Gratis WiFi
gratis frukost‎

On Top Backpackers

Gratis avbokning Boka mer än 3 dagar i förväg för kostnadsfri avbokning.

7.7
Mycket bra
750 Recensioner
Perfekt läge
Fantastisk personal
Utmärkt renlighet

Beskrivningen av objektet

Med det bästa läget i stan har lokalt ägda On Top Backpackers & Apartments något för alla resenärer! Receptionen ligger på bottenvåningen som fungerar som vår alldeles egna vintage Poolhouse Bar & Café, tillgänglig för alla gäster att njuta av under hela vistelsen. Vandrarhemmet är en begränsad R18-fastighet uppför två trappor över en nivå, med 24-timmars tillgänglighet för nyckelkort och det senaste säkerhetssystemet. Vi har en mängd olika rum, från sovsalar med 6-8 bäddar, privata badrum till nybyggda möblerade lägenheter. Varje rumsutbud erbjuder fräscha linne, uppvärmning, gratis kontinental frukost och obegränsad höghastighets-Wi-Fi. Komplett med fullt utrustat kök och tvättmöjligheter, ett vackert soldäck med utsikt över staden, bagageförvaring och parkeringsmöjligheter, On Top är en Top Spot!!

Läs igenom vår policy för att säkerställa att On Top Backpackers and Apartments är rätt val för dig:

VILLKOR Vänligen läs noggrant Genom att acceptera dessa villkor och slutföra bokningsprocessen ingår du ett juridiskt avtal. Vi ser fram emot att välkomna dig till On Top Backpackers Hostel and Apartments.

BOKNINGSFÖRFRÅGNINGAR Ett giltigt kreditkort och telefonnummer måste anges för att kunna boka. Om dessa uppgifter är ogiltiga kommer din bokning att annulleras. Vi har möjlighet att förhandsdebitera del eller full betalning före ankomst. Detta för att säkerställa att det angivna kortet har tillräckliga medel. Du måste uppvisa giltig fotolegitimation vid ankomst. Detta måste vara i form av ett pass eller körkort. Du kommer inte att kunna checka in utan. Inga undantag. För personalens och medgästernas säkerhet måste vi alltid veta exakt vilka som vistas i våra lokaler. Den som försöker checka in berusad kommer att nekas. Varje gäst som bor på On Top måste checka in och fylla i lämpliga formulär. Endast gäster som bor på On Top är tillåtna på övervåningen. Om denna policy inte följs anses det vara intrång och det kommer att få allvarliga konsekvenser. Bokningsförfrågningar/ändringar/särskilda önskemål måste göras via e-post; detta för att säkerställa att det finns ett pappersspår av kommunikation. Låt oss veta blandningen av ditt sällskap och notera att vi är en leverantör av boende för R18. Spädbarn, barn, tonåringar; alla under 18 år får inte stanna. Vänligen kontakta oss direkt via e-post för eventuella gruppbokningar (3+ gäster). On Top har en max 1 veckas initial bokningspolicy beroende på tillgänglighet/om vi anser att din begäran passar vår internationella resande publik.

TYVÄRR INGA svensexor. (Av uppenbara skäl) Vi förbehåller oss rätten att avboka bokningar eller be festen att lämna, utan återbetalning, om vi upptäcker att det är svensexor eller möhippor. Vi tillåter inte någon typ av stora festgrupper. Vi är i första hand en internationell resenärsboendeleverantör och kan neka alla bokningar som inte passar våra kriterier/avsikter. On Top Backpackers förbehåller sig rätten att neka alla bokningar efter personalens gottfinnande.

AVBOKNING Standardbokning: 48 timmars avbokningsregler. Gruppbokningar och evenemangshelger kommer att ha en annan avbokningsregler - se nedan. NO SHOW 100 % avbokningsavgift tas ut. Bokningen kommer att tas bort från systemet kl. 22.00 dagen för incheckning och markeras som utebliven.

GRUPPBOKNING (3+ personer) En avgift på 50 % av den totala bokningskostnaden kommer att tas vid bokningstillfället. Resterande 50 % kommer att debiteras under ankomstveckan. Hela kostnaden för din bokning är ej återbetalningsbar en vecka (7 dagar) före incheckningsdatumet. Alla avbokningar och ändringar måste göras före denna tidpunkt. Om ditt kort avvisar eller är ogiltigt kommer bokningsförsöket att annulleras och avvisas omedelbart.

