Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youth Hostel Piero Rotta

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
7.0
Mycket bra 1097 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.3
  • Säkerhet 7.9
  • Plats 6.8
  • Personal 8.1
  • Atmosfär 6.3
  • Renlighet 6.5
  • Utrustning 6.3
BOKA NU
7.0
Mycket bra 1097 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.3
  • Säkerhet 7.9
  • Plats 6.8
  • Personal 8.1
  • Atmosfär 6.3
  • Renlighet 6.5
  • Utrustning 6.3

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
21 maj 2017
6.3

Correct, sans plus. Déjeuner de base, staff gentil, aucune ambiance dans l'auberge. Propreté correcte sans plus. Lits +/- confortables.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
18 maj 2017
8.0

Proche du métro qui dessert le centre ville. Bon accueil. Calme dans un cadre verdoyant. Malgré son des douches partagées la partie sanitaire à toujours été bien propre.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
15 maj 2017
6.0

Zona alejada. Cuado llegué a medio dia habian chicas en tacones en las esquinas, lo que me dió miedo porque tenía que salir por la noche a coger el bus.... sabanas limpias, agua caliente bien, no pueden adelantarte el desayuno si sales antes. No hay consigna de equipaje. Salón sucio. Pocos sitios donde conectar el movil. Poca información para turistas.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
5 maj 2017
9.7

Excelente Open de café da manhã.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 apr 2017
6.6

Solides günstiges Hostel ohne Schnick Schnack. Wer nur ein Bett zum schlafen braucht ist hier gut aufgehoben. Es ist alles sehr einfach gehalten, aber durchaus okay. Ich würde hier nochmal einkehren.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Kanada, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 apr 2017
6.9

Satisfaisant sur tout les points, rien d'excellent, rien d'horrible. Probablement l'hostel que j'ai le moins aimé si on compare avec d'autres hostels dans la même fourchette de prix. L'ambiance hostel jeunesse n'y est pas: beaucoup de familles, d'adolescents, d'enfants et de personnes de plus de 50 ans. Pas trop loin du centre-ville, à 5 minutes du métro. Déjeuner très basic dans une cafétéria au sous-sol. Beaucoup de bruit la nuit à cause des vieilles portes et fenêtres.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
14 apr 2017
8.0

La ducha una maravilla y el desayuno muy bueno. El personal era simpático. Esta cerca del metro pero podría estar mejor (y el metro pasa cada 10 min mas o menos)

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
13 apr 2017
7.4

Very practical if you need to stay overnight in Milan before catching a bus from the Bus Terminal. The man at the reception was very pleasant even though it was past 3 am when we finally arrived. He even gave us the keys to a private room although we booked a cheaper dorm. The lady in the morning was also very kind to us as we checked out. The hostel itself however does have a hospital feel to it. I would not recommend staying there long term, but it definitely does the job for an overnight stay

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
13 apr 2017
8.9

Basic but decent. Friendly staff, clean and fresh rooms.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
13 apr 2017
6.9

Bed was creaky and extremely annoying. Only 1 plug socket in one room for 6 people. I didnt feel that the staff at desk was very friendly. Toilet was decently clean and breakfast was nice tho. There's also lockers for you to put your stuff in so tht's nice. Only 10-15 minute walk from the QT8 metro station so that's good too.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.