Hostelworld.com

Grupp med 15 eller fler personer?"

Kontakta vårt Gruppreseteam direkt för en skräddarsydd lösning för din grupp"

Podstel Bucharest

Grupp med 15 eller fler personer?"

Kontakta vårt Gruppreseteam direkt för en skräddarsydd lösning för din grupp"

Priser
karta
Recensioner
 • Värde för pengarna 9.8
 • Säkerhet 9.7
 • Plats 9.3
 • Personal 9.9
 • Atmosfär 9.7
 • Renlighet 9.8
 • Utrustning 9.5

Plats

Olimpului Street No 13,

Vägbeskrivning Till Boende

Översatt av Google
Från flygplatsen (Banaeasa eller Otopeni):

Ta Express-buss nr 783 till Unirii Square, sista stopp. Se till att du går av vid ändhållplatsen, har Unirii Square 2 stops.When gå av 783, gå till höger ca 200 meter och du får Bibescu Voda Street. Gå rakt tills du kommer till Calea Serban Voda Street och fortsätta att gå tills du hittar Principatele Unite Street på höger sida. Att åka på Principatele Unite, är vår gata den tredje på vänster, Olimpului Street. Du hittar oss på nr 13, en svart och gul grind. Kom in och njut av trevlig stämning!
När du måste gå några små gator för att nå vårt vandrarhem, rekommenderar vi att du skriver ut en karta, som du hittar genom bilderna.

Från Attitude (Gara de Nord):

Gå till "Gara de Nord 1" tunnelbanestation och få på den gula linjen som går till Pante. I den 7: e stopp gå av tåget vid Unirii Square (Piazza Unirii) och ta en rätt och komma ut ur tunnelbanan. Som du uppför trapporna för att komma ut, fortsätt gå rakt och ta första höger. Denna korta gata tar dig till Serban Voda Street, ta vänster på Serban Voda Street och gå i riktning mot den stora kyrkan. När du passerar kyrkan, ta första gatan till höger, Principatele Unite Street och sedan det tredje på vänster sida, kommer Olimpului Street.You hittar oss på nr 13, en svart och gul grind. Kom in och njut av trevlig stämning!
När du måste gå några små gator för att nå vårt vandrarhem, rekommenderar vi att du skriver ut en karta, som du hittar genom bilderna.

Både Gara de Nord och flygplatsen är det främsta målet för turist bedrägerier och luren taxibilar. Var försiktig och inte ta första taxi som inbjuder. En vanlig biljettpris från Gara de Nord är lei max (cirka 3,5 euro) 15 och från Otopeni (OTP) är 45 lei max (10 €).
Flygplatsen har två kontor för att ringa en taxi, de är precis intill kassan området, be om en billig taxi, kommer det att vara där direkt. Det finns också flygbussen, nej 783, vilket driver också på natten, lämnar Avgångar varje 40 minuter under natten och var 15 minuter under dagen.
Tågstationen har några ärliga taxichaufförer också, men du måste titta runt lite. De flesta av de ärliga taxibilar har priset skrivet på dörren, vilket är maximalt 1,4 lei / km. När du hittar denna typ av hytter, be eller tala om för dem att du betalar max 15 lei för att få dig till Olimpului Street. Det bästa sättet att ta sig hit under dagen använder tunnelbanan, men om du anländer under natten finns det buss nr N117 som lämnar dig vid Piata Victory, passerar Gara de Nord var 40 minuter. Busshållplatsen ligger på Grivita Street.
 • Värde för pengarna 9.8
 • Säkerhet 9.7
 • Plats 9.3
 • Personal 9.9
 • Atmosfär 9.7
 • Renlighet 9.8
 • Utrustning 9.5
Läs alla recensioner BOKA NU

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.

×