Gratis WiFi

Montenegro Backpackers Home Kotor

Gratis avbokning Boka mer än 4 dagar i förväg för kostnadsfri avbokning.

inga betyg
0 Recensioner
Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Beskrivningen av objektet

Välkommen till Montenegro Backpackers Home Kotor (tidigare känt som Montenegro Hostel B&B Kotor), med ett nytt koncept av gästfrihet, vilket kvalificerar vårt boende som i första hand ett hem hemifrån, där du enkelt kan träffa andra människor.

Vi finns i centrum av Gamla stan i Kotor, i det historiska stenhuset, omgivet av de främsta turistattraktionerna.

Boendet är totalrenoverat för säsongen 2024, i goda seder av modern design, vilket ger gästerna en trevlig vistelse, där köket representerar hemmets hjärta. Luftkonditionerade sovsalar med skåp som är tillräckligt stora även för de största ryggsäckarna kommer att ge en trevlig vistelse i städade rum.

Montenegro Backpackers Home Kotor har 3 sovsalar, med totalt 16 bäddar (två sovsalar med 6 bäddar och en sovsal med 4 bäddar). Boendet har reception, delat badrum, toalett, gemensamt kök och allrum.
Solnedgångsturer, eller någon form av fester, organiseras av Backpackers Home Kotor. På det sättet kommer gäster som vill vila inte att störas av gäster som vill ha roligt.
Montenegro Backpackers Home Kotor är en del av Montenegro Hostel Company (öppnade 2009), som har Montenegro Backpackers Home Budva (beläget i den gamla staden Budva), och en resebyrå Montenegro Hostel Travel Agency. Vår byrå har organiserat mer än 40 turer, aktiviteter och transfers i 15 år. Våra skyttlar till Dubrovnik, Tirana och Mostar är mycket populära, liksom våra dagliga turer till alla delar av Montenegro.
För säsongen 2024 förbereder vi några helt nya turer, och en av dem är solnedgångsbåtturer i Kotorbukten, utflykter och transfer till de albanska alperna (byn Theth). Alla erbjudanden för transfers, turer och aktiviteter kan bokas online på vår hemsida, eller så kan du boka dem direkt i vår reception.
Om du vill boka vårt Backpackers Home, vänligen lämna stressen utanför och njut av din avslappnade vistelse hos oss. Innan du gör en bokning kontrollera huvudinformationen om våra villkor, eftersom vi inte vill ha några missförstånd efter din ankomst.

Receptionen är öppen från 12:00 (middag) upp till 20:00 (12:00-20:00)
Incheckning är från 12:00 (tidigast) till 20:00 (senast).
Om du planerar att ta eftermiddagsbussen från Dubrovnik Tirana, eller någon annan stad, och anländer till oss efter kl. 20.00, kommer incheckning inte att vara möjlig, och vi kommer att annullera din bokning. Vi insisterar på gästens integritet efter kl. 21.00, utan någon form av störande, särskilt sen incheckning.
Utcheckning är fram till kl. 11.00 (senast).

OBS: Vi erbjuder inte längre alternativ för sen utcheckning och daglig vistelse. Gäster som har bussavgångar på eftermiddagen, och lämnar ryggsäcken vid busstationen mot en avgift för några euro (dagsbiljett).
I mycket specifika situationer kan vi bara tolerera en timme för den sista incheckningen (fram till kl. 21.00) och utcheckningen (upp till kl. 12.00), men efter den tiden kommer båda inte att vara möjliga.

Det finns inget alternativ för bokning endast för lägre sängar. Vi ger lägre sängar till gästerna lika mycket beroende på deras ankomsttid. Gäster som anländer först får en lägre säng. Men även gäster som stannar längre kan enkelt byta säng från övre till nedre genom att göra önskemål direkt i receptionen.
Vårt Backpackers Home är inte organiserat eller designat för digitala nomader, eller människor som arbetar online. Men det finns en härlig samarbetsplats i närheten, där onlinearbete är möjligt.

Du kan också förvänta dig buller från klubbarna på sommaren (musiken börjar kl. 22.00 och varar upp till kl. 01.00). Lättare sovande bör överväga denna information på största allvar och försöka boka boende på något lugnare ställe.
Frukost ordnas i restaurangen nära boendet. Det är valfritt och ingår inte i priset
Det finns ingen gratis parkeringsplats inne i den gamla stadszonen.
Minsta vistelse är 2 nätter.

Avbokningsreglerna är kostnadsfria upp till 72 timmar före ankomst. Efter att gästen har gjort bokningen kommer Montenegro Hostel Company att debitera den första natten av vistelsen i förväg som deposition, och resten av beloppet betalar gästen vid ankomsten. Om gäster avbokar en bokning minst 3 dagar före ankomst kommer Montenegro Hostel att återbetala det debiterade beloppet. Men om gästen inte avbokar inom 72 timmar före ankomst, återbetalas inte beloppet för den första vistelsen.

Tack för att du tar oss som ditt favoritval den här säsongen, och välkommen :)

Montenegro Hostel Team.

Montenegro Backpackers Home Kotor Policy och villkor:

Avbokningsregler: 3 dagar före ankomst.

Incheckning från 12.00 till 20.00
Utcheckning före 11.00

Betalning vid ankomst med kontanter, kreditkort och betalkort (3 % serviceavgift vid betalning med kreditkort)
Skatter ingår (stadsskatt ingår inte i priset)
Frukost ingår ej

Allmän:
Reception från kl. 12.00 till 21.00
Inga speciella villkor
(Auto-translated from original language)

Kolla tillgänglighet

Checka in
Checka ut
Gäster

Plats

Utrustning

 • Kostnadsfri

  • Lakan ingår
  • Handdukar ingår
  • Gratis WiFi
  • Gratis internetadgang
  • Gratis stadstur
 • Tjänster

  • Kassaskåp
  • Luftkonditionering
  • Kylskåp
  • Hårtorkar
  • Mikrovågsugn
 • Allmänt

  • Rundresa/Kundtjänst
  • Reception (begränsade öppettider)

Fler bed & breakfast i Kotor