Gratis WiFi

Nomada Urban Beach Hostel

Gratis avbokning Boka mer än 4 dagar i förväg för kostnadsfri avbokning.

9.9
Superb
132 Recensioner
Perfekt läge
Enastående personal
Fantastisk renlighet

Beskrivningen av objektet

Välkommen till Nomada Hostels, Puerto Ricos första vandrarhemsgrupp. Våra fastigheter är fulla av charm, personlighet och kultur med en unik mysig stil.
Vi tillhandahåller en mängd olika sätt för dig att njuta av din vistelse, inklusive men inte begränsat till öturer, vandring i El Yunque Rainforst, öl- och vinprovningar, vattensporter, båtturer, turer i gamla San Juan och mycket mer.

VILLKOR
Integritetspolicy

Välkommen till Nomada Hostels. Sekretesspolicyn avser all information som Nomada Urban Beach Hostel och Nomada Beach Hostel samlar in i samband med driften av sin webbplats, onlinetjänster och incheckning av egendom. Policyn omfattar även hur insamlad information används och hur gäster kan komma åt och/eller korrigera insamlad information.
Gäster kan komma åt vår webbplats utan att lämna ut personlig eller känslig information. Nomada Hostels samlar endast in personlig information från gäster efter att ha fyllt i onlineformulär inklusive men inte begränsat till bokningar, kontakta oss, feedback och alla sociala medier som är associerade med Nomada Hostels. Nomada Hostels har inget ansvar för säkerheten för all information som släpps.

Bokningar

Bokningar för Nomada Hostels kan bokas direkt via vår webbplats och/eller en tredjepartswebbplats som Booking.com, Expedia, Hostelworld och Airbnb. Dessa webbplatser kräver frigivning av personlig information inklusive för- och efternamn, fullständig fakturerings-/hemadress, e-postadress och kontaktnummer. Dessa webbplatser upprätthåller sina egna integritetspolicyer, inte relaterade till Nomada Hostels.
Ett giltigt statligt utfärdat fotolegitimation (körkort och/eller pass) och vanliga kreditkort (Visa, Mastercard, Amex, Discover) krävs för varje bokning. Förbetalda kort eller kontanter accepteras inte. Inga undantag.
En deposition krävs för varje bokning och kan användas för, men inte begränsat till, skador och/eller utestående rumsavgifter.
$75 för privata rum
$50 för sovsalar
Depositioner kommer att släppas på utcheckningsdagen förutsatt att inget av ovanstående gäller. Beroende på din finansinstitution kan det ta upp till 7-10 dagar att lägga in säkerhetsinsättningar.

Garantipolicy

Gäster på Nomada Hostels garanteras rum, tjänster och bekvämligheter som annonseras och bokas via vår webbplats. Detta inkluderar inte tjänster eller bekvämligheter som annonseras av tredje parts webbplatser.
Barn
Nomada Hostels är endast för vuxna. Ingen under 18 år kommer att tillåtas. Inga undantag gäller.
Husdjur
Nomada Hostels tillåter inte husdjur.
Avbokningar

Återbetalningsbara priser:

En bokning kan endast avbokas upp till 72 timmar i förväg, utan påföljdsavgift när den bokas enligt vårt återbetalningsbara rumspris.
Avbokningar efter 72-timmarsperioden kommer inte att återbetalas.
Alla ombokningsdatum som är mindre än 72 timmar från ankomst kommer att kosta 15 USD för sovsalarna och 25 USD för de privata rummen
Om en gäst behöver redigera någon information gjord på en bokning, vänligen kontakta Nomada Hostels via e-post med ditt bokningsnummer i ämnesraden, eller ring oss direkt på 787.470.2328.

Ej återbetalningsbara priser:

Alla bokningar som görs under Nomadas icke-återbetalningsbara pris kommer inte att erbjudas någon återbetalning av något slag. Inga undantag gäller.
Bokningar som görs via tredje parts webbplatser inklusive men inte begränsat till Booking.com, Expedia, Hostelworld och Airbnb, har sina egna avbokningsavgifter och policyer. Dessa avbokningsregler har ingen koppling till Nomada Hostels. Inga avgifter delas.

Grupper på 10+

En deposition på 50 % av den totala bokningen kommer att krävas för grupper över 10 år. Det återstående beloppet kommer att debiteras på det registrerade kreditkortet 45 dagar före ankomstdatum.
Gruppavbokningar
Gruppbokningar som avbokas före 45 dagar före ankomstdatum kommer att erhållas med 25 % återbetalning av den ursprungliga depositionen. 50 % av den totala bokningen kommer att vara ej återbetalningsbar efter 45-dagarsperioden. Avbokningar gjorda 30 dagar före ankomstdatum kommer inte att återbetalas.

Icke infinnande

Om en eller flera gäst inte kommer fram till sin bokning förbehåller sig Nomada rätten att debitera det registrerade kreditkortet för hela bokningskostnaden.

Parkering

En parkeringsplats kan inte garanteras. Gäster uppmuntras att parkera i det omgivande området och följa de lokala gatulagarna och bestämmelserna.
Självincheckning
Nomada Hostels är en egendom som checkar in själv.
Incheckningstiderna börjar kl. 15.00 och du kan checka in när som helst efter kl. 15.00. Du kan lämna in ditt bagage för förvaring om du anländer före kl. 15.00.
Gästerna måste fylla i gästavtalet och dokumenten för covid-19-protokollet senast kl. 15.00 på ditt ankomstdatum. På ankomstdagen kommer vi att förse dig med din rumsinformation och åtkomstkoder via SMS och e-post, när vi mottagit dessa ifyllda dokument. Se till att dina kontaktuppgifter är uppdaterade så att våra meddelanden kan nå dig! Vår vänliga personal kommer att finnas på plats under ordinarie öppettider och när vi inte är det kan du alltid ringa oss.