EVENT HELG 50 % av boendekostnaderna debiteras omedelbart och är ej återbetalningsbara. Vi kommer att debitera övriga 50 % av bokningen 28 dagar före evenemanget. Detta är inte heller återbetalningsbart. Inga undantag. Vi reserverar din förfrågan för att tillgodose dina behov; allt vi ber om i gengäld är att du får ett artigt meddelande när dina planer ändras.

FÖRUTBETALNING Du kommer att debiteras 50 % av din totala bokningskostnad vid bokningstillfället för att validera din begäran. Skulle kreditkortsinformationen avvisa förbehåller vi oss rätten och avbryter bokningen omedelbart. Resten av betalningen kommer antingen att behandlas inom 48 timmar före ankomst eller vid ankomst. En extra säkerhet kommer att krävas $30 - $50 per person beroende på typen av din bokning/rumstyp.

KONTANTBETALNING Ett giltigt kreditkort krävs för att boka din bokning. Om du betalar några beloppskostnader kontant beroende på personalens bedömning/godkännande, kommer en kontantdeposition också att krävas $30 - $50 per person beroende på typen av bokning/rumstyp

RUMSTILLDELNING OCH SOLARSTORLEKAR Tilldelningen av rum sker i mån av tillgång och efter chefens gottfinnande. Detta gäller både sovsalar och privata rum. Rummen är inte cookie cut och skiljer sig på olika sätt, ibland visningsbilderna för en rumstyp kommer inte att matcha exakt det rum som är kvar. De privata rummen varierar från tvillingar (två separata sängar) till dubbelrum (en delad säng). Du kan meddela oss om dina preferenser vilken personal som kommer att göra sitt bästa för att överväga, men det är tyvärr inte garanterat. Detta beror på bokningsplattformens processer. Om detta är en deal breaker vänligen maila oss direkt för att se vilket alternativ som är möjligt. Vi tilldelar inte sovsalarsängar. Om du bokar en sovsal kan storleken på sovsalarna inte garanteras och kan variera beroende på mottagna bokningar. Beroende på tillgänglighet i varje sovsal - om du bokar för flera personer, tänk på att du kan delas upp och spridas över alla sängar som finns kvar. Vi rekommenderar att du skickar e-post först för att bekräfta vilka alternativ du har innan du officiellt bokar.

ALLMÄNT On Top Backpackers är en lugn, avslappnad plats. Vi tillämpar ett strikt bullerförbud efter kl. 22.00 och ber alla gäster att vara tysta i och runt vandrarhemmet efter denna tid. Vi handlar alla om respekt för varandra. Personliga tillhörigheter inom vandrarhemmet och tomten är alltid ditt ansvar! Vi kan inte nog betona detta. Om du har något värdefullt som du är orolig för, vänligen prata med receptionen om dina möjliga rumsval och förvaringsalternativ.

FÖRLORAD EGENDOM Alla hittegods bevaras i 1 månad sedan doneras.

Husdjur Inga husdjur är tillåtna på On Top Backpackers.

INcheckning kl. 14.00 - 22.00. Receptionens förfrågningstider är kl. 09.00 - 22.00. Om du anländer efter kl. 22.00 måste du kontakta oss för att säkerställa att det är möjligt att ordna en sen incheckning. Detta är inte en garanterad möjlighet och är beroende av personalens tillgänglighet. Om du inte organiserar detta möjliga alternativ före din ankomst kommer du inte att kunna checka in och din bokning kommer inte att återbetalas. Det tillkommer en extra avgift för sen incheckning som kommer att avslöjas under diskussionen. Ingen konsumtion av alkohol är tillåten på övervåningen efter 20.00. Ingen rökning eller vaping inne hela tiden. Ingen mat eller dryck är tillåten i sovrummen. (Kök, lounge och uteservering finns som alternativ) Förlust av nyckelkort kommer att resultera i en avgift på 20 USD.

