Gratis WiFi

Yugo Explore - Highfield Park

Gratis avbokning Boka mer än 15 dagar i förväg för kostnadsfri avbokning.

9.7
Superb
2 Recensioner
Perfekt läge
Enastående personal
Fantastisk renlighet

Beskrivningen av objektet

Yugo Highfield Park ligger 1,2 km från Glasnevin Cemetery Museum och erbjuder boende med en gemensam lounge, en trädgård och en 24-timmarsreception för din bekvämlighet. Gratis WiFi finns tillgängligt i hela fastigheten.

Alla lägenheter har tillgång till ett fullt utrustat kök där du kan laga din egen mat. Alla sovrum har ett eget duschrum.

Helt ny i januari 2020, Highfield Park är ett campusboende i Dublin med massor av grönområden! Det är mycket nära TUD:s Grangegorman Campus (tre minuters promenad bort) och Trinity College.

Campus erbjuder en rad valmöjligheter, från tvåbäddsrum till ensuites, studior till porthus och radhus, vilket gör att du är bortskämd med valmöjligheter. Att bo här kommer att innebära att du också har tillgång till ett gym och studio på plats, arbetsrum, delade köksutrymmen, bioavdelning och till och med en utomhusvandringsled och grillplatser.

Du kommer också att ha ett idealiskt läge bara 5 minuters promenad från en LUAS-hållplats – praktiskt!

Yugo Highfield Parks policy och villkor:

Avbokningsregler:
Återbetalning: 14 dagar före ankomst. Vid sen avbokning eller utebliven ankomst kommer du att debiteras för hela vistelsen.
Ej återbetalningsbar: Vid avbokning eller utebliven ankomst kommer du att debiteras för hela vistelsen.

Incheckning från 15:00.
Utcheckning fram till kl. 10.00 .

Betalning med kreditkort/betalkort (endast Visa/Mastercard/American Express).
Skatter ingår.
Frukost ingår ej.

Allmän:
24 timmars reception.
Inget utegångsförbud.


Bokningsvillkor

Allmän

Dessa villkor är mellan och ska binda fastighetsägaren eller förvaltaren ("vi", "oss" och "vår") och semesterfirarna som bokar vår egendom ("fastigheten") genom Yugo (var och en en "bokning") ”). Referenser till "du" eller "du är" är referenser till den person som gör bokningen och alla medlemmar i sällskapet. Alla bokningar omfattas av villkoren. Vårt bekräftelsemail innehåller hela avtalet mellan oss och dig och utgör grunden för ditt avtal med oss ​​så läs dem noggrant. Ingenting i dessa villkor påverkar dina vanliga lagstadgade rättigheter.

Gör din bokning

Boka ett rum hos oss genom att göra betalningen som anges i den första offert som du fått av oss (”Offert”). Bokningen ska göras och dessa villkor ska träda i kraft när hela betalningen har tagits emot av Yugo och du har fått ett e-postmeddelande från oss som bekräftar bokningen och inklusive avbokningsreglerna (enligt nedan). Alla bokningar kräver att du gör alla betalningar i sin helhet vid bokningstillfället. Du bör noggrant kontrollera detaljerna i offert- eller bokningsformuläret innan du gör någon betalning till Yugo angående din bokning, samt bekräftelsemailet och informera oss omedelbart om eventuella fel eller utelämnanden.

Betala för din bokning

Alla betalningar ska göras vid bokningstillfället. Om du misslyckas med att göra betalningen till oss i sin helhet och i tid har vi rätt att behandla din bokning som avbokad av dig och avbokningsreglerna (enligt nedan) ska gälla.

Om du avbokar eller ändrar din bokning

Om du behöver avboka eller ändra din bokning måste du skriva till oss eller mejla oss så snart som möjligt. En avbokning eller ändring kommer inte att träda i kraft förrän vi får en bekräftelse från dig. Avbokningspolicyn som beskrivs i din e-postbekräftelse ("Avbokningsregler") gäller för din bokning och Yugo kommer att återbetala alla belopp som du ska betala enligt den överenskomna avbokningsreglerna. Om: något belopp som krävs av dig inte betalas inom de tidsramar som anges i avbokningsreglerna, eller om du inte anländer till fastigheten inom 24 timmar efter din ankomsttid utan att meddela oss, har vi rätt att behandla din bokning som varande annulleras av dig och avbokningsreglerna ska gälla.

