Hostelworld.com

Grupp med 15 eller fler personer?"

Kontakta vårt Gruppreseteam direkt för en skräddarsydd lösning för din grupp"

B&B Bella Trapani

Grupp med 15 eller fler personer?"

Kontakta vårt Gruppreseteam direkt för en skräddarsydd lösning för din grupp"

Priser
karta
Recensioner
8.3
Utmärkt 95 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.0
  • Säkerhet 8.0
  • Plats 8.0
  • Personal 9.0
  • Atmosfär 6.0
  • Renlighet 10.0
  • Utrustning 8.0
BOKA NU
8.3
Utmärkt 95 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.0
  • Säkerhet 8.0
  • Plats 8.0
  • Personal 9.0
  • Atmosfär 6.0
  • Renlighet 10.0
  • Utrustning 8.0

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
20 okt 2017
10.0

I had a room in the second floor, the bathroom used only by me. Big breaktfast every morning in the kitchen with ham, cheese, olives, bread, coffee.... Location is a few steps from the port and very close to the historic centre. Upon arriving the owner gave me a map and explained everything, where to go and how...in the rooms are prints of bus timetables etc. Really nice atmosphere. Will come again if in Trapani.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
23 sep 2017
10.0

Ho soggiornato una sola notte, ma il Sig. Ignazio è stato estremamente gentile e prodigo di consigli su cosa fare, dove andare e come muovermi. Il B&B è molto carino, confortevole e situato nella zona del porto (a 150MT. dalla zona di imbarco degli aliscafi ) e distante 5 min dal centro per godersi una passeggiata rilassante.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
10 sep 2017
9.4

My stay here was great because the owner was thorough and helpful in explaining the map and places of interest. The kitchen and bathroom were very clean, and a light breakfast was provided each morning. The only negative was the mattress. It was very uncomfortable with metal springs inside that hurt my back and kept me from sleeping. If the mattresses were updated, I would rate this B&B a 10.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 aug 2017
9.7

Superbe rapport qualité-prix. Chambre propre, calme vraiment appréciable, petit déj très correct et à deux pas du port pour les îles egades. Une adresse que je recommande sans le moindre doute.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 aug 2017
8.9

Camera spaziosa e pulita, ma colazione striminzita. I proprietari sono stati molto simpatici e disponibili. Unica nota, il giorno della partenza abbiamo deciso di fare una minicrociera ma purtroppo non abbiamo potuto lasciare le valige.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
23 jul 2017
9.7

Great place to stay in Trapani! Near the port but close enough to walk to everything else. You won't be disappointed if you stay here :) The owner was very nice and helped explain all of the things there are to do in Trapani.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
17 jul 2017
10.0

Excellent and comfortable place! Ignazio is very friendly.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Litauen, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 jul 2017
10.0

Hosts Ignazio and his wife was really pleasant, helpful and client oriented people. For example they took me from the airport because it was on their way!!! Super extra good service and cozy feel of being there! Best wishes them!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Litauen, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 jun 2017
10.0

Great place, very friendly and cooperative host.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 36 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.

×