gratis frukost‎

Wellness Hotel Villa Magdalena

Gratis avbokning Boka mer än 4 dagar i förväg för kostnadsfri avbokning.

inga betyg
0 Recensioner
Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Beskrivningen av objektet

Hotel Villa Magdalena ligger på toppen av en pittoresk kulle i centrum av Krapinske Toplice, en stad känd för sitt helande termiska vatten, en av de bästa i Europa sedan romartiden. Krapinske Toplice ligger i hjärtat av det magiska Hrvatsko zagorje och nära alla turistattraktioner i regionen. Det är 12 km från motorväg A2 (Zagreb – Macelj).

Alla boendeenheter är utrustade enligt de högsta standarder som gäller inom modern hotellverksamhet. Rummen/sviterna erbjuder en unik service - varje boende innehåller en jacuzzi direkt ansluten till de termiska vattenkällorna i Krapinske Toplice. Den panoramautsikt som varje terrass erbjuder kommer att skapa en speciell atmosfär – en unik utsikt över Zagorjes kullar. Varje rum har gratis Wi-Fi, LCD-TV, luftkonditionering och en minibar. Varje designdetalj är avsedd att ge dig fullständig avkoppling.

Slappna av, släpp din stress och återhämta din energi i den nyöppnade panoramautsikten Wellness Oasis på översta våningen i byggnaden. Den nya friskvårdsavdelningen har utökats och kompletterats med en inomhuspool, nya massageområden, ett ångbad och ett gym.
Wellness Oasis inkluderar: en bubbelpool med termalvatten, en inomhuspool med termalvatten (4 x 10 m, 1,2 m djup), en utomhuspool med kallt vatten (1 maj – 30 september), bastur: finsk + biobastu (uppåt). till 10 personer), infrabastu (upp till 2 personer), ångbad (upp till 8 personer), uppvärmd bänk
, ett gymrum (en multifunktionell träningsmaskin, ett löpband, en cykel,), massagerum, relaxzon med solstolar, vital bar (som erbjuder detoxvatten och teer), omklädningsrum för utomstående besökare.

Den fina restaurangen på Hotel Villa Magdalena är en plats för förstklassiga gastroupplevelser. Dess utbud är baserat på det bästa från det traditionella Zagorje-köket kombinerat med inslag av moderna italienska och franska kök. Menyn är inspirerad av säsongens råvaror och ändras ofta för att säkerställa att råvarorna alltid är färska. Restaurangen är särskilt stolt över sina flerrättersmåltider som uppmuntrar gästerna att njuta av olika kombinationer av smaker och unik presentation av mat. Restaurangen på Hotel Villa Magdalena är den mest prisbelönta restaurangen i regionen. 2011 ingick den i en prestigefylld internationell restaurangguide som en av de bästa 30 restaurangerna i Kroatien och har varit bland de allra bästa restaurangerna enligt kroatiska urval sedan 2010.

För ditt affärsmöte och workshops, VIP-middagar och cocktails har du två rum tillgängliga: "Tweet Room" och "Chat Room", som kan slås samman vid större grupper. Båda rummen är utrustade med toppmoderna tekniska faciliteter och allt annat som behövs för att göra dina möten mer framgångsrika och kreativa och för att maximera din produktivitet och kreativitet. Den maximala sittkapaciteten för ett organiserat evenemang är 60 personer.

Wellness Hotel Villa Magdalenas regler och villkor:
Avbokningsregler: 72 timmar före ankomst.
Betalning vid ankomst med kontanter, kreditkort, betalkort. Boendet kan komma att förauktorisera ditt kort före ankomst.

Incheckning från kl. 14.00 till 23.00
Utcheckning före kl. 11.00

Skatter ingår ej - beläggningsskatt 7,00 HRK per person och natt
Inklusive frukost.

Allmän:
24 timmars reception.
Inget utegångsförbud.
Anpassad för husdjur.
Barnvänlig. (Auto-translated from original language)

Kolla tillgänglighet

Checka in
Checka ut
Gäster

Plats

Utrustning

 • Kostnadsfri

  • gratis frukost‎
 • Tjänster

  • Luftkonditionering
  • Bubbelbad
  • Utomhuspool
 • Allmänt

  • Internetuppkoppling
  • Städning
 • Mat och Dryck

  • Restaurang
  • Minibar