Om vi ​​avbryter eller ändrar din bokning

Vi förväntar oss inte att behöva göra några ändringar i din bokning när det väl har kommit överens mellan dig och oss, men ibland uppstår problem och vi måste göra ändringar eller, mycket ibland, avboka bokningar. Om detta händer kommer vi att kontakta dig så snart det är praktiskt möjligt och informera dig om avbokningen eller ändringen av din bokning. Om vi ​​avbokar din bokning kommer Yugo att återbetala alla avgifter som du redan har betalat till Yugo. Vi kommer dock inte att vara skyldiga att återbetala dig för eventuella avgifter som du kan ha betalat till någon tredje part i samband med din bokning (inklusive, utan begränsning, avgifter för resor, underhållning, aktiviteter eller försäkringar).

Egendomen

Du kan anlända till fastigheten efter den tid som anges av oss på ankomstdagen för din bokning och du måste lämna den tid som anges av oss på det avresedatum som vi ger dig. Vi kommer att meddela dig dessa tider skriftligen innan din vistelse. Om din ankomst kommer att bli försenad måste du kontakta den person vars uppgifter finns i bokningsbekräftelsen via e-post så att alternativa arrangemang kan göras. Om du inte gör det kanske du inte kan få tillgång till fastigheten. Om du misslyckas med att anlända vid middagstid dagen efter ankomstdatumet och du inte informerar kontakten om din förväntade sena ankomst, kan vi betrakta bokningen som avbokad av dig och vi är inte skyldiga att återbetala dig för redan avgifter. betalas till oss. Se avbokningsreglerna för ytterligare information.

Dina skyldigheter

Du samtycker till att följa bestämmelserna som anges i fastighetshandboken på fastigheten och alla andra bestämmelser som rimligen anges av oss från tid till annan och se till att de följs av alla medlemmar i ditt parti. Du samtycker till att hålla och lämna fastigheten och möblerna, inklusive föremål som köksutrustning, porslin och glas rena och i gott skick (vilket kan tillhandahållas). Du samtycker till att inte orsaka några skador på väggar, dörrar, fönster eller någon annan del av Fastigheten eller att göra något som rimligen kan anses orsaka olägenhet eller irritation för oss eller för någon annan innehavare av angränsande eller angränsande fastigheter. Vi förbehåller oss rätten att debitera gästerna kostnaden för att åtgärda skador som orsakats av gästens avsiktliga, oaktsamma eller hänsynslösa handling på fastigheten eller strukturen. Om denna skada skulle uppstå efter att gästen har lämnat förbehåller vi oss rätten att debitera gästens kredit-/betalkort eller skicka en faktura på beloppet till den registrerade adressen.
Vi kommer dock att göra allt för att åtgärda eventuella skador internt innan kontrakterade specialister utför reparationerna, och kommer därför att göra allt för att hålla alla kostnader som gästen ådrar sig till ett minimum. Du samtycker till att vidta alla nödvändiga åtgärder för att skydda din personliga egendom när du är på fastigheten. Du samtycker till att säkerställa att varje medlem i ditt sällskap är täckt av en omfattande reseförsäkring (inklusive avbokning, flygförseningar, förlust och skada på bagage och annan egendom) och sjukförsäkring (inklusive evakuerings- och hemtransportskydd). Du kan inte tillåta fler personer att vistas i fastigheten än vad som uttryckligen tillåtits, och du kan inte heller väsentligt ändra sällskapets sammansättning under din vistelse i fastigheten, och du kan inte heller ta med ditt husdjur till fastigheten om det inte har getts skriftligen av oss i förväg. Om du gör det kan vi vägra att överlämna fastigheten till dig, eller kan kräva att du lämnar den. Vi kommer att behandla någon av dessa omständigheter som en avbokning av bokningen av dig och vi är inte skyldiga att återbetala dig för eventuella avgifter som redan har betalats till oss under dessa omständigheter. Eventuell återbetalning sker efter vårt eget gottfinnande. Du samtycker till att ge oss eller någon representant för oss tillgång till fastigheten när som helst under din vistelse för nödvändiga reparationer, i en nödsituation eller för att säkerställa att du följer detta bokningsavtal.

