Hostelworld.com

Grupp med 15 eller fler personer?"

Kontakta vårt Gruppreseteam direkt för en skräddarsydd lösning för din grupp"

YHA Oxford

Grupp med 15 eller fler personer?"

Kontakta vårt Gruppreseteam direkt för en skräddarsydd lösning för din grupp"

Priser
karta
Recensioner
8.7
Utmärkt 1074 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 9.1
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 7.9
  • Utrustning 8.4
BOKA NU
8.7
Utmärkt 1074 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 9.1
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 7.9
  • Utrustning 8.4

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
29 jun 2018
8.6

일단 옥스퍼드역바로 옆이라서 좋았습니다. 옥스퍼드시내랑은 걸어서 15분정도 걸리지만 기차역,버스정거장이랑 모두 가까워서 짐 많은 사람들에게 좋습니다. 6인실 썼는데 방은 넓었지만 그닥 청결하진 않았습니다. 그리고 방 안에 있는 샤워실이 매우매우매우 작아요!!!그냥 밖에 공용화장실 쓰세요. 안기다리고 쓸 수 있더라고요. 스텝들 친절하고 헤어드라이기 빌려주고 좋았습니다.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
Se svar från boendet

Thank you kindly for a very good rating you've given us! Regards Peter

28 jun 2018
9.7

如果只是途径短途停留的话,这里一定是首选。

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Dear Guest. Thank you for a very high rating for our hostel. Best regards Peter

  • sherylbillington5925
  • Nya Zeeland, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 2 Recensioner
22 jun 2018
9.4

Wonderful, roomy hostel. I really enjoyed the communal reception area and entertainment provided there. The receptionists went out of their way providing help, made me welcome and the pot of tea just what I needed.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
Se svar från boendet

Dear Guest Thank you for your kind words. We are very happy that you had a great stay with us! Regards Peter

21 maj 2018
9.7

The location is super convenient, and the staffs are very willing to help.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Thank you for a very good rating! Regards Peter

18 maj 2018
7.4

Nice Hostel, clean and good equipped. Staff was friendly and helpful. Only downside ist, that I found the hostel was lacking in Atmosphere. Besides that I would recommend

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
12 maj 2018
9.7

Excellent staff and great atmosphere....really enjoyed my stay

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
Se svar från boendet

Thank you for your kind words! Regards Peter

8 maj 2018
8.9

SUPER! Je recommande!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
Se svar från boendet

Thank you very much for recommending our little big Hostel!

  • Anonym
  • Skottland, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 maj 2018
9.1

Excellent hostel.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Thank you for a perfect rating!

2 apr 2018
7.7

It’s located right behind of the train station but a bit further away from the city centre. Toilets and common areas are quite clean and they have nice kitchens for cooking.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
30 mar 2018
8.3

We had a nice stay here in a private room. Nothing fancy but was just perfect for us.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
Se svar från boendet

Dear Guest Thank you for your input! Regards Yha team

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 36 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.

×