Hållbarhetsnivå 1
Gratis WiFi

The Hosteller Kasol, Parvati Valley

Gratis avbokning Boka mer än 8 dagar i förväg för kostnadsfri avbokning.

9.8
Superb
16 Recensioner
Perfekt läge
Enastående personal
Fantastisk renlighet

Beskrivningen av objektet

"Mini Israel of India" har nu ett tredje vandrarhem för dig och hela din galna trupp. Beläget mitt i den grönskande och magnifika bakgrunden av Parvati Valley och dess omgivande berg, är The Hosteller Kasol, Parvati Valley det perfekta vandrarhemmet att välja - oavsett om du vill poppa in på helgen eller bosätta dig i bergen i en dryg månad eller så .

Detta vandrarhem är byggt med tanke på konceptet Biophilia och kommer att få dig att känna dig i ett med naturen. Var och en av dess 8 sovsalar med fyra bäddar och 12 rymliga privata rum ger fantastisk utsikt över vyerna bortom. Oavsett om det är regn i monsunerna eller den gyllene solen som doppar under bergen på sommaren; du kan luta dig tillbaka, koppla av och se allt från ditt rum. Vandrarhemmet har två magnifika allrum för att underhålla dig. Uteområdet har en välvd entré som är kaklad på ett minimalistiskt sätt. Den har också ett skräddarsytt bord med en inbyggd eldstad, som åtföljs av murade bänkar i rå finish med utsikt över dalen. Det mysiga gemensamma området inomhus har gott om bekväma sittplatser, brädspel, färgglada väggmålningar, hyllor med böcker och en eldstad inomhus. Bästa stället att krypa ihop under de kyliga vintermånaderna. Det fullfjädrade terrasskaféet har utsikt i flera dagar och några av de bästa frukostmaten du kommer att smaka i hela Kasol.

Precis som alla våra vandrarhem är The Hosteller Kasol, Parvati Valley lastat med de bästa bekvämligheterna för att få dig att stanna helt purrrr...fekt. Och ja, vi är djurvänliga. En annan stor sak med vandrarhemmet är att det bara är 400 meter. bort från vårt ursprungliga Kasol vandrarhem, vilket ger dig det bästa av två världar. Kom bara förbi ibland för att träffa dina vänner. Med livfulla väggmålningar om bergslivet och dess ekosystem är The Hosteller Kasol, Parvati Valley inget annat än en bit av paradiset.

The Hosteller är en kedja av vandrarhem för backpacker och lämpar sig väl för unga backpackerresenärer. Som varumärke rekommenderar vi inte familjer och tillåter inte alla personer under 18 år att bo hos oss, och vi tillåter inte heller inresa för barn eller spädbarn under 18 år, även om de reser med vårdnadshavare.

Incheckning - kl. 13.00 till 23.00
Utcheckning - 11:00

Hosteller's Unbox Cafe serverar såväl äggetariska som vegetariska alternativ. För att upprätthålla ryggsäckskulturen och gemenskapsandan främjar vi självbetjäning på alla våra kaféer.
Cafétid: 09.00–15.00 och 18.00–12.00
Observera: Det finns en brant stigning från huvudvägen för att nå vandrarhemmet.
Besökartid: 10:00 till 20:00

Inget utegångsförbud.

Specifika policyer kan gälla för olika vandrarhem under varumärket vid specifika tider på året och desamma ska meddelas vid incheckningen.

Gästen kommer att debiteras en förskottsbetalning av det totala priset när som helst före ankomstdatumet för bokningsbekräftelsen, om gästen misslyckas med att göra förskottsbetalningen kan bokningen annulleras.

Betalningssätt som accepteras på våra vandrarhem: kontanter, betalkort, kreditkort och UPI:er.

Rumsavgifter är exklusive skatter. Skatter ingår inte, för ett rum under 7500 INR per natt tillkommer 12 % skatt; för ett rum över 7500 INR per natt tillkommer en extra skatt på 18 %.

Gästen kan använda en extra madrass vid incheckningen. Extra madrass erbjuds i mån av tillgång.

Om resenären anländer tidigare än incheckningstiden kan gästen hänga i det gemensamma området/kaféet fram till incheckningstiden. (Men om gästerna anländer så tidigt som 05.30-06.00 rekommenderas det starkt att boka en säng för föregående natt för att säkerställa en god natts sömn).

Sen utcheckning kan vara tillgänglig på begäran i förväg och i mån av tillgång.

Resenärer kan förvara bagaget, efter utcheckning, i vandrarhemmets kapprum, vid sen avresa från respektive stad.

Vi kan inte garantera boende i samma sovsal om 3 eller 4 personer reser tillsammans. Tilldelningen av ett rum i en specifik privat rumskategori kan variera beroende på tillgänglighet. Detta kommer att vara strikt beroende av tillgänglighet fram till tidpunkten för incheckningen.

Vi tillhandahåller endast skåp i sovsalarna. Varje säng har ett bifogat skåp så att gästerna kan förvara sina värdesaker. Det rekommenderas att du bär ett lås för skåpet om det behövs. Att använda ett hänglås från receptionen kommer dock att vara i mån av tillgång och mot en extra kostnad. Det rekommenderas att du bär ett lås.

Skulle någon åtgärd från en gäst anses olämplig av vandrarhemmet eller om något olämpligt beteende uppmärksammas av vandrarhemmet, förbehåller vandrarhemmet rätten att vidta åtgärder mot gästen. Du kan vara säker på att korrekta utredningar kommer att genomföras av administrationen för att säkerställa att affären hanteras på ett fullständigt rättvist sätt.

