Hostelworld.com

Grupp med 15 eller fler personer?"

Kontakta vårt Gruppreseteam direkt för en skräddarsydd lösning för din grupp"

Agavero Hostel

25 okt 2018 , 3 Nätter
2 Gäster

Grupp med 15 eller fler personer?"

Kontakta vårt Gruppreseteam direkt för en skräddarsydd lösning för din grupp"

Priser
karta
Recensioner
9.3
Superb 643 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.4
  • Säkerhet 9.5
  • Plats 8.9
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 9.4
  • Renlighet 9.2
  • Utrustning 9.1
BOKA NU
9.3
Superb 643 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.4
  • Säkerhet 9.5
  • Plats 8.9
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 9.4
  • Renlighet 9.2
  • Utrustning 9.1

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Peru, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 okt 2018
10.0

Excelent place to stay! The staff is always happy to help with everything you need.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • javierangulofalcon8911
  • Spanien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 okt 2018
10.0

Llegamos más tarde de lo esperado en la noche y aún así bien recibidos. Es bastante limpio, con aire acondicionado, personal muy amable y un desayuno mexicano exquisito.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 okt 2018
10.0

Fuimos a pasar dos noches al hostel y quedamos muy sorprendidas por la calidez de todo el staff. El hostel brinda diferentes actividades y opciones si es que buscas descansar o si preferís divertirte. La habitación que nos toco fue muy cómoda y las instalaciones funcionaban de 10. Nos fuimos del hostel con una linda experiencia sumada a nuestro viaje. Volveríamos!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 okt 2018
10.0

Just an absolutely lovely stay with a great friendly atmosphere. Next to alot of the local places to go out if your into that. Just so good

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
11 okt 2018
10.0

We've stayed two nights there and it's an amazing place with a lot of love for detail. The double room we stayed in is small but we had a nice little balcony. The breakfast is included and fresh and delicious. The staff is very friendly and helpful. It's a great place to meet new people

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • DebbySoni123
  • Tyskland, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 okt 2018
9.4

Seh schönes Hostel mit viel Platz! Wir haben uns sehr wohlgefühlt. Das einzige was gut zu wissen wäre was, dass es in unserem Zimmer leider kein Fenster und keine Klimaanlage gab, nur ein ventilator und dass jeden Abend Party war bis so halb 2. Für uns kein Problem und schön aber wenn man schlafen möchte... :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
9 okt 2018
8.6

It is a nice hostel, I liked the vibe and atmosphere, the facilities and breakfast is very delicious, i liked the fact that there is always fresh water. I didnt like so much the kitchen I think it could be more equiped for cooking.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Israel, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 okt 2018
10.0

I planned on staying at this hostel for one night and ended up staying for five, the atmosphere was great, the staff was always ready to help with anything and the room was clean and with alot of space. Very reccomended

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 okt 2018
9.4

Super nice and helpfull staff and a cute hostel. I would definitely go to this awesome place again!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • silviafdezlorenzo9511
  • Spanien, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 okt 2018
9.7

Como en casa

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 36 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.

×