Hostelworld.com

Grupp med 15 eller fler personer?"

Kontakta vårt Gruppreseteam direkt för en skräddarsydd lösning för din grupp"

Gracia City Hostel Barcelona

Grupp med 15 eller fler personer?"

Kontakta vårt Gruppreseteam direkt för en skräddarsydd lösning för din grupp"

Priser
karta
Recensioner
8.1
Utmärkt 776 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.3
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 9.2
  • Personal 8.6
  • Atmosfär 7.3
  • Renlighet 7.6
  • Utrustning 7.6
BOKA NU
8.1
Utmärkt 776 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.3
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 9.2
  • Personal 8.6
  • Atmosfär 7.3
  • Renlighet 7.6
  • Utrustning 7.6

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
10 apr 2018
6.6

Not comfortable

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • alexandramills179359
  • USA, Kvinna Group, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 apr 2018
10.0

Staying again next time I am in Barcelona. Good facilities and great breakfast to start your day with.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • laurastevens6485570
  • USA, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 apr 2018
10.0

The hostel is near the metro and very family friendly. We had a great weekend in Barcelona thanks to Gracia City hostel.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • adelaidelascoumes7132
  • Frankrike, Par, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 apr 2018
8.9

Chambre très correcte pour le prix. Bon Petit déjeuner. Sanitaires propres à part les douches qui manquent assez d'hygiène. Élément rapport qualité prix Bon emplacement

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • MARIANOEBARCENA8374
  • Argentina, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
30 mar 2018
8.9

Muy recomendable el hostel, principalmente por la buena atención y la ubicación del lugar. Lo recomiendo!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
28 mar 2018
7.4

Overall this hostel is a great place to stay if you’re looking for a quiet place to sleep, all the staff are lovely and the entire hostel is cleaned regularly. The hostel is extremely secure and as a female solo traveller I felt extremely safe. However if you’re an English speaker looking to make new friends, this may not be the place for you as most of the residents at the time I was here didn’t speak any English, but still overall a really great experience!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
27 mar 2018
8.6

Très bien situé dans un quartier calme. Pour chaque lit il y a 2 prises de courants. (Très pratique) le déjeuner est compris et bien fournis. Le seul point négatif est qu'il n'y a pas beaucoup de douches ou d'espace dans les douches et que le drap du matelas est trop petit pour recouvrir le matelas pendant la nuit je devais sans cesse refaire mon lit si je ne voulais pas dormir sur le matelas. Mais outre cela, l'hôtel était vraiment chouette et bien Situé.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
25 mar 2018
2.9

Pésima atención, los baños super sucios, deje comida para otros huéspedes y se la agarró la de limpieza, para hacer el check out tuvimos que buscarlos por todo el hostel porque no aparecían, la habitación al lado de recepción y en ningún momento tuvieron respeto por hacer silencio para que pudiéramos descansar. Pésimo el hostel.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • carleycockrum5628
  • USA, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 mar 2018
10.0

I really appreciated the luggage storage space that was provided under the beds as well as the separate boy/girl bathrooms. The room was a little warm at night but overall a great experience.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
24 mar 2018
5.1

No recomiendo este hostel. En mi llegada la recepcionista (morgana) nos mostro la mitad de las cosas. Los trabajadores de la recepcion tuvieron constantes conflictos peleas y gritos durante mi estadia (de madrugada y mañana). Si vas a mitad de horario de desayuno, faltan cosas y no se reponen todo el tiemp (es si tenes suerte tomas el desayuno completo). El encargado del desayuno despues de su trabajo estorba durante todo el dia en los espacios comunes y es un poco mal educado y desubicado.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 36 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.

×