Gratis avbokning Boka mer än 4 dagar i förväg för kostnadsfri avbokning.

inga betyg
0 Recensioner
Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Beskrivningen av objektet

Upplev charmen med Suite Colonial by Cristi, ett exklusivt miljövänligt boutiquehotell inbäddat i hjärtat av den historiska kolonialzonen i Santo Domingo, Dominikanska republiken. Vår fastighet erbjuder en unik och hållbar tillflyktsort för resenärer som söker en minnesvärd vistelse med fokus på miljöansvar. Även vårt hotell omfamnar mångfald, hyllar unika kulturer och skapar en inkluderande och välkomnande miljö för alla gäster. Upplev harmoni och inkludering när du utforskar en levande mosaik av kulturer. Från våra genomtänkt designade rum till vårt engagemang för miljömedvetna metoder och mångfald, vi erbjuder en unik upplevelse som skiljer oss åt.

Kliv in i Suite Colonial by Cristi och bli fängslad av blandningen av kolonial elegans och moderna bekvämligheter. Vår fastighet har en rad välutrustade faciliteter för att tillgodose alla dina behov. Varje rum är noggrant designat för att ge en oas av avkoppling och lugn. Oavsett om du väljer vårt Standardrum med en mysig queen size-säng, den överseende juniorsviten med en lyxig king size-säng eller det rymliga Superior-rummet med två sängar för familjer eller grupper, hittar du komfort och stil i varje hörn. Våra rum är utrustade med luftkonditionering för att säkerställa en bekväm vistelse och takfläktar så att du kan njuta av atmosfären i kolonialzonen.

Som ett miljövänligt boutiquehotell är vi stolta över vårt engagemang för hållbara metoder. Från att använda solenergi som vår primära kraftkälla till att minimera användningen av plast, strävar vi efter att skapa en miljömedveten miljö. Vårt engagemang för hållbarhet sträcker sig till våra inbjudande gemensamma utrymmen och miljövänliga städtjänster, vilket garanterar en bekväm och skuldfri vistelse för våra gäster.

Suite Colonial by Cristi ligger på UNESCO:s världsarvslista i kolonialzonen, och erbjuder ett utmärkt läge för att fördjupa dig i Santo Domingos rika historia och kultur. Utforska kullerstensgatorna, besök historiska landmärken och njut av de lokala smakerna och den livliga atmosfären. Vårt hotell tilltalar kulturentusiaster, historieintresserade och resenärer som uppskattar charmen med ett boutiquehotell som engagerar sig i hållbarhet.

På Suite Colonial by Cristi tror vi på att skapa en atmosfär av inspiration och glädje. Vår noggrant utvalda inredning kombinerar traditionella element med moderna inslag, visar upp talangen hos lokala konstnärer och firar det koloniala arvet i vår omgivning. Fördjupa dig i atmosfären och låt den unika blandningen av historia och modernitet fängsla dina sinnen.

Välj Suite Colonial by Cristi för en exklusiv och miljövänlig boutiquehotellupplevelse i hjärtat av Santo Domingos koloniala zon. Njut av bekvämligheterna i våra välutrustade rum, njut av våra hållbara metoder och upptäck den rika historien och de kulturella skatterna som väntar dig precis utanför våra dörrar. Vi välkomnar dig att omfamna charmen och äktheten hos Suite Colonial by Cristi under din oförglömliga vistelse i Dominikanska republiken.

Regler och villkor för Suite Colonial By Cristi:

Avbokningsregler: 3 dagar före ankomst. Vid sen avbokning eller utebliven ankomst kommer du att debiteras den första natten av din vistelse.

Incheckning från 15.00 till 23.00
Utcheckning före 12.00

Betalning vid ankomst med kontanter, kreditkort och betalkort
Skatter ingår ej (ITBIS 18%/lag 10%: Totalt 28%)
Inklusive frukost

Allmän:
24 timmars reception.
inget utegångsförbud
Inga husdjur, Ingen rökning i rummen eller gemensamma utrymmen, rökning är endast tillåten i designade utrymmen utanför.

(Auto-translated from original language)

Kolla tillgänglighet

Checka in
Checka ut
Gäster

Plats

Utrustning

  • Kostnadsfri

    • Handdukar ingår
    • Gratis WiFi
    • Gratis internetadgang
  • Allmänt

    • Internetuppkoppling
    • Tvättmöjligheter
    • Handdukar att hyra
    • Bagageförvaring
    • Dygnetruntöppen reception
    • Städning
    • Affärscenter
    • Portvakt
    • Telefonväckning
  • Underhållning

    • Wi-Fi

Fler hotell i Santo Domingo