X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Zeppelin Hostel

Slovenska cesta 47, Ljubljana, Slovenien

karta & vägbeskrivning


92%Betyg

  • 90%Värde för pengarna
  • 93%Säkerhet
  • 96%Plats
  • 97%Personal
  • 90%Atmosfär
  • 90%Renlighet
  • 88%Utrustning

Översatt av Google Zeppelin Hostel ligger i Slovenska gatan 47 som är den främsta formen av Ljubljana.

Om du kommer från central / busstationen, bara ta HÖGER till Masarykova gatan och sväng vänster vid stora korsningen till Slovenska gatan. Efter några minuters promenad, kommer du att se en vit historisk byggnad på höger handside, kontrollera antalet 47 och kommer in i passagen (vårt vandrarhem skylt är på ingången till passagen). Väl inne i passagen ta den andra rätt glasdörr. Du kan ringa på klockan där. Hostel ligger på våning 2. Det tar dig mindre än 5 min promenad.

Om du kommer med flyg, är en buss från Ljubljana flygplatsen till centrala buss / tågstationen finns. Kontrollera tidtabeller på http://www.lju-airport.si/en/passengers-and-visitors/getting-here/bus-and-shuttle/

Om du kommer med bil först få på Ljubljana ringen och sedan ta avfarten Lj.BEZIGRAD, tur att Dunajska gata, riktning centrum och du kommer att anlända direkt till Slovenska gatan.
Vi vill informera er om att för att köra i de slovenska motorvägarna måste du köpa den "vinjett" i någon bensinstation innan de fick in i Slovenien. Mer information: http://www.slovenia.info/?by_car=0&lng=2

Receptionen öppnar 08:00 till 10:00.

Om din ankomsttid är efter 10:00 kan vi ordna en SEN CHECK-IN gratis. Vänligen meddela oss om din exakta ankomsttid. Vi kan vänta på dig i 30 minuter. Om du anländer 30 minuter efter avtalad tid, måste vi debitera dig 10 euro / ytterligare 90 minuter. (Maximal väntetid är 2 timmar)
-------------------------------------------------- -------------------------------

VIKTIGT! Vi avboka 3 timmar efter din ursprungliga ankomsttid. Om din ankomsttid ändras vänligen meddela oss om det.

Om inte visas, kommer första natten att debiteras på kreditkortet.