Hostelworld.com

Grupp med 15 eller fler personer?"

Kontakta vårt Gruppreseteam direkt för en skräddarsydd lösning för din grupp"

Birmingham Central Backpackers

22 aug 2018 , 3 Nätter
2 Gäster

Grupp med 15 eller fler personer?"

Kontakta vårt Gruppreseteam direkt för en skräddarsydd lösning för din grupp"

Priser
karta
Recensioner
8.2
Utmärkt 2627 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 8.0
  • Plats 7.8
  • Personal 8.8
  • Atmosfär 8.1
  • Renlighet 8.1
  • Utrustning 7.9
BOKA NU
8.2
Utmärkt 2627 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 8.0
  • Plats 7.8
  • Personal 8.8
  • Atmosfär 8.1
  • Renlighet 8.1
  • Utrustning 7.9

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • sandrinebrabant3982
  • Frankrike, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 5 Recensioner
15 aug 2018
8.9

Véritable auberge de jeunesse, accueil chaleureux, ambiance conviviale favorable aux rencontres entre voyageurs. Très bon rapport qualité prix. Proche du centre ville mais le quartier ne m'a pas paru rassurant pour sortir seule le soir. La literie est vétuste.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
13 aug 2018
9.7

Located in a central part of town, the hostel is clean and seemed to have a good atmosphere.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
10 aug 2018
9.7

The location is very near bus/RW stations and city centre. But the nearby district is rather depressing. The staff was very helpful. The kitchen is very small but the breakfast was very nice (even with fruits).

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 aug 2018
9.1

Awesome atmosphere and incredible staff!!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
2 aug 2018
9.7

I just stayed one night as I had to go to the airport in the morning so I missed breakfast. The staff was very friendly and the rooms were quiet and tidy, exactly what I needed. I was even upgraded to a smaller room for no extra fee. I will come back! Thanks :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
23 jul 2018
10.0

Wonderful

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
23 jul 2018
8.9

My partner and I stayed at BCB for 2 nights and really enjoyed it. There was a great vibe in the common rooms, dorms rooms were comfy and clean. Would recommend!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • amandinebarrais15461
  • Frankrike, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 9 Recensioner
18 jul 2018
8.0

Great stay at BCB, good meetings and a family atmosphere just like we love it ! The kitchen is not big but it's functional. The girl at the reception was adorable and gives me a lot of informations. Maybe a little thing to say about the 12 bed in this little dormitory and a street quite nosy...don't forget your earplug !

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
14 jul 2018
7.7

The staff was really friendly and helpful. I felt uncomfortable with my roommate and was able to change rooms. The WiFi was good in the common room but sucked in the dorm room. The shower in the dorm room was clean and the room itself was also clean. The hostel is in a back street and I always felt a bit uncomfortable to walk there on my own.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
14 jul 2018
9.1

性价比很强!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 36 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.

×