Hostel Antigueno

8.6Utmärkt
(530)
  • Gratis WiFi
  • Se alla 29 boenden

Om

Tack för att du läser om oss! Vi är ett holistiskt vandrarhem som är perfekt för nomad- eller långtidsresenärer, och erbjuder en vänlig, avslappnad miljö för att leva med andra resenärer som du och dela erfarenheter. Vi har flera områden att dela på, bord att äta och platser att koppla av i vår trädgård full av flora i vår region. Vår reception är öppen från 06:00 till 21:00 där vi kan hjälpa dig med alla behov du kan ha oavsett om du är inne eller utanför vårt vandrarhem, från att planera turer till de mest besökta vulkanerna från Antigua, Pacaya Volcano som är en 6 timmars rundtur och kan göras i morgon eller eftermiddag och Acatenango Volcano som tar dig med på en campingupplevelse bredvid den majestätiska Fuego Volcano, den mest aktiva vulkanen i Centralamerika, eller schemalägga en transfer till din nästa destination inom och/eller utanför landet, antingen till nationella turistplatser som t.ex. som Lake Atitlán full av platser var och en med sin egen charm, Chichicastenango-marknaden där du hittar många hantverk från alla regioner i landet, vår majestätiska Semuc Champey-djungel, vår vackra Rio Dulce dit du kan besöka vårt Garifuna-arv i Livingston, eller Mayans huvudstad Tikal, samt internationella landtransporter till Mexiko, Honduras, El Salvador, Nicaragua, etc. Vi skulle älska att kunna hjälpa dig med någon av dessa destinationer eller åtminstone svara på dina frågor angående dem. Vi grundades 2013 och vi har fokuserat på att ge dig en trevlig upplevelse och från början har vi arbetat med vår ständiga förbättring. Vi har en mängd olika boenden att försöka anpassa till alla typer av resenärer, från det vanligaste i ett vandrarhem som är en "dorm" ett delat rum med delade badrum där resenärer delar utrymme och bor med varandra, vi har också en Sovsal med eget badrum som rymmer upp till 6 personer och kan bokas komplett för en familj eller en grupp vänner. Vi har privata rum som använder de allmänna badrummen vilket ger ett bekvämare pris för de som vill ha lite mer avskildhet eller privata rum med eget badrum som ger dig fullständig integritet. För den som inte är van vid eller inte vet vad ett vandrarhem är, är det en tillgänglig plats där du kan knyta an till andra resenärer och få en mer intim upplevelse av platsen du besöker. Vanligtvis en plats med sin egen personlighet som kommer att ge dig en oförglömlig och unik upplevelse på grund av dess säregenhet. Vi erbjuder ett gemensamt kök för gästerna från 10:00 till 20:30. Precis som vi har varmvatten i alla våra duschar. Vi älskar både nationella och internationella turister som vill ha en upplevelse i en miljö nära allt men borta från vimlet så att de kan njuta av en välförtjänt vila. Vi hoppas att vara ditt val idag och för framtida besök i denna vackra koloniala stad Antigua Guatemala. (Auto-translated from original language)

Regler för boendet

t_ Policy

Checka in

15:00 - 21:00

Checka ut

tills 11:00

t_ Policy

Skatt tillkommer

Utrustning

Lakan ingår
Gratis bykort
Handdukar ingår
Gratis WiFi
Kassaskåp
Cykelparkering
BBQ
Mötesrum

Recensioner

Bodde på Mar 2024
10
A
anmzqBqgKV01aywK
Female, 18-24, USA
Really liked this hostel, rooms have dividers between the beds which is really nice, in a good area in relation to restaurants/food.
Bodde på Mar 2024
9.4
C
clarebowman_17216
Couple, 25-30, Ireland
Comfortable, quiet stay in Antigua. We appreciated the free beer for Semana Santa. The garden area is relaxing. Our room was spacious & clean. Would stay again if back in Antigua.
Bodde på Apr 2024
9.1
A
a79aOk11ZdtMFGow
Female, 18-24, Denmark
A little oasis in Antigua, would definitely recommend:) it social in the tranquilo way, not music and party but just chilling and talking over a beer with the other guests:)

Plats

1a Calle Oriente No.15 La Antigua Guatemala, 1a Calle Oriente No.15 La Antigua Guatemala, Antigua, Guatemala
0.7km från city
map