Hostels i Riyadh

5 Hostels in Riyadh, Saudiarabien
Sorterat efter vår organiska, provisionsfria algoritm.
Hostel Tuwaiq
6.7Bra
(13)
Hostel- 11.96km från city
Spara pengar i en unik, ekonomisk bostad Om du kommer till sport för arbete eller turism, koppla av i en elegant atmosfär när du bor på detta lyxiga delade utrymme.
Inga privata rum tillgängliga
Sovesale fra
€15.10
Sands Inn Hostel
9.8Superb
(10)
Hostel- 2.96km från city
Welcome to Sands Inn Hostel! We mix Saudi charm with modern comfort. Our place is cozy with Arabian decor and friendly service. Experience Saudi culture in a relaxing setting. Enjoy our courtyard and tasty local food. Sands Inn is your welcoming getaway....
Privatrum från
€21.38
Sovesale fra
€17.61
Downtown
8.6Utmärkt
(15)
Hostel- 15.83km från city
Varje rum har ett delat badrum. Det finns en gemensam lounge för gäster, designad i en distinkt och modern stil, med en 65-tums smart-TV, med ett Netflix-abonnemang.
Inga privata rum tillgängliga
Sovesale fra
€18.87
Urban Bunks - Riyadh
Hostel- 16.17km från city
Urban Bunks - Riyadh: en elegant men ändå prisvärd vistelse i staden Riyadh, med ett läge nära de största sevärdheterna i staden och en gata med full service.
Privatrum från
€25.16
Sovesale fra
€24.91
Najjd House - Ladies Hostel
9.7Superb
(1)
Hostel- 13.68km från city
Najjd House - Ladies Hostel i Riyadh erbjuder en varm och bekväm tillflyktsort för vuxna gäster, med bekvämligheter som cyklar, delade utrymmen och ett centralt läge nära populära attraktioner.
Inga privata rum tillgängliga
Sovesale fra
€25.16

Om Riyadh

Vi har det största online-utbudet av ungdomsherberger i Riyadh. Läs våra kunders omdömen om vandrarhem i Riyadh och titta på videor och foton från de bästa ungdomsherbergerna i Riyadh. Utforska ungdomsherbergens plats på kartan över Riyadh och träffa den vänliga personalen som kan hjälpa dig att hitta sevärdheter och fritidsaktiviteter. Dra nytta av våra specialerbjudanden och hitta de bästa erbjudandena för vandrarhem i Riyadh på Hostelworld.com.

FAQS

Andra platser i Saudiarabien