Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Zebra Crossing

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.9
Utmärkt 375 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 9.3
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 9.0
  • Renlighet 8.8
  • Utrustning 8.2
BOKA NU
8.9
Utmärkt 375 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 9.3
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 9.0
  • Renlighet 8.8
  • Utrustning 8.2

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 apr 2017
9.4

Really nice people and a very cozy enviorment. Perfect situation.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 apr 2017
10.0

I had a very good stay at the zebra crossing hostel, which I found to be in a good location. The staff were very helpful and it had good clean facilities, would definitely go back again.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 mar 2017
9.1

I wish I'd stayed here longer! Great people, great atmosphere. Only issue is having a rental car, there is no parking. I had to park at another nearby hostel and walk. Loved it though!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 mar 2017
8.9

Great location and super helpful staff. Basic accommodation but generally clean. Would recommend!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 mar 2017
9.1

Great place, nice people! Relaxed and quiet but still social with a lot of people around to get to know. Great and cheap breakfast and very helpful staff. Private lockers in the rooms would be a surplus, but I never felt really unsafe about my belongings.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
25 feb 2017
8.6

Great place, good atmosphere, great location

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
24 feb 2017
9.4

O hostel tem uma atmosfera muito boa, é organizado, ótima localização e o staff muito atencioso. Só melhoraria a internet, que não pega direito nos quartos, e a questão das baratas (toda noite matávamos uma). No geral é um bom custo-beneficio e definitivamente voltaria a me hospedar la.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
21 feb 2017
9.1

Bon emplacement, Internet ok, grande chambre. Plusieurs coins où s'installer. Étant donné qu'il y a beaucoup de moustiques la nuit, il faudrait mettre des filets sur les lits. Il faudrait également prévenir les clients. Plusieurs toilettes sont à réparer.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
20 feb 2017
8.6

mostly couples and 'older' people stay here, not a lot of Young backpackers

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
10 feb 2017
9.1

Sehr nices Hostel in perfekter Lage. Man hat seine Ruhe, ist aber sehr dicht an der Szene. Leider keine Schließfächer in den Dorms.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.