Gäster med lokala ID kommer att tillåtas tillträde till våra vandrarhem förutom Jodhpur, Mussoorie by The Stream Side, Shangarh, Chikmagalur, Fort Kochi, Coorg och Coorg Madikeri.

Alla avbokningar, om de informeras 7 dagar före incheckningsdatumet, är berättigade till 100 % återbetalning. Om avbokningar sker inom 7 dagar från incheckningsdatumet, skulle det inte finnas NÅGON återbetalning och kommer att dra på sig 100 % avbokningsavgifter. Om gästen inte dyker upp kommer de att debiteras det totala priset för bokningen.

Ej återbetalningsbara bokningar är inte berättigade till någon återbetalning vid avbokning när som helst.

Om gästen vill förlänga sin vistelse på något vandrarhem kommer bokningen att vara i mån av tillgång.

Rummet skulle tillhandahållas till gällande priser på webbplatsen och inte enligt de priser som den tidigare bokningen gjordes till.

Vandrarhemsledningen ska inte hållas ansvarig för förlust av bagage eller personliga tillhörigheter. Gästerna ska se till att inte lämna sina tillhörigheter utan uppsikt hela tiden.

Kafétider och tillgänglighet skiljer sig från en plats till en annan, gästerna kan hänvisa till vår officiella hemsida för detsamma.

Caféverksamheten är säsongsbetonad, detsamma kan bekräftas med vandrarhemmets reception vid incheckningen.

Kaféet Hostellers Unbox serverar såväl äggetariska som vegetariska alternativ.

Måltider är inte inkluderade i rumstariffen och det kan avnjutas på à la carte-basis på våra interna kaféer.

För att upprätthålla ryggsäckskulturen och gemenskapsandan främjar vi självbetjäning på alla våra kaféer.

Missbruk av droger/substanser/alkohol är STRENGT förbjudet på alla våra vandrarhem. Om någon påträffas innehar eller konsumerar droger/alkohol under sin vistelse, ska strikta åtgärder vidtas mot honom/henne och personen skulle uppmanas att lämna vandrarhemmet omedelbart och skulle bli svartlistad från att bo på våra vandrarhem för alltid.

Alla våra vandrarhem har särskilda rökområden. Rökning inne i sovsalarna är strängt förbjudet.

Gästen ska anses olämplig att fortsätta på något av våra vandrarhem i händelse av drogmissbruk, bristande efterlevnad av gäst- och bokningspolicyer, felaktigt uppträdande (fysiskt/mentalt/verbalt eller av något slag), stöld, personlig hygien, vandalism, intrång, utebliven betalning/försening av betalning av avgifter, andra olägenheter för gäster eller sådana omotiverade handlingar. I alla sådana fall ska gästen uppmanas att lämna lokalen omedelbart utan någon återbetalning.

Strömsäkerhetskopiering är endast tillgänglig på utvalda platser och inte på alla Hosteller-fastigheter.

För att hålla våra boendekostnader så överkomliga som möjligt för alla gäster, har vi antagit ett betalsystem för vissa bekvämligheter, såsom lås, badkit och handdukar. Genom att erbjuda dessa varor mot avgift kan vi behålla lägre baspriser för våra rum, vilket gör vårt vandrarhem tillgängligt för budgetmedvetna resenärer. Vi förstår att olika resenärer har olika preferenser och krav, så vi strävar efter att ge flexibilitet i våra erbjudanden. (Auto-translated from original language)

Recensioner och betyg

9.8
Superb
16 Recensioner
 • Säkerhet
  9.8
 • Plats
  9.8
 • Personal
  10
 • atmosfär
  9.5
 • Renlighet
  10
 • Värde för pengarna
  9.5
 • Utrustning
  9.8

Kolla tillgänglighet

Checka in
Checka ut
Gäster

Hållbarhetsnivå 1

Detta vandrarhem har börjat introducera metoder som resulterar i en positiv social och miljömässig inverkan, och förstår grunderna i Trappan till hållbarhet.
Läs mer

Plats

Senaste recensionerna

9.1
Superb
2024-5-20
I love the view from the hotel and the rooms were very aesthetically pleasing. The vibe of the place itself is very chill and hippie which you will love. The hosts (Shanko in particular) were very friendly and helpful. Only one thing, even if it is a hostel but the couple rooms are charging very high, so there could be more amenities like an intercom mainly to ask for things needed. But had a wonderful stay!
visa fler
Par, 25-30
10
Superb
2024-5-09
Priyanksha and Shankho were the best hosts, so helpful and made me feel really welcomed, this is definitely what made my stay great :) Peace and love
visa fler
Kvinde, 25-30
10
Superb
2024-3-08
Love the property. Highly recommended for solo and friends group. Our stay was amazing at Hosteller. So organised and easy accessible platforms. The rooms were clean and hygienic. Common area had the most beautiful view. The location was great, walking distance from the main market and all the good cafes are nearby. The service was outstanding. Very helpful. Would stay there again whenever in kasol.
visa fler
Kvinna Group, 25-30

Utrustning

 • Kostnadsfri

  • Gratis WiFi
 • Tjänster

  • Gemensamt rum
  • Frukost ingår ej
  • Parkering
  • Takfläkt
 • Allmänt

  • Dygnetruntöppen reception
  • Städning
 • Mat och Dryck

  • måltider finns
  • Cafe
 • Underhållning

  • Brädspel

Fler hotell i Kasol