Gratis avbokning Boka mer än 2 dagar i förväg för kostnadsfri avbokning.

inga betyg
0 Recensioner
Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Beskrivningen av objektet

Välkommen till en miljö av lugn på Duo Hotel i Legian! Det är ditt andra hem på semester på Bali och erbjuder ett rent och bekvämt boende i hjärtat av Legian, Kuta. På samma sätt är det verkligen lämpligt för backpackers som söker utomhusäventyr och hemtrevlig atmosfär.

Detta backpackerhotell i Legian har ett bekvämt läge i lugna omgivningar såväl som borta från livlig passerande trafik i resenärernas kampong, och hjälper dig att få ett bekvämt men prisvärt boende. Våra snygga och stilfulla interiörer hjälper till att lindra din trötthet efter lång flygresa eller tröttsamt äventyr.

Med stöd av vänskapliga tjänster och standardfaciliteter, får vi dig att känna dig som vänner som bor på ett hem hemifrån. Detta budgethotell på Bali är ett underbart val för studenter, ungdomar och dynamiska resenärer. När du väl upplever skönheten och charmen med vistelsen hos oss kommer du aldrig längre.

Så, planera din nästa vistelse och varva ner med oss! Här kan du stanna dagligen, veckovis eller längre. För att börja eller fira din dag kan du njuta av ett urval av mat på vår restaurang medan du kopplar av på terrassen som vetter mot gaten. (Auto-translated from original language)

Kolla tillgänglighet

Checka in
Checka ut
Gäster

Plats

Utrustning