Hostelworld.com

Grupp med 15 eller fler personer?"

Kontakta vårt Gruppreseteam direkt för en skräddarsydd lösning för din grupp"

The Cuba Hostel

Grupp med 15 eller fler personer?"

Kontakta vårt Gruppreseteam direkt för en skräddarsydd lösning för din grupp"

Priser
karta
Recensioner
8.9
Utmärkt 1452 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.1
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 9.8
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 8.8
  • Renlighet 8.3
  • Utrustning 8.4
BOKA NU
8.9
Utmärkt 1452 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.1
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 9.8
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 8.8
  • Renlighet 8.3
  • Utrustning 8.4

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Finland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 jan 2018
9.1

I had a pleasant stay at this hostel, the location is great and it's perfect for young travellers. A great plus with the hostel is that they have a living room, which makes it easy to get to know new people. And you find everything you need, like for example a hair dryer and a computer.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
30 dec 2017
10.0

Comme à la maison. Personnel sympa et serviable. Clientèle plutôt jeune 20-30 ans. Je recommande vivement.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
29 dec 2017
9.1

Всё очень понравилось, тёплая атмосфера, уютно, спокойно. Отдельное спасибо администраторам Дарье и Вадиму. Ответственные сотрудники, приятные в общении, всегда помогут и ответят на любой вопрос. Ребята действительно работают, милые, общительные, оставляют приятные эмоции.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
25 dec 2017
10.0

Perfect location, cool staff, I really enjoyed my days there!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • nigel1501834
  • Australien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 dec 2017
10.0

A comfortable place with everything you can need and expect from a hostel. The absolutely best thing about it is the location. Close to lots of small bars and restaurants and a 2 minute walk from the main street in the city. Perfect for exploring St Petersburg. All main attractions are within walking distance and the Metro is 5 minutes away. The staff are very friendly and the 24 hour receptions is very helpful.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Par, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
20 dec 2017
9.7

We got a double room and it was great! Everything really clean, cozy and comfortable. The price was really great as well. Good location as well. The only "problem" was the shower, that was not that good. But overall, I really recommend it.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
17 nov 2017
9.7

Good place for a good price.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
6 nov 2017
10.0

Очень понравился хостел! Отличное месторасположение - в самом центра, минута до Невского, при этом не шумно! Удобные кровати, кухня, общие комнаты, дружлюбный персонал, уборка каждый день, стирка, чай, кофе - что еще может быть нужно?! Обязательно вернусь и привезу друзей! Советую!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 nov 2017
8.6

Excelente ubicación y el personal muy amable!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
30 okt 2017
5.7

The only positive thing about this hostel is its location... staff was not very helpful, but thumbs up to the housekeeper. the heater initially doesn't work, and blackout happens few times, and due to this we were requested to switch off our heater. the room was too damn cold.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.

×