Hostelworld.com

Zohour Hostel

  • 19, Teryana Kebira, rue Talaa Seghira, Fès médin, Fez, Marocko
Priser
karta
Recensioner
8.5
Utmärkt 112 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 8.5
  • Plats 9.0
  • Personal 8.6
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 7.9
  • Utrustning 8.1
BOKA NU
8.5
Utmärkt 112 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 8.5
  • Plats 9.0
  • Personal 8.6
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 7.9
  • Utrustning 8.1
Zohour Hostel Located at 19, Teryana Kebira, rue Talaa Seghira, Fès médin, , Fez.
Zohour Hostel
Morocco
Fez Fès-Boulemane 30000 19, Teryana Kebira, rue Talaa Seghira, Fès médin
85% 112
34.0622910 -4.9812483
Zohour Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
26 apr 2016
9.1

Beautiful hostel run by the same good people from Dar Rabha. Friendly staffs, nice breakfast, good people, big bathroom for my dorm :).

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • robinsonalicia
  • Kanada, Kvinna Group, 25-30
  • Entusiastisk resenärer
  • 11 Recensioner
18 apr 2016
5.7

Hostel is well located and very beautiful with a great terrace. Unfortunately the staff are unavailable, and not at all helpful. The breakfast is lacklustre, the rooms do not lock and are not clean (crusty blankets on the beds for example).

    • 6.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
15 apr 2016
9.7

El personal muy atento. Desayuno muy completo y la ubicación muy fácil. Lo recomendaría.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
15 apr 2016
8.9

Une vraiment géniale auberge! Les hôteliers étaient sympa et nous ont aidé tout le temps! Merci, je reviendrai sûrement!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
14 apr 2016
9.1

The place is perfect for to rest any days and enjoy the Moroco´s life... i felt myself very good with the different cultures and countries meeting in the night!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 apr 2016
9.1

Genial, la calle en la medina fue shockeante al llegar pero una vez arribados al hostel en seguida entramos en una atmósfera de calma y tranquilidad. El servicio y personal muy ameno y considerado. Muuy recomendable

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

thank you very much

4 apr 2016
8.3

Only stayed one night here. Staff were really flexible with us shortening our stay to leave for the desert. Dorms not cramped and good showers.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
3 apr 2016
9.4

Really beautiful hostel with a great rooftop area. Breakfast is nice as far as a Moroccan breakfast goes. Abdul one of the managers was a really nice guy and even looked for my girlfriends phone after she lost it.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
3 apr 2016
9.4

Amazing staff! willing to help in any situation. Great facilities and atmosphere. Delicious Breakfast.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
Se svar från boendet

that you very much

  • Anonym
  • Spanien, Kvinna Group, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 mar 2016
9.4

La estancia fue mágica. El Hostal está en plena medina lo cual nos permite introducirnos de lleno en la vida de Fez. El hostel en sí es una maravilla con una azotea increíble. Además el personal era más que agradable preocupándose en todo momento por la calidad de nuestra experiencia y ofreciéndonos excursiones y actividades para que la experiencia fuese aún mejor. Sin duda alguna si vuelvo a Fez iré a ese hostal y pienso recomendárselo personalmente a todos mis amigos.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
Se svar från boendet

it was a plaisur for us to have such a guest as you, and always our Number one value is to take care of our clients. thank you very much for choosing our hostel.

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.