Hostelworld.com

Grupp med 15 eller fler personer?"

Kontakta vårt Gruppreseteam direkt för en skräddarsydd lösning för din grupp"

Birmingham Central Backpackers

25 okt 2018 , 3 Nätter
2 Gäster

Grupp med 15 eller fler personer?"

Kontakta vårt Gruppreseteam direkt för en skräddarsydd lösning för din grupp"

Priser
karta
Recensioner
8.3
Utmärkt 2672 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 8.1
  • Plats 8.0
  • Personal 8.9
  • Atmosfär 8.3
  • Renlighet 8.0
  • Utrustning 8.0
BOKA NU
8.3
Utmärkt 2672 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 8.1
  • Plats 8.0
  • Personal 8.9
  • Atmosfär 8.3
  • Renlighet 8.0
  • Utrustning 8.0

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
31 aug 2018
8.9

breakfast and tea/coffee for free was absolutely amazing! And the lady at the reception was great :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • ruthystewart7711
  • England, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
31 aug 2018
7.1

Relaxed atmosphere, surpringly good breakfast! Friendly staff, really helpful. My second night was unplanned as I missed train home and they were very understanding at 11:15pm when I rang, stranded! Good location despite looking dodge at night- really close to centre/stations & right in cool Custard Factory area with great street art. Refurbed showers in separate non-reception building were lovely. Older shower room upstairs in main block bit shabby but works well. Overall great value for money.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • brondwynm5567
  • Australien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 aug 2018
9.1

One of the best I've stayed in, free breakfast was perfect although the lockers we're not in the rooms which made things hard.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
22 aug 2018
10.0

thank you

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
20 aug 2018
10.0

Great place to stay

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • schoenfeldsascha915
  • Tyskland, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 aug 2018
8.3

It is a nice, colorful and cosy place. We enjoyed our stay.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • sandrinebrabant3982
  • Frankrike, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 7 Recensioner
15 aug 2018
8.9

Véritable auberge de jeunesse, accueil chaleureux, ambiance conviviale favorable aux rencontres entre voyageurs. Très bon rapport qualité prix. Proche du centre ville mais le quartier ne m'a pas paru rassurant pour sortir seule le soir. La literie est vétuste.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
13 aug 2018
9.7

Located in a central part of town, the hostel is clean and seemed to have a good atmosphere.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
10 aug 2018
9.7

The location is very near bus/RW stations and city centre. But the nearby district is rather depressing. The staff was very helpful. The kitchen is very small but the breakfast was very nice (even with fruits).

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
6 aug 2018
9.1

All'apparenza può dare una brutta impressione, invece mi sono trovato veramente bene, ho passato solo una notte ma ho avuto modo di assaporare ogni particolare. La sala comune è veramente bella e accogliente, si ha la possibilità di fare tantissime cose. La cucina è piccola ma ben fornita e devo dire pulita. La camera spaziosa e molto arieggiata, i letti sarebbero da cambiare, ormai consumati. La posizione è perfetta, vicinissimo alla stazione e a 10minuti dal centro. Consigliatissimo.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 36 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.

×