Klagomål

Alla ansträngningar har gjorts för att du ska få en trevlig och minnesvärd vistelse hos oss. Om du däremot har någon anledning att klaga måste korrigerande åtgärder vidtas så snart som möjligt. Du måste kontakta oss om något problem uppstår så att det snabbt kan lösas. Det är ofta extremt svårt (och ibland omöjligt) att lösa problem på rätt sätt om vi inte får besked omgående. Diskussion av eventuell kritik med oss ​​medan du bor på fastigheten kommer vanligtvis att göra det möjligt att åtgärda eventuella brister omedelbart. I synnerhet kan klagomål av övergående karaktär (till exempel angående förberedelse eller uppvärmning av fastigheten) omöjligen utredas om de inte registreras medan du bor på fastigheten. Om något klagomål inte kan lösas under din semester, måste du skriva till oss eller mejla oss med alla detaljer inom 28 dagar efter slutet av din bokning.

Ansvarsgräns

Vårt maximala ansvar för förluster som du lider till följd av att vi agerar i strid med dessa bokningar är strikt begränsat till de belopp som erhållits av oss om din bokning. Vi ska inte hållas ansvariga för förluster som inte är en förutsebar konsekvens av att vi bryter mot dessa villkor. Förluster är förutsebara när de kan övervägas av dig och oss när din bokning bekräftas av oss. Din bokning görs som en konsument för en semester och du är medveten om att vi inte kommer att hållas ansvariga för eventuella affärsförluster hur du än lider eller åsamkas. För att undvika tvivel ska Yugo inte vara ansvarigt gentemot dig eller ansvarigt för: några problem mellan dig och oss angående bokningen; misslyckande med betalningar på grund av misslyckande i en betalningslösning som tillhandahålls av en tredje part; och avvisande av alla dina betalningar från en tredjepartsleverantör av betalningslösningar. Detta utesluter eller begränsar inte på något sätt vårt ansvar för dödsfall eller personskada orsakad av vår vårdslöshet eller för bedräglig felaktig framställning; eller för något ärende där det skulle vara olagligt för oss att utesluta eller begränsa, eller försöka utesluta eller begränsa, vårt ansvar.

Diverse

Du får inte överföra din bokning eller några rättigheter och skyldigheter enligt dessa villkor till någon annan person utan vårt skriftliga medgivande i förväg. Om någon del av dessa villkor vid något tillfälle anses vara omöjlig att verkställa av någon anledning enligt tillämplig lag, ska den delen anses utelämnad och verkställbarheten av de återstående delarna ska inte på något sätt påverkas av den utelämnandet. Dessa villkor, tillsammans med avbokningspolicyn och vår bekräftelsemail innehåller hela avtalet mellan oss och dig avseende bokningen och ska ersätta alla tidigare avtal, arrangemang eller diskussioner mellan dig och oss, vare sig de är muntliga eller skriftliga. Inga representationer, åtaganden eller löften ska anses ha givits eller antytts från något som sagts eller skrivits i förhandlingar mellan dig och oss innan vi mottagit bekräftelsemejlet förutom vad som uttryckligen anges i dessa villkor. Varken du eller vi ska ha någon gottgörelse med avseende på något osanna uttalande från den andre som den parten förlitade sig på vid ingåendet av dessa villkor (såvida inte det osanna påståendet gjordes på bedrägligt sätt) och den partens enda gottgörelse ska vara för brott mot kontrakt enligt dessa villkor. Vi kommer inte att bryta mot dessa villkor eller på annat sätt ansvariga för fel eller förseningar i prestanda, som uppstår på grund av omständigheter utanför vår rimliga kontroll inklusive, utan begränsning, översvämning, brand, explosion eller olycka. (Auto-translated from original language)

Recensioner och betyg

9.7
Superb
2 Recensioner
 • Säkerhet
  10
 • Plats
  9
 • Personal
  10
 • atmosfär
  10
 • Renlighet
  10
 • Värde för pengarna
  9
 • Utrustning
  10

Kolla tillgänglighet

Checka in
Checka ut
Gäster

Plats

Utrustning

 • Kostnadsfri

  • Lakan ingår
  • Handdukar ingår
  • Gratis WiFi
  • Gratis internetadgang
 • Tjänster

  • Tillträde med nyckelkort
  • Hårtorkar
  • Strykjärn / strykbräda
 • Allmänt

  • Internetuppkoppling
  • Tvättmöjligheter
  • Bagageförvaring
  • Dygnetruntöppen reception
  • Övervakning dygnet runt

Fler hotell i Dublin