Hållbarhetsnivå 1
gratis frukost‎

Yasawa Homestays

Gratis avbokning Boka mer än 2 dagar i förväg för kostnadsfri avbokning.

inga betyg
4 Recensioner
Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Beskrivningen av objektet

Slå klassiska turistorter, upplev riktiga Fiji! Ett autentiskt hemvistelse i en pulserande, riktig fijiansk by. Bungalower vid stranden på oklanderliga vita sandstränder, kajaker och surfbrädor finns i byn. Kuperat och frodigt interiör utmärkt för vandring.

Ströva gärna runt i byn, umgås och fråga allt du behöver hjälp med.

ALLA PRISER INKLUDERAR 3 RIKTIGA MÅLTIDER PER DAG FÖR ALLA GÄSTER I DIN BOKNING. BÅDE HÄMTA OCH LÄMPA MED EN LITEN GLASFIBERBÅT FRÅN DIN FÄRJA TILL NAVOTUA VILLAGE INGÅR I PRISERNA (värde ca 140 FJD).

Tropisk frukost serveras ute på ett bord i skuggan, med utsikt över havet och närliggande öar. Lunch och middag serveras varje dag av en annan familj i byn. Detta är en perfekt chans att lära känna alla i denna lilla vänliga och alltid skrattande by. Interagera, lär dig, koppla av - allt lokalt. Tips: missa inte vänliga kava-sessioner på kvällen.

Flashtoalett och duschfaciliteter är rena. El finns inte, men det går att ladda dina mobila enheter i församlingshuset som har solpanel.

Standard fijiansk byetikett gäller även i vår by.

BESÖKARE MÅSTE PRESENTERA SEVUSEVU (en kavarot) för byns chef vid ankomsten.

Du kan få en kavarot på vilken marknadsplats som helst på Fijis fastland, möjligen till och med i Denarau Marina.

På Yasawaöarna är kava mycket dyrare och inte alltid tillgänglig.

Vänligen använd inte solglasögon eller hattar i byn. Kvinnor bör vara blygsamt klädda när de är inne i byn. I detta avseende anses stranden inte vara en del av byn. (Auto-translated from original language)

Kolla tillgänglighet

Checka in
Checka ut
Gäster

Hållbarhetsnivå 1

Detta vandrarhem har börjat introducera metoder som resulterar i en positiv social och miljömässig inverkan, och förstår grunderna i Trappan till hållbarhet.
Läs mer

Plats

Utrustning

  • Kostnadsfri

    • gratis frukost‎
  • Mat och Dryck

    • måltider finns