jag anländer sent till Sihanoukville, kan jag ta en färja till dig senare än 12:00?

S. Vi trafikerar bara en färja per dag och kan inte garantera några andra tjänster så om du kommer att vara för sent kan du antingen njuta av en natt i Otres eller försöka hitta en annan båtleverantör på The Last Waiting Point Otres2 och alltid göra säker på att de går till rätt sida av ön där The Last Point ligger, många av dem går till den norra änden som är en 40-minuters vandring genom djungeln till oss. Vi kan göra en sen hämtning på andraplatsen Om's House at Ream, men du måste ha minst 4 personer, mindre kommer det att tillkomma en privat båtavgift på 60 dollar åt båda hållen.

F. Jag är för sent för att komma idag, kan jag komma imorgon?

S. Vi förstår att vi alla är resenärer själva och vet hur det kan vara. Vi tar aldrig betalt för avbokningar eller ändringar av bokningar. Det skulle dock hjälpa oss om du kunde göra ändringen på din onlinebokning själv. För det mesta spelar det ingen roll, vi kan bara justera din bokning med en dag och du kan bara gå med oss ​​en dag senare. Slappna av, le så ses vi snart.


F. Jag anländer till Sihanoukville med buss från Phnom Penh/Kampot/Kep, hur tar jag mig till Ream?

S. Om du kommer i tid till 12:30-båten vid Ream, gå av bussen på motorvägen nära Sihanoukville flygplats. Se nästa fråga för resten av informationen.


F. Jag anländer till Sihanoukville flygplats, kan jag få transfer?

S. Vi erbjuder ingen taxiservice men vår båt hämtas från stranden nära flygplatsen kl. 12.30 varje dag. Du kan prova applikationen Pass-app innan du pratar med taxichaufförerna på flygplatsen, det brukar vara mycket billigare, räkna med att betala runt $5 - $8 för den 10-minutersresan. Din destination skulle vara Om's House i Ream Beach. Om du behöver en senare hämtning är det endast möjligt från Ream Beach men meddela oss i förväg datum och tid för att se till att båten är tillgänglig ring 088 6107777.

F. Vilken tid återvänder båten till fastlandet?

S. Båten lämnar ön kl. 09.30, kan släppa av vid Ream Beach kl. 09.50 på begäran och anländer till The Last Waiting Point i Otres2 kl. 10.30 (eller tidigare om ingen behöver åka till Ream)


F. Vad ska jag ta med mig?

S. Vi rekommenderar: Badkläder, en laddningsbar ficklampa, kokosolja (förhindrar sandflugsbett) och myggmedel (vi har färre myggor än fastlandet men det skadar inte att vara försiktig). (Auto-translated from original language)

Recensioner och betyg

9.7
Superb
16 Recensioner
 • Säkerhet
  10
 • Plats
  9.8
 • Personal
  10
 • atmosfär
  9.6
 • Renlighet
  9.3
 • Värde för pengarna
  10
 • Utrustning
  9.1

Kolla tillgänglighet

Checka in
Checka ut
Gäster

Plats

Senaste recensionerna

10
Superb
2019-2-16
Most amazing place ive ever been to. Think about Koh Ta Kiev a lot and wanna go back like everyday. Awesome staff and super cool accommodation, koh ta kiev and the last point is simply amazing
visa fler
Kvinde, 18-24
8.3
Utmärkt
2024-5-09
The place is nice and staff was good to us. unfortunately the beach was quite trashy. It may be better to stay at cactus
visa fler
Man, 18-24
9.4
Superb
2024-4-29
Had an amazing stay here - booked 2 nights and ending up staying for a week including my birthday!
visa fler
Kvinde, 25-30

Utrustning

 • Kostnadsfri

  • Lakan ingår
 • Tjänster

  • Frukost ingår ej
  • Boka växling
 • Allmänt

  • Reception (begränsade öppettider)
 • Mat och Dryck

  • Restaurang
  • Bar
  • måltider finns

Fler hostels i Sihanoukville