HOSTEL ETIQUETTE Vi förväntar oss att gästerna respekterar vår personal och varandra genom att städa efter sig, tvätta, torka och ställa undan all disk och hålla de delade rummen och faciliteterna rena, snygga och fria från skador. Vi förväntar oss att du visar hänsyn och respekt för andra gäster, vår trevliga vandrarhemspersonal, de vackra vandrarhemslokalerna och våra snälla grannar. Om någon av villkoren bryts av dig eller någon som ingår i din bokning eller om din närvaro av vandrarhemspersonalen anses vara skadlig för något av ovanstående kommer du att debiteras en ytterligare avgift enligt chefens gottfinnande på kortet som tillhandahålls som kompensation, och eller ombedd att lämna omedelbart utan återbetalning, oförmögen att återvända. Cheferna förbehåller sig rätten att debitera dig ytterligare om det finns några skador eller brott som orsakats av dig och/eller din grupp under din vistelse.

Utcheckning 07:30 - 10:00. Senaste utcheckningstiden är 10:00. Sen utcheckning är inte möjlig på grund av vårt fulla städschema. Om du checkar ut sent kommer du att debiteras en förseningsavgift på 20 USD kontant eller med angivna kortuppgifter. Du måste lämna tillbaka ditt nyckelkort till receptionen. Om du reser före kl. 10.00, vänligen ordna en tidig utcheckning med personalen i receptionen vid din ankomst. När du har checkat ut före 10:00 är du inte längre tillåten på övervåningen. Om du hittas på övervåningen utan nyckelkort efter utcheckning anses detta som intrång och du kommer att ställas inför allvarliga konsekvenser, inklusive ytterligare en natts avgift. Ytterligare frågor, tveka inte att maila eller ringa för att förtydliga innan ankomst så att du inte blir överraskad i receptionen. Tack för er ömsesidiga respekt och för att ni valt oss. Vårt mål är att hålla alla gäster bekväma, säkra och glada vilket resulterar i en minnesvärd upplevelse i vår underbara stad Dunedin!
- På högsta ledningen
(Auto-translated from original language)

Recensioner och betyg

7.7
Mycket bra
750 Recensioner
 • Säkerhet
  7.8
 • Plats
  9
 • Personal
  7.7
 • atmosfär
  7.2
 • Renlighet
  7.1
 • Värde för pengarna
  7.5
 • Utrustning
  7.2

Kolla tillgänglighet

Checka in
Checka ut
Gäster

Plats

Senaste recensionerna

9.7
Superb
2020-1-30
I really loved the staff! Very friendly and nice. Were quite a lot of longterm residents. In the middle of town right next to the octagon. Instantly made friends. Really nice place.
visa fler
Kvinde, 18-24
5.1
Betyg
2018-1-10
Tråkigt och opersonligt hostel. Okej ställer att mellanlanda på, men inget man stannar en längre tid på.
visa fler
Kvinde, 25-30
8.9
Utmärkt
2017-2-27
The rooms weren't anything special but the hostel had a nice balcony, and a clean and very nice kitchen and common room. In general a good stay, but some of the staff members have to change their attitude
visa fler
Kvinde, 18-24

Utrustning

 • Kostnadsfri

  • gratis frukost‎
  • Lakan ingår
  • Gratis bykort
  • Gratis WiFi
 • Tjänster

  • Tillträde med nyckelkort
  • Gemensamt rum
  • Cykelparkering
  • BBQ
  • Boka växling
  • Varma duschar
  • Kylskåp
  • Utensilier
  • Tørretumbler
  • Utomhusterrass
  • Jobbanslagstavlan
  • Hårtorkar att hyra
  • Hårtorkar
  • Strykjärn / strykbräda
  • Mikrovågsugn
  • Tvättmaskin
 • Allmänt

  • Tvättmöjligheter
  • Cykeluthyrning
  • Handdukar att hyra
  • Bagageförvaring
  • Fax
  • Rundresa/Kundtjänst
  • Övervakning dygnet runt
  • Städning
  • Reception (begränsade öppettider)
 • Mat och Dryck

  • Bar
  • Cafe
  • Möjligheter till te och kaffe
 • Underhållning

  • dvd'er
  • Brädspel
  • Biljarttafel
  • Wi-Fi

Fler hotell i Dunedin