Sen ankomst
Underlåtenhet att fylla i dokument före 15:00 ankomstdagen, $25 dollar avgift.
Gäster som anländer mellan kl. 22.00 och 08.00 betraktas som sena ankomster och kommer att få en avgift på 25 USD läggs till sin bokning. Vår personal är lyhörd för resenärernas behov och är villiga att ta emot sena ankomster från fall till fall. Vänligen meddela Nomada Hostels omedelbart om ändrade restider som kommer att påverka din ankomsttid. Gästerna kommer att debiteras ett heldagspris för ankomsttider tidigt på morgonen eftersom detta kommer att betraktas som en incheckning innan föregående dag.

Självutcheckning
Utcheckning är 11.00.

Gäster måste lämna boendet senast kl. 11.00.
Begäran om sen utcheckning kan göras fram till 13:30 och erbjuds i mån av tillgång.
Avgifter för sen utcheckning är $15 för sovsalar och $20 för privata rum.
Om en gäst(er) skulle behöva checka ut före det ursprungliga bokningsdatumet, kommer de fortfarande att ansvara för det återstående saldot av de ursprungliga bokade datumen.
Bristande efterlevnad
Om en gäst(er) ombeds att lämna Nomada Hostels tidigare än bokningen slutförts på grund av bristande efterlevnad av vandrarhemsregler, federala eller statliga lagar, eller hot mot andra vandrarhemsgäster och/eller egendom kommer inte att erbjudas återbetalning av några pengar redan betalat.
Nomada Hostels förbehåller sig rätten att använda det registrerade kreditkortet för eventuella egendomsskador. Gästerna kommer att meddelas om eventuella kostnader för skador på egendom via kontaktinformationen i den första bokningen.
Regler och förordningar
Nomada Hostels strävar efter att skapa en rolig och säker miljö för alla gäster och det omgivande grannskapet. För att garantera gästernas säkerhet och integritet är alla gemensamma utrymmen på Nomada Hostel föremål för följande regler och föreskrifter:
Nomada Hostels tar hänsyn till alla gäster och har tysta timmar från 22:00 till 08:00 i alla gemensamma utrymmen.
Nomada Hostels förbjuder strängt användningen av illegala droger och förbjuder att minderåriga dricker. Konsumtion av alkoholhaltiga drycker av äldre personer är tillåten.
Användning av tobaksvaror är endast tillåten inom anvisade områden.
Nomada Hostels förbehåller sig rätten att begränsa tillgången till alla gäster som uppvisar krigförande beteende eller symtom på berusning. Underlåtenhet att följa kan leda till att du uppmanas att lämna utan återbetalning.
Icke registrerade gäster
Besökare får inte passera lobbyområdet. Registrerade gäster kommer att debiteras en extra avgift på $40 för alla utomstående som använder bekvämligheterna och festen kommer att bli ombedd att lämna fastigheten.

Uppträdande
Sexuell aktivitet är strängt förbjuden i de delade sovsalarna och/eller gemensamma utrymmen. Vi förbehåller oss rätten att omedelbart återkalla bokningen utan återbetalning vid underlåtenhet att följa.

Kontakta oss
Nomada Urban Beach Hostel ber att ingen personligt identifierbar eller känslig information ges via länken "kontakta oss", och tar inget ansvar för säkerheten för information som ges på det sättet. Om du vid något tillfälle behöver redigera informationen som gjorts på en bokning som inte är relaterad till datum, rumstyp eller antal gäster, vänligen kontakta oss på info@nomadahostel.com och inkludera bokningsnumret i e-postmeddelandet. (Auto-translated from original language)

Recensioner och betyg

9.9
Superb
132 Recensioner
 • Säkerhet
  10
 • Plats
  10
 • Personal
  10
 • atmosfär
  9.5
 • Renlighet
  10
 • Värde för pengarna
  10
 • Utrustning
  10

Kolla tillgänglighet

Checka in
Checka ut
Gäster

Plats

Senaste recensionerna

10
Superb
2024-3-10
I feel like I really lucked out. I had overbooked myself at the other Nomada and was moved over to this one. The facilities had a pool, a clean kitchen a fantastic staff very clean bathrooms, and dorm rooms. I can’t say enough good things. The location is close to the airport too.
visa fler
Man, 41+
10
Superb
2023-12-25
The place was so quiet I wasn’t sure there were other guests. Would definitely book again.
visa fler
Kvinde, 41+
9.7
Superb
2023-8-14
I loved staying at Nomada! The staff was very friendly and the atmosphere is very fun. A lot of young people stay here so there’s always big energy. Everything is very clean and the beds are very comfortable as well! There’s also a code you have to use to enter the building and rooms so this made me feel very safe as a traveler. I would definitely stay here again!
visa fler
Kvinde, 18-24

Utrustning

 • Kostnadsfri

  • Lakan ingår
  • Gratis WiFi
 • Tjänster

  • Kassaskåp
  • Gemensamt rum
  • Frukost ingår ej
  • Luftkonditionering
  • Kök
  • Utomhusterrass
  • Telefonkort
 • Allmänt

  • Bagageförvaring
  • Sen utcheckning
  • Reception (begränsade öppettider)
 • Mat och Dryck

  • Möjligheter till te och kaffe

Fler hostels i San Juan