Hostelworld.com

Grupp med 15 eller fler personer?"

Kontakta vårt Gruppreseteam direkt för en skräddarsydd lösning för din grupp"

Far Home Atocha

Grupp med 15 eller fler personer?"

Kontakta vårt Gruppreseteam direkt för en skräddarsydd lösning för din grupp"

Priser
karta
Recensioner
9.0
Superb 670 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.2
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.5
  • Personal 8.5
  • Atmosfär 8.3
  • Renlighet 9.4
  • Utrustning 8.8
BOKA NU
9.0
Superb 670 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.2
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.5
  • Personal 8.5
  • Atmosfär 8.3
  • Renlighet 9.4
  • Utrustning 8.8

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • USA, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 okt 2018
10.0

Perfect, wonderful, just great!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • sarahgracefitzgerald19884600
  • Kanada, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 2 Recensioner
6 okt 2018
7.4

I like this spot and I've stayed there twice, but the bathroom and shower facilities are very annoyingly laid out and service too many beds. Very comfy beds but the ladders to the top bunks are a bit treacherous. I love how clean the place is and its locations is amazing.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 okt 2018
6.6

El hostel se encuentra bien ubicado solo pondria algunos puntos negativos: -El personal de recepción, en especial uno de los chicos españoles que atiende por las tardes es rudo y cero disponibilidad para ayudar al huesped. (odia su trabajo y eso se nota). -solo hay dos duchas por planta y estos son mixtos. No tienes espacio para poner tus cosas y eso lo hace extremadamente incómodo -si te provoca tomar algo como una simple coca cola, OLVIDALO!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Cherriman507
  • Panama, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 okt 2018
9.7

Excelente ubicación, un lugar limpio, nitido, cómodo, accesible (tienen facilidades para discapacitados) cuartos espaciosos, con lockers privados, suficientes baños en cada piso, buena música sonando 25/7, área común con espacio/facilidades para usar laptop/compu, cocina, terraza, sillones, etc. El lugar está muy bien equipado y el precio es summente económico para el nivel de calidad que ofrecen. ¡totalmente recomendado!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
3 okt 2018
9.4

This hostel was very clean & safe and in such an ideal location. Basically as soon as I stepped outside I was in the centre of the city with tons of restaurants and shops close by. Staff was very nice and helped me whenever I needed it. The outside courtyard is an amazing place to chill or eat dinner. You have to pay extra for breakfast which is too bad, but it also got me out of the hostel sooner.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
20 sep 2018
10.0

Hostel muy lindo. Cuartos y baño amplio. Muy limpio. Área común y cocina hermosos. Desayuno muy rico. A buena distancia de estación de metro. Recomiendo.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
20 sep 2018
8.0

Muy cerca de la estación de Atocha y servicios alrededor.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
10 sep 2018
10.0

Muy recomendable. La limpieza excelente, la ubicación excelente y el personal increible.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • blmverdugo
  • Mexiko, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 sep 2018
8.6

Excelente ubicación y camas muy cómodas ;)

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
3 sep 2018
9.7

Fantastic place. All the equipment are in a good condition. Except the AC is a bit of too cold

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 36 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.

×