Gratis avbokning Boka mer än 4 dagar i förväg för kostnadsfri avbokning.

inga betyg
0 Recensioner
Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Beskrivningen av objektet

Beach Hut Cottage med luftkonditionering är ett charmigt och avskilt boendealternativ som är perfekt för par eller små familjer som letar efter en avkopplande strandresa. Stugan ligger bara några steg från stranden och har en privat uteplats med fantastisk utsikt över havet. Stugan är också utrustad med alla bekvämligheter du behöver för en bekväm vistelse, inklusive luftkonditionering.

Casay Beach House by HiveRooms ligger i Casay, Dalaguete, och är den nyaste stranddestinationen söderut. Nyligen öppnade i år, badorten har sina ikoniska "hyddor" som deras huvudsakliga boendetyp för gäster som vill njuta av vattnet på Dalaguetes stränder.

Strandhydorna här liknar den traditionella filippinska nipa-hyddan och är verkligen estetiska eftersom traditionella och moderna mönster definitivt var i åtanke när hydorna tillverkades. Verkligen eleganta och samtidigt avkopplande, strandhydorna här är en uppfriskande upplevelse från de vanliga villorna och stugorna som de flesta badorter erbjuder.

Med de flesta strandhyddor som erbjuder utsikt över havet, blir gästerna säkert behandlade med en lugn och stressreducerande upplevelse. Att bara ta en frisk fläkt när du är i lokalerna kommer garanterat att få någons stress att försvinna. Omgiven av frodiga träd och andra växter, är de naturliga elementen som tillhandahålls av resorten verkligt terapeutiska.

På tal om aktiviteter som kan göras här, att simma i Dalaguetes stränder är definitivt nummer ett, men platsen är också bred nog för att gästerna ska kunna ha intima evenemang som födelsedagar, debuter och till och med teambuilding-aktiviteter här. Om platsen är vacker på dagen, är Casay Beach Huts faktiskt mer fascinerande på natten eftersom de också har balkonger och stort utrymme för att tillåta solnedgångsskådning och till och med stjärnskådning.

Deras bekvämligheter inkluderar gratis användning av deras grillstation, kajak, paddelbrädor, snorkel och flytvästar. Medan resorten ligger nära stranden kommer kommande bekvämligheter som pooler, picknickbord och många fler eftersom de fortfarande är under uppbyggnad. Resorten tillåter också att ta med husdjur inom lokalerna.

In- och utcheckningstider
Incheckning: kl. 14.00–22.00
Utcheckning: före kl. 12.00

Barnpolicyer
Barn i alla åldrar är välkomna på detta hotell.

Beläggning: 2 vuxna

Barn och extrasängar
Vänligen kontakta hotellet för information om regler för spjälsäng och extrasängar.

Husdjur
Husdjur är tillåtna

Hanteras av en privat värd
Denna fastighet förvaltas av en privat värd. En privat värd avser en part som hyr en eller flera fastigheter för ändamål som inte har att göra med deras handel, verksamhet eller yrke. (Auto-translated from original language)

Kolla tillgänglighet

Checka in
Checka ut
Gäster

Plats

Utrustning

 • Kostnadsfri

  • Gratis parkering
 • Tjänster

  • Luftkonditionering
  • Kabel TV
 • Allmänt

  • Dygnetruntöppen reception
  • Städning
 • Mat och Dryck

  • måltider finns

Fler hotell i Cebu