Gratis WiFi
gratis frukost‎

B&B La Costa

Gratis avbokning Boka mer än 2 dagar i förväg för kostnadsfri avbokning.

inga betyg
14 Recensioner
Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Beskrivningen av objektet

La Costa Bed & Breakfast ligger på norra sidan av Montecassinos sluttningar, en vacker bostad nedsänkt i grönt medelhavsbusklandskap: päron, almar, olivträd och agaver. Den ligger bara 900 meter från Cassinos centrum och har två bekväma och smakfullt inredda vindsrum med värme.
BADRUMMET, DELAS AV DE TVÅ SOVRUMMEN, har dusch och hårtork.
Arte povera (vanlig konst) möbler i massivt trä behandlade med bivax.
Dörrar och karmar i kastanjeträ.
Lakan och handdukar av naturlig bomull, tvättade med ekologiska tvättmedel; Linea Mediterranea badrum-duschkit tillverkat av Fratelli CARLI.
I det gemensamma området finns ett frukostrum med ett mysigt vardagsrum där gästerna kan läsa böcker om Cassinos historia (på engelska, tyska, franska och italienska), och det finns en liten trädgård. Kontinental frukost med mat noggrant tillagad i enlighet med regionala lagar; biologisk mat på begäran.

"La Costa" i Cassino var platsen för det blodigaste slaget under andra världskriget; tusentals soldater miste livet här under den bittra vintern 1943-44.
Platsen är därför en sann vagga för Cassinos och dess folks historia.
Det finns historiska fotografier i huset och vi fick extraordinär och extremt sällsynt dokumentation om slaget vid Cassino - i färg och i svartvitt -
Har aldrig publicerat bilder av La Costa, Via Caira, Montemaggio, San Silvestro och andra delar av Cassino under andra världskriget.
Enkla och spontana vittnesmål från soldater som hade en personlig filmkamera i ryggsäcken.
De ger en originell och mycket modern tolkning av en dramatisk sida i Cassinos historia, fortfarande akut aktuell idag.
Opublicerade bilder från invigningen av Cassino-Montecassino vagnlinjen i maj 1930 och invigningen av Mostra del Lavoro italiano i juni 1929 - (Cinecitt Luce Spa)Ansluten till TCI (touring club italiano) 2013-Användning av garage för motorcyklar och cyklar

-användning av verkstad för motorcyklar och cyklar

- Transferservice med fiat panda 4x4 från järnvägsstationen till b&b.

- Följande tjänster är tillgängliga mot en avgift:

- CykeluthyrningGuidade turer (Cicerone Guide Centre) som ges av konsthistoriker eller språkexaminerade som har tillstånd att utöva yrket med provinstillstånd; men deras enastående egenskaper är vänlighet och artighet. (Auto-translated from original language)

Kolla tillgänglighet

Checka in
Checka ut
Gäster

Plats

Utrustning

 • Kostnadsfri

  • gratis frukost‎
  • Lakan ingår
  • Gratis parkering
  • Gratis WiFi
 • Underhållning

  • dvd'er
  • Wi-Fi