Hostelworld.com

Grupp med 15 eller fler personer?"

Kontakta vårt Gruppreseteam direkt för en skräddarsydd lösning för din grupp"

Adam&Eva Hostel

Grupp med 15 eller fler personer?"

Kontakta vårt Gruppreseteam direkt för en skräddarsydd lösning för din grupp"

Priser
karta
Recensioner
9.3
Superb 1250 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.4
  • Säkerhet 9.7
  • Plats 9.1
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 8.7
  • Renlighet 9.6
  • Utrustning 9.4
BOKA NU
9.3
Superb 1250 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.4
  • Säkerhet 9.7
  • Plats 9.1
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 8.7
  • Renlighet 9.6
  • Utrustning 9.4

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
1 sep 2018
9.7

Eines der besten Hostels in dem ich je war! Absolut empfehlenswert.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
26 aug 2018
9.4

Really lovely hostel, with specious rooms and a large kitchen. Staff were lovely and really friendly.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
24 aug 2018
9.1

Nicest hostel I've stayed in! Amazing staff, they took the time to explain the city and made suggestions for things to do off the tourist path all of which were great. Extremely comfortable bed with bright and spacious dorms.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • vress979
  • Tyskland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
20 aug 2018
10.0

Really nice place to stay! The staff was very friendly and helpful, the rooms comfortable and kitchen and bathrooms clean. It is a quiet hostel, not a place for partys and that's what I really liked about it. I can absolutely recommend the place and I'll definitely stay there again!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • riddle216075
  • Indien, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 aug 2018
8.6

cool and relaxed place to chill out specially if you are travelling in small groups or pairs. The location is perfect..

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
8 aug 2018
8.9

Il posto è carino e molto accogliente e le ragazze della reception gentili ed educate, dà l'idea di stare in una casa. è un ostello pulito e tranquillo, l'ideale se si desidera riposare serenamente, non adatto a chi vuole fare party in ostello tutta la notte.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
8 aug 2018
10.0

I really liked this hostel, the people in the reception were nice and I met some cool people here

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
3 aug 2018
10.0

Location tranquilla a Malá Strana, a pochi minuti dal tram, 10 min coi mezzi da tutte le zone di interesse turistico. Ottimo per chi vuole godersi i parchi (Petřín o parco Kampa sempre a due passi) o vuole evitare il caos della Città Vecchia. Vicino a molti posti per mangiare frequentati da locali (chiedete alla reception). Attira viaggiatori che ricercano tranquillità e che apprezzano chiacchiere davanti a un tè. Chiedete preventivamente presenza ventilatori nel caso di soggiorno in mesi caldi!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • voyageurinternational
  • Kanada, Man, 18-24
  • Entusiastisk resenärer
  • 20 Recensioner
1 aug 2018
9.1

Petite auberge bien située, à 30 minutes à pied de la vieille ville ou du Château de Prague. Les lieux sont propres et les réceptionnistes Ilona et Anna sont toujours prêtes à vous aider. Il y a aussi une cuisine toute équipée où il n'est pas nécessaire de faire la vaisselle.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
31 jul 2018
9.4

I had a great stay here: friendly staff members, a great location (near everything but away from the streets that are overrun by tourists), good facilities, good roommates I could trust. This is what you need if you want to explore Prague by day and take it easy in the evening. The lovely staff members even placed a fan in our room.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 36 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.

×