Hostelworld.com

Grupp med 15 eller fler personer?"

Kontakta vårt Gruppreseteam direkt för en skräddarsydd lösning för din grupp"

Hostel Temza

Grupp med 15 eller fler personer?"

Kontakta vårt Gruppreseteam direkt för en skräddarsydd lösning för din grupp"

Priser
karta
Recensioner
9.0
Superb 1121 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.3
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 9.3
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 8.3
  • Renlighet 9.2
  • Utrustning 8.7
BOKA NU
9.0
Superb 1121 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.3
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 9.3
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 8.3
  • Renlighet 9.2
  • Utrustning 8.7

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
17 apr 2018
10.0

Lovely hostel everything I would expect as a seasoned traveller. The reason for the 10 score is because Zora (Dawn in English) on reception helped me plan my trip fantastically I saw everything I wanted to see and her local knowledge added so much to the experience. Thank you for that

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • laurapaillusson3129
  • Frankrike, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 apr 2018
9.1

Auberge de jeunesse située entre la station de bus et le centre ville. Chambre tres propre, lit confortable. Petit salon et petite cuisine avec tout ce qu'il fat de basique. Manque de douche. Personnel arrangeant.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
8 apr 2018
10.0

Really good hostel, I totally recommend it.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
30 mar 2018
9.7

Great hostel close to the city center (about 5-8min walk). The staff were extremely helpful and nice! And there was a full kitchen close to our room!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
26 mar 2018
8.9

Me gustó mucho. La habitación donde estuve era un apartamento bastante amplio con su baño y cocina aparte. El staff era amable y todo estaba bastante limpio. Volveré.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
24 mar 2018
9.1

Bom custo benefício, localização ótima, supermercado perto. A única coisa é que o fogão só tem duas bocas e as vezes a cozinha fica congestionada

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • elliothall7174
  • Kanada, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 mar 2018
7.7

Good hostel but not much of a common space and the kitchen was very small

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
14 mar 2018
9.4

Amazing & friendly staff. Good location for the train station. Clean rooms. Cheap & good laundry service. Staff really were the best.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • fomtokyo5294
  • England, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 mar 2018
10.0

Great value for money

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • erenedigs2261
  • USA, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 feb 2018
10.0

I liked hostel very much, especially backyard with cute cats running around in snow

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 36 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.

×