Hostelworld.com

Grupp med 15 eller fler personer?"

Kontakta vårt Gruppreseteam direkt för en skräddarsydd lösning för din grupp"

Hostel Old Plovdiv

25 maj 2018 , 3 Nätter
2 Gäster

Grupp med 15 eller fler personer?"

Kontakta vårt Gruppreseteam direkt för en skräddarsydd lösning för din grupp"

Priser
karta
Recensioner
9.6
Superb 700 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.8
  • Säkerhet 9.8
  • Plats 9.9
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 9.2
  • Renlighet 9.8
  • Utrustning 9.3
BOKA NU
9.6
Superb 700 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.8
  • Säkerhet 9.8
  • Plats 9.9
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 9.2
  • Renlighet 9.8
  • Utrustning 9.3

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
21 maj 2018
8.9

L’auberge est magnifique grâce à sa décoration typique. Le lit était vraiment confortable et le dortoir très calme. L’emplacement est idéal au cœur de la vieille ville de Plovdiv. Le petit déjeuner est copieux et très bon. Dommage que l’on ne met pas renseigné lorsque j’ai voulu avoir des informations pour louer une voiture... Le reste était vraiment top pour moi !

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • franciscohmoretti2363
  • Argentina, Man, 25-30
  • Entusiastisk resenärer
  • 19 Recensioner
15 maj 2018
9.7

Muy bueno! Para destacar la excelente ducha, limpieza, y el desayuno!! Recomendable.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
14 maj 2018
10.0

Ostello bellissimo, ideale anche per riposarsi qualche giorno. La zona è perfetta, in mezzo al centro storico e attaccato alla zona degli artisti, ideale per girare a piedi. Potrete trovare qualche problema con i taxisti nel farvi portare o farvi venire a prendere perché la zona è a traffico limitato. Organizzano interessanti gite giornaliere in alcuni siti dei dintorni (compreso il mega monumento a forma di ufo del periodo socialista). Consigliato.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 maj 2018
10.0

My friend and I were happily impressed by everything in this hostel, beyond any expectations. The welcome is so warming, the interior design is unique and cozy. The hot drinks 24/7 and the home made lemonade and the chilled cats around made us want to extent our stay. It is central and in the best part of Plovdiv, the old town, walking distance to the main sites. Thank you for everything you did for us!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
11 maj 2018
9.7

旧市街のなかでも閑静なところにあり、古い雰囲気がよく、親切なスタッフと、清潔な部屋とトイレ、シャワールーム。無料の朝食は無料とは思えないほどしっかりしていて、豆から淹れるコーヒーも美味しい。中庭でのんびりするのも最高です。

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
6 maj 2018
10.0

What a great place!! One of the best hostels I've ever stayed in. Beatiful house in a great part of town. No bunk beds, very good breakfast, nice garden. Really really outstanding!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
6 maj 2018
10.0

One of the Best value Hostels I’ve ever stayed. Amazing experience. Clean and Comfortable. Ivan was so helpful in every aspect. I wanna go back asap.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 maj 2018
7.1

Hostel was great to stay in but lot of old impatient people stayed their who spoilt my experience because they created such a bad atmosphere arguing amongst themselves- so your are probably thinking what’s that got to do with the hostel? Absolutely nothing except the old dudes were literally screaming at each other an banging doors until 2am I got no sleep then around 9am I was quietly talking to some guests and we laughed not particularly loud but the guy on reception us to Be quite eh?

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
30 apr 2018
9.7

I loved my stay at the Hostel Old Plovdiv. Awesome staff, comfortable bed, old style building, great location. I liked the breakfast, they ask you what kind you want and bring it to you. I met very interesting travelors staying here. I had a great time! Highly recommended!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
21 apr 2018
10.0

Our stay was amazing! The staff was so warm and kind and the rooms were perfect :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 36 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.

×