Hostelworld.com

Grupp med 15 eller fler personer?"

Kontakta vårt Gruppreseteam direkt för en skräddarsydd lösning för din grupp"

Namoa Hostel Vila Madalena

Grupp med 15 eller fler personer?"

Kontakta vårt Gruppreseteam direkt för en skräddarsydd lösning för din grupp"

Priser
karta
Recensioner
8.4
Utmärkt 146 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.2
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 9.2
  • Personal 8.2
  • Atmosfär 7.6
  • Renlighet 8.6
  • Utrustning 8.4
BOKA NU
8.4
Utmärkt 146 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.2
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 9.2
  • Personal 8.2
  • Atmosfär 7.6
  • Renlighet 8.6
  • Utrustning 8.4

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
16 dec 2017
8.6

UM bom hostel mas o WiFi nao funciona nos quartos ou nas areas comuns. O único lugar onde o wifi realmente funciona eh na recepção

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
10 dec 2017
6.0

I've meet many nice persons who working there, the spaces (like kitchen, dyning room) are good and the price is not high; the place is safe by the street. Somethings that i didn't like: nothing to say about the cleaning of the bathroom but the room was dusty, maybe it's difficult to remove them but i found a bed bug in my backpack (was my first hostel) and i think that they should do something; one night in the week the owner made a grill with his friends and they continue until 1:00 to be loud.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
20 nov 2017
6.3

The hostel could be great but there was a big problem. We slept in the big room with 8 brazilian workers. They used to wake up really early doing big mess and go to sleep really early. We didn't spend good time in that hostel.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
19 okt 2017
9.1

Bem localizado, 10 mim do metrô, bairro ótimo, muitas opções ao redor. Limpeza em dia, staff atencioso e prestativo. Recomendado, inclusive para grupos.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 sep 2017
9.1

Equipe educada, disposta a ajudar, quartos simples mas com o que precisamos, ótima localização do hostel, perto de comercio e barzinhos.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
29 jul 2017
9.4

It was a nice hostel, the people working there were nice and helpful when we asked them for directions, very close to the metro and the bars of Vila Madalena

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
28 jul 2017
10.0

Adoro me hospedar neste hostel, ambiente agradável, funcionário muito prestativo e uma ótima localização. único ponto negativo é o sistema de Wi-Fi que deixa a desejar.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
28 jul 2017
8.3

Really comfortable hostel. Nice beds and really soft sheets, all with individuals power points. Maybe not the best place if you're looking to party but if what you want is a nice place to sleep definitely recommend it !

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
27 jul 2017
8.0

O hostel é bonito e aconchegante, os funcionários são gentis. É perto do metro Vila Madalena, o que facilita a viagem, e está próximo de bares, padarias e farmácia.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Mexiko, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 jul 2017
9.7

Buen hostal, las personas que están atendiendo hablan inglés, español y portugués. Muy preparados y amigables. Muy abiertos y un ambiente tranquilo.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.

×