Gratis avbokning Boka mer än 2 dagar i förväg för kostnadsfri avbokning.

inga betyg
0 Recensioner
Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Beskrivningen av objektet

Konferens- och tillställningsfaciliteter tillgängliga för alla tillfällen med full catering på begäran. Receptionen har en mängd olika tjänster tillgängliga för att hjälpa dina affärsbehov, skanning, fotokopiering och utskriftsmöjligheter. Black Rock Inn är det nyaste motellet i Blackwater och har 72 moderna enheter med en restaurang på plats som erbjuder en mängd olika matstilar och modern bistro och bar.

En utmärkt mellanlandning för dem som är på väg längre västerut erbjuder vi utmärkt boende, utsökt mat och ett inträde i den lokala kolbrytningsindustrin. Gruvturer genomförs till Jellinbah Mine och BMA Blackwater Mine varje vecka. De är små gruppturer och ett utmärkt sätt att förstå öppen brytning. Township erbjuder ett litet köpcentrum och ett fantastiskt simcenter med uppvärmda pooler och olympiska kvalmöjligheter.

Black Rock Inns regler och villkor

- Avbokningsregler: 24h före ankomst. Vid sen avbokning eller utebliven ankomst kommer du att debiteras den första natten av din vistelse.
- Incheckning från kl. 14.00 till 19.00.
- Utcheckning kl. 10.00.
- Betalning vid ankomst med kreditkort, betalkort och kontanter. Observera att detta boende kan komma att förauktorisera ditt kort. American Express kreditkortsavgift = 2,75 %.
- Skatter ingår.
- Inklusive frukost.

Allmän

- Receptionens öppettider:
Måndag-fredag: kl. 07.00 - 19.00.
Lördag och söndag: kl. 9.00 - 17.00.
- Inget utegångsförbud.
- Icke-rökare.
- Ingen åldersbegränsning.
- Maximal vistelse på 14 dagar. (Auto-translated from original language)

Kolla tillgänglighet

Checka in
Checka ut
Gäster

Plats

Utrustning