Hostelworld.com

Grupp med 15 eller fler personer?"

Kontakta vårt Gruppreseteam direkt för en skräddarsydd lösning för din grupp"

Brisbane City YHA

Grupp med 15 eller fler personer?"

Kontakta vårt Gruppreseteam direkt för en skräddarsydd lösning för din grupp"

Priser
karta
Recensioner
8.1
Utmärkt 1479 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.8
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 8.0
  • Personal 8.4
  • Atmosfär 7.5
  • Renlighet 8.1
  • Utrustning 8.0
BOKA NU
8.1
Utmärkt 1479 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.8
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 8.0
  • Personal 8.4
  • Atmosfär 7.5
  • Renlighet 8.1
  • Utrustning 8.0

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
7 sep 2018
9.1

Standard YHA, it’s a clean and modern hostel. The location is not ideal. Also they charge you to store your bags before/after check-in/check/out.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
19 aug 2018
10.0

I couldn't visit but they refunded kindly.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
14 aug 2018
4.0

No Wi-Fi free in bedroom and too many beds in room. The photos above are a lie

    • 2.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • shonaharrower3333444
  • Australien, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 aug 2018
10.0

My stay was great had a great time in Brisbane thanks . All good .

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
9 aug 2018
9.1

It`s amazing, but a little expansive. :)

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
5 aug 2018
4.9

Set in a room just above the railway you can hear trains like they where in your room , one every five minutes. Big hostel with no personality, seems more a motel. Since I have visited other two hostels in Brisbane I can tell you that this is the more expensive and you can find cheaper and better ones. Peace

    • 2.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • hyacinth_haydee907
  • Filippinerna, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 2 Recensioner
2 jul 2018
8.9

We booked different rooms with my friends but decided to get a private 2 bedroom with private toilet. Staffs are friendly and approachable if u have questions about touring the city. It is near coles grocery store so getting snacks for the tours are easy. Near train tracks and passing trains can be heard in the room. Nearest train station is 5-10minutes walk. Wifi is limited and not that fast. Over all it was good staying in yha brisbane with cleanliness and friendly staffs.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Mike3005
  • Australien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 jul 2018
9.1

Cool rooftop. Doors are heavy and clunky and loud! Train line is close. Bring ear plugs!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
18 jun 2018
10.0

Awesome hostel, one of my favourite although the pub quiz is more of a cafe quiz. 😁

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • cmcknight919727
  • Irland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 jun 2018
10.0

I stayed here for a few weeks during my time in Brisbane and I couldn’t fault it! The staff were really friendly and the place was always clean! Loved my stay here!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 36 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.

×