Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youth Station Hostel - Rome -

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.3
Utmärkt 2,039 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.2
  • Säkerhet 8.6
  • Plats 8.3
  • Personal 8.6
  • Atmosfär 8.1
  • Renlighet 8.4
  • Utrustning 7.9
BOKA NU
8.3
Utmärkt 2,039 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.2
  • Säkerhet 8.6
  • Plats 8.3
  • Personal 8.6
  • Atmosfär 8.1
  • Renlighet 8.4
  • Utrustning 7.9
Youth Station Hostel - Rome - Located at Via Livorno 5, , Rome.
Youth Station Hostel - Rome -
Italy
Rome 00162 Via Livorno 5
83% 2039
41.9143656 12.5217103
Youth Station Hostel - Rome -
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
14 jan 2017
4.0

Did not enjoy it here. If there was a hot showers at all it would last for about 2 minutes before it started to get cold but if someone had just showered there would be no shower. The wifi sucked. The beds were rock hard. And they have no good common room.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
12 jan 2017
10.0

Good hostel! I mainly care about security and atmosphere, and this place had both. Also, it was a good price and really close to a metro stop. I even tried out their bar across the street 'meeting place'. It was mainly young locals but I had a good time the night I tried it and met some people there even though I didn't speak Italian.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 jan 2017
5.7

Empiezo por lo bueno (?) recibimos un upgrade de habitación de 10 a habitación de 6 sin costo adicional. PERO debo decir que estuve en invierno y NO ENCIENDEN LA CALEFACCIÓN (NO HEATING) a no ser que se lo pidas muchas veces y NO HAY AGUA CALIENTE EN DUCHAS (NO HOT SHOWER). Al preguntar por qué nos dijeron que se acababa pronto porque algunos huéspedes demoraban mucho en bañarse (?). Staff excelente, destaco a Veronica. Si mejoran eso, el hostel seria EXCELENTE!

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Kanada, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 jan 2017
10.0

Great stay

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 jan 2017
6.9

Cold shower in the winter!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 jan 2017
10.0

Très bonne Hostel, située à 10 min à pied de la gare tiburtina. tous les sites touristiques sont accessibles à pied. la chambre était bien, propre, les sanitaires de la chambre neufs et très propres. les personnes de l'auberge très sympa.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
6 jan 2017
10.0

Clean Hostel close to subway. Pretty big room with cool bathroom. My 5 stars here. I'll be back.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 jan 2017
6.9

Ne surtout pas y aller en hiver à cause du froid dans les chambres. Probablement très sympas en été.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 jan 2017
10.0

Super stay here I loved this place

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 jan 2017
10.0

Perto do metro bologna e os funcionários muito atenciosos.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.