Hostels i Salamanca

7 Hostels in Salamanca, Spanien
Sorterat efter vår organiska, provisionsfria algoritm.
Roomin Hostel
6.7Bra
(639)
Hostel- 0.8km från city
Bara 500 meter från Plaza Mayor, inbäddat mellan kaféer och butiker, erbjuder La Dorada dig det perfekta läget för bästa pris!
Privatrum från
€14.75
Inga sovsalar tillgängliga
Colegio Mayor Hernán Cortés
9.1Superb
(39)
Hostel- 1.98km från city
Hernn Corts Residence Hall kommer att erbjuda dig 148 enkelrum och 40 dubbelrum. Alla rum har eget badrum, telefon, värme och luftkonditionering, datoranslutning med internetuppkoppling, TV-antenn och satellitmottagare.
Privatrum från
€18.00
Inga sovsalar tillgängliga
Hostal Uria
8.3Utmärkt
(69)
Bed & Breakfast- 1.41km från city
Hostal Uria är på grund av sitt strategiska läge det perfekta stället att bo på och njuta av den rika kulturupplevelsen Salamanca har att erbjuda.
Privatrum från
€11.70
Inga sovsalar tillgängliga
Pension Salamanca
9.1Superb
(252)
Bed & Breakfast- 1.31km från city
Bara några steg från Plaza Mayor. Alla våra rum har gratis Wifi och TV, till mycket förmånliga priser. Frukost tillgänglig. Engelska talas.
Privatrum från
€32.50
Inga sovsalar tillgängliga
Los Angeles Plaza
8.6Utmärkt
(143)
Bed & Breakfast- 1.16km från city
Pension Los à ngeles ligger i hjärtat av staden Salamanca, precis vid huvudtorget, på den mest privilegierade platsen av så många som har. Vi har mycket nära till katedralerna, snäckskalens hus, Gamla universitetet, etc. I vår Pension, där hittar du en trevlig...
Privatrum från
€19.00
Inga sovsalar tillgängliga
Sweet Home Salamanca
0.0
(173)
Bed & Breakfast- 1.34km från city
Oslagbart läge i hjärtat av Salamanca. Gratis Wi-Fi, gratis sängkläder och handdukar och all information om staden som du behöver. Vi har alla typer av sovrum; berätta bara vad du behöver: privata sovrum för att njuta av din vistelse antingen med din tjej...
Privatrum från
€18.75
Inga sovsalar tillgängliga
Hospedium Plaza Mayor Salamanca
Hotell- 1.27km från city
Helrenoverat hotell Detta traditionella pensionat ligger intill Plaza Mayor Square, 15 m från huvudentrén Plaza del Corrillo, och erbjuder gratis WiFi.
Privatrum från
€21.67
Inga sovsalar tillgängliga

Om Salamanca

Hostelworld.com ger dig online-bokningar på det bästa urvalet av vandrarhem i Salamanca . Läs recensioner på Salamanca vandrarhem, visa vandrarhem på kartan över Salamanca och utnyttja erbjudanden såsom gratis SMS bekräftelser. Och varför inte kolla in våra tips på de bästa sakerna att se och göra i Salamanca när du är där. Hostelworld.com - den kompletta guiden till Salamanca vandrarhem för backpackers.

FAQS

Andra platser i Spanien