Hostelworld.com

YMCA Hostel

Priser
karta
Recensioner
8.4
Utmärkt 190 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.3
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 8.0
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 6.9
  • Renlighet 9.0
  • Utrustning 8.3
BOKA NU
8.4
Utmärkt 190 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.3
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 8.0
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 6.9
  • Renlighet 9.0
  • Utrustning 8.3
YMCA Hostel Located at Corner Pitt street and Greys Avenue, , Auckland.
YMCA Hostel
New Zealand
Auckland Corner Pitt street and Greys Avenue
84% 190
-36.8555271 174.7590923
YMCA Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 maj 2016
9.7

Super freundliche und zuvorkommende Mitarbeiter! Gute Lage, nicht ganz zentral, daher zum Glück etwas ruhiger.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Nya Zeeland, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 apr 2016
9.4

Pleasant, friendly staff at Admin. Impressed with cleanliness of restrooms and showers...modern and fresh looking. Gender segregated dorms suits for some people...great to have that option.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
6 apr 2016
9.1

Stayed here for two nights. Staff were friendly and consistently cleaned toilets and bathrooms each day. A gym is also right next to the hostel where you get a free day trial which was a good opportunity to try it out.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
28 mar 2016
8.9

Really clean - cleaners can be seen working all throughout the day. Wifi is very good and works in the rooms, although you do have to pay for it. There's a ping pong table and free pool as well. Main downside is its not particularly sociable - at least that was my experience.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
24 mar 2016
10.0

Best place I've stayed whilst away, dorms and toilets are really clean! Kitchen was brilliant and has everything you need plus more, staff were extremely friendly and helpful too! Thanks ymca :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • paytontiffanynicole5831
  • Nya Zeeland, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 7 Recensioner
20 mar 2016
9.4

The staff at this hostel are very friendly and every time I spoke with someone they were genuinely interested in getting to know me a little. I checked in at 1am, but the check-in process was still quick and easy. The facilities are very clean and there are bathrooms on every floor. I stayed in a 4 bedroom dorm and it was pretty spacious. There was a mini-fridge, desk, chair, two wardrobes and four lockers in the room. Only thing missing was a TV (just kidding). I'm booking with them again!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • alijameswilson9867
  • Nya Zeeland, Man, 31-40
  • Entusiastisk resenärer
  • 10 Recensioner
4 feb 2016
6.6

I'm sure there must be better options. This place was overpriced and prison like.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
31 dec 2015
4.0
Översatt av Google

Tyvärr personalen en överföring är inte riktigt själv i en position! Även om de var bra men det hindrade inte den andra var vi tvungna att sova i ett enda rum med en extra säng trots oss ett dubbelrum utlovades! Vandrarhemmet är inriktad mer för män! Kvinnor måste gå på toaletten eller duschar fortsätta under fjärde eller femte våningen! Män har på varje våning! Köksutrustning är mycket dåligt! Knappast något att hitta! Etc .....

    • 4.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
Se svar från boendet

Lieber, Es tut mir leid für die Unannehmlichkeiten , ist dies nicht für den Service wollen wir eine akzeptable , kontaktieren Sie uns bitte , dies weiter zu diskutieren. Freundliche Grüße, Andre Vidoto Centre Manager

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.