Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostelworld.coms redogörelse för integritet och säkerhet

Hostelworld.com Limited ("Hostelworld") driver Hostelworlds webbplats, mobila webbplats, mobilapplikation och en bokningsmaskin som är integrerad i tredje parters webbplatser (kollektiv benämning "Hostelworlds webbplatser". Denna sekretesspolicy uppställer våra sekretess- och säkerhetsförfaranden och utgör en del av villkoren och bestämmelser som gäller för din användning av Hostelworlds webplatser. Vänligen observera att när du tillgår vår bokningsmaskin på en tredje parts webbplats gäller bara denna sekretesspolicy för information som vi inhämtar genom din användning av bokningsmaskinen, och inte data som inhämtas eller hålls av den tredje partens webbplats.

Hostelworld har hanterat vandrarhemsreservationer online sedan 1999, och vi har alltid satt säkerheten för våra internettransaktioner och våra kunder kreditkortsuppgifter som vår högsta prioritering. Vi kommer även fortsättningsvis att erbjuda våra kunder den högsta säkerhetsnivån för onlinetransaktioner, och hoppas att detta gör att du känner dig trygg med att göra dina reservationer hos oss.

Hostelworld inser att en del människor känner sig osäkra med att mata in sina personuppgifter på webbplatser och appar på Internet. Vi förklarar i det följande hur vi använder din information och hur vi skyddar din integritet. Hostelworld och dess närstående företag respekterar och skyddar din rätt till integritet när det gäller dina interaktioner med Hostelworld webbplatser. All information som du lämnar till Hostelworld vid Hostelworld webbplatser, eller på annat sätt, kommer att behandlas i enlighet med villkoren i de irländska dataskyddslagarna av 1988 och 2003, och/eller sådan ändrande eller ersättande lagstiftning som kan komma att antas på Irland.

Information Som Krävs För Att Behandla Din Bokning

För att vi ska kunna behandla en bokning för dig för en resetjänstleverantörs del, behöver vi en del information från dig. Detta inkluderar ditt namn, din nationalitet, ditt kön (eller könet/könen för den grupp du befinner dig i), ditt telefonnummer och e-postadress. Eftersom vi bekräftar din bokning medan du är på Hostelworld webbplats, behöver vi även uppgifterna för ditt kredit- eller debetkort så att vi kan garantera dina sängplatser när du betalar depositionen.

Vem Kan Se Din Information?

Vi måste skicka din information till resetjänstleverantören som du bokade resetjänster hos, så att denne vet vem du är och när du kommer att använda dennes resetjänster. Vi lämnar ditt namn, din nationalitet, ditt kön (eller könet/könen för den grupp du är del av), ditt telefonnummer, din e-postadress, dina kreditkortuppgifter, och uppgifterna om din bokning. Resetjänstleverantören behöver denna information för att acceptera din bokning. Alla resetjänstleverantörer som vi är ombud för att underlätta bokningar har samtyckt till Hostelworlds villkor och bestämmelser och godtar denna integritetspolicy.

Vi kan även komma att vidarebefordra din information till tredje parts tjänsteleverantörer, som behandlar den I egenskap av ombud för oss, så att vi kan tillhandahålla dig de bästa tjänsterna. Vi använder till exempel olika teknologier från Google, inklusive Google Maps och dess analysprodukter, för att förbättra Hostelworld webbplatser. Följande webbplatser uppställer Googles integritetspolicyer i samband med dessa tjänster http://www.google.com/policies/privacy/partners/ and http://www.google.com/policies/privacy/.

Vi vidarebefordrar din personliga information till betrodda tredjepartsleverantören i överensstämmelse med våra skyldigheter enligt de irländska dataskyddslagarna av 1988 och 2003.

Säkerhet

All personlig information som utväxlas mellan din enhet och Hostelworld webbplatser är krypterad genom användning av TLS. Vårt TLS-certifikat har vi fått från GlobalSign. Detta säkerställer att informationen skickas på ett säkert sätt och att den är säker mot tredje parter.

Du bör vara medveten om att när du länkar till en annan webbplats från Hostelworld webbplatser, har Hostelworld ingen kontroll över den andra webbplatsen. Detta betyder att Hostelworld inte kan garantera att den som kontrollerar den webbplatsen kommer att respektera din integritet på samma sätt som Hostelworld gör det.

Hur Vi Använder Din Information

Utöver att använda och ange information, vilket krävs när du använder alla våra tjänster för resor och databehandling (som vi beskriver ovantill), använder vi din e-postadress för att skicka dig bekräftelser på dina bokningar, e-postmeddelanden som påminner inför resan, ett e-postmeddelande som påminner om att du kan lämna en gästrecension för ditt senaste boende, och ibland för att informera dig om nya funktioner på Hostelworld webbplatser. Våra e-postmeddelanden med bokningsbekräftelse och påminnelser inför resan kan innehålla bannerannonsering. Vi använder ditt telefonnummer endast för brådskande kontakt om det finns något problem med din bokning. I händelse av att du kontaktar oss med en fråga använder vi dina kontaktuppgifter för att besvara den.

Där du har gett oss ditt samtycke kan vi skicka e-postmeddelanden som vi tror kommer att vara användbara för dig. Detta kan inkludera våra regelbundna e-nyhetsbrev, specialerbjudanden, resetips, kundundersökningar och information om produkter och tjänster som vi eller våra utvalda partner erbjuder. Där dina inställningar på enheten tillåter oss att skicka appmeddelanden kan vi också skicka dig appmeddelanden som innehåller liknande information. Du kan välja att inte ta emot e-postmeddelanden när som helst genom att klicka på länken som anges i e-postmeddelandena och appmeddelandena genom att ändra meddelandeinställningarna i din app.

Vid vidtar rimliga åtgärder för att säkerställa att din information är relevant för dess användningssyfte, och att den är korrekt och uppdaterad. Som registrerad användare på Hostelworld.com, kan du när som helst tillgå och uppdatera din kontaktinformation, personliga preferenser och val för e-postprenumeration genom att gå in på kontodelen på Hostelworld.coms webbplats. Information som skickar in hjälper oss att göra e-postmeddelanden mer användbara, intressanta och relevanta för dig.

Vi använder kakor och pixeltaggar på Hostelworld webbplatser och i våra e-postmeddelanden i enlighet med vår policy för kakor, som finns tillgänglig här..

Ibland tillhandahåller vi statistik om våra kunder till tredje parter som t.ex. vandrarhem och andra ombud. Denna statistik innehåller aldrig personlig identifierande information.

Vi skulle inte sälja, eller hyra ut, dina personuppgifter till tredje parter för marknadsföringsändamål utan att på förhand ha inhämtat ditt samtycke.

Riktad Annonsering

Vi vill göra det enkelt för dig att utnyttja de reserelaterade möjligheter som vi har på Hostelworld webbplatser. Vi arbetar med våra annonseringspartners för att försöka se till att annonser som du ser för ett Hostelworldvarumärke är relevanta för dig och dina intressen. Detta gäller annonser som visas på Hostelworlds egna webbplatser (Inklusive på Hostelworld webbplatser, Hostelworld e-postmeddelanden och på webbplatser som ägs av tredje parter). Vi gör detta genom att tillåta tredjepartsannonsörer samla in icke-identifierande uppgifter om dina besök till Hostelworld webbplatser, som till exempel sidorna du besöker på Hostelworld webbplatser, och de platser du verkar vara intresserad av. För att endast visa dig relevanta annonser tillhandahåller vi även tredjepartsannonsörer icke-identifierande information som vi inhämtar om dig när du använder Hostelworld webbplatser . Vi kan också komma att använda sådan information för att undvika visa dig annonser på tredje parters webbplatser som till exempel Facebook och Twitter, om vi tror att du inte kommer att vara intresserad av dem.

När vi delar dina uppgifter med tredjepartsannonsörer ser vi alltid till att göra det i överensstämmelse med våra skyldigheter enligt dataskyddslag. Vi kan komma att använda teknologier som ”hashing” för att se till att vi inte tillhandahåller tredjepartstjänstleverantörer dina personuppgifter. För mer information om hur våra tredjepartstjänstleverantörer inhämtar information om din användning av Hostelworld webbplatser, vänligen se vår policy gällande kakor som finns att tillgå här.

Vissa av våra tredjepartstjänstleverantörer ber oss att rikta din uppmärksamhet på deras integritetspolicyer. Dessa policyer finns tillgängliga via länkarna nedtill:

Facebook

Twitter

Google

DITT HOSTELWORLDSKONTO

När du bokar på Hostelworlds webbplatser kommer ett konto att genereras åt dig automatiskt. Ditt konto låter dig se, ändra eller avbeställa dina bokningar, och kan innehålla funktioner som låter dig ta kontakt med andra resenärer, lämna omdömen, ladda upp foton och planera framtida resor.

Efter att du har gjort din första bokning på Hostelworlds webbplatser kommer du att få uppgifter om ditt Hostelworldskonto, användarnamn, och lösenord. Du kan ändra ditt användarnamn, lösenord och personuppgifter när du vill genom att logga in på ditt konto.

Dina profilinställningar på ditt Hostelworldskonto kommer automatiskt att vara privat. Du kan ändra denna profilinställning när som helst genom att logga in på ditt konto. Det finns tre typer av profilinställningar tillgängliga för ditt Hostelworldskonto: Privat åtkomst (din profil kan inte ses av någon), Allmän åtkomst (din profil kan ses av vem som helst), eller Medresenäråtkomst (din profil kan endast ses av dina angivna medresenärer).

När du använder "Allmän åtkomst" eller "Medresenäråtkomst" för ditt konto, kommer eventuella omdömen du lämnar visa ditt användarnamn. När du har använt "Privat åtkomst" för ditt konto kommer eventuella omdömen som du lämnar framgå som anonyma.

Recensioner

Vi ger dig möjlighet att lägga upp recensioner för boenden som du bokar genom Hostelworld webbplatser. När du lämnar en recension till oss kan vi komma att inkludera din recension på Hostelworld webbplatser och på utvalda partnerwebbplatser.

Testning Av Webbplats

Vi använder olika teknologier för att kunna testa hur Hostelworlds webbplatser fungerar och för att kunna förbättra våra tjänster. Ytterligare detaljer finns här

Dina Rättigheter För Åtkomst Och Ändring

Du har rätt att begära en kopia på informationen som vi har om dig (för vilket vi kan komma att uppbära en liten avgift) och att få inkorrekt information korrigerad. Om du vill utnyttja dessa rättigheter, vänligen kontakta oss på customerservice@hostelworld.com.

Ansvarsbegränsning Och Ansvarsfriskrivning

Hostelworld, dess direktörer, anställda, agenter och ombud, närstående företag eller andra företrädare och deras respektive moder- och dotterföretag ska inte vara ansvarsskyldiga vid några eventuella krav, nödsituationer, anspråk, stämningssgrunder, skadestånd, förluster, utgifter, inklusive utan begränsning, rimliga advokatarvoden och rättegångskostnader som uppstår på grund av, eller i samband med, användningen och/eller spridningen av personlig information om dig i enlighet med denna integritetspolicy och ditt samtycke.

Ändring Av Redogörelse För Integritet Och Säkerjet

Hostelworld förbehåller sig rätten att efter eget gottfinnande när som helst ändra sin redogörelse för integritet och säkerhet och du bör regelbundet kontrollera denna integritetspolicy för att se om några ändringar har gjorts. Om emellertid sådana ändringar i betydande grad skulle ändra hur vi använder dina personuppgifter kommer en sådan ändring kräva ditt samtycke